18 Nisan 2010 Pazar

91- ZARURİ BİR AÇIKLAMA

OSMAN TÜRKOĞUZ  
İzmir; 26  Aralık 2008
                                            
                                  


 91- ZARURİ BİR AÇIKLAMA!


            Sayın RTE’NİN, ümüklerini sıkarak, hortumlarını kestiği! Bazı basın organlarıyla birlik olan MUHALEFET PARTİLERİ, hiç bilmedikleri konularda, ahkâm keserek! Ekonomik ve mali bunalım PSİKOLOJİSİ ile zihinleri karışan SAYIN SEÇMEN VATANDAŞLARIMIZIN, gönüllerini de bulandırmakta olduğunu görerek, ulusal yarar sağlamak amacıyla, işbu açıklamayı yapmayı ve kamuoyumuzu bilgilendirmeyi uygun buldum!
            1-Ölülerden, dirilerden ve KANDİL DAĞINDAKİ ELİ KANLI BÖLÜCÜLERDEN oluşan, 6.000.000’luk, sanal seçmen listesine giren muhterem seçmenlerin, inşaat halindeki evlere, arsalara, başkalarının oturdukları dairelere ve dahi, TAVUK KÜMESLERİNE yerleştirildikleri; bir kısımlarının da ülke geneline dağıtılarak, oralarda oy kullanmalarının düşünüldüğü görülmüştür.
Bu durumdan şikâyette bulunmanın manası anlaşılamamıştır!
Bu karda, kışta ve psikolojik ekonomik bunalımda, aziz sanal seçmenlerimizin sokaklarda kalmasını kim ister!
Sonra; vatandaşlarımızı İSKÂN ETMEK,  SİYASİ İKTİDARIN GÖREVİ DEĞİL MİDİR?
Hadi, muhterem ölülerimizi mezarlıklara ve türbelere yerleştirdik diyelim; DİRİLERİNİ SOKAKLARDA MI BIRAKALIM!
            2-Efendim; ELİ KANLIKANDİL DAĞI BÖLÜCÜ TERERİSTİ’NİN, Mersin’de bir eve, sadece seçim günü için, TANRI MİSAFİRİ OLARAK, YERLEŞTİRİLMESİNE KARŞI ÇIKMANIN ANLAMINI DA ANLAMIŞ DEĞİLİM!
            Sonracıma; şu bilgisizliğe bakınız; seçim günü ASKER, POLİS VE ÖZEL GÖREVLİLER DIŞINDAKİ tüm vatandaşlarımızın her türlü silah taşımaları da yasaktır.
Bu, ELİ KANLI ve VATAN HAİNLİĞİ suçundan aranılan seçmen vatandaşımızın her türlü silahla SANDIK BAŞINA geleceğini kimler, nereden haber almışlar!
 3-Bulundukları yerlerden, uzak yerleşim alanlarında oy kullanmakla görevlendirilenler; son genel seçimlerde, SAYIN RTE’NİN ve SAYIN GÜL’ÜN; Türkiye Cumhuriyeti’nin uçaklarıyla, İstanbul’a ve Kayseri’ye oylarını atmak için ailecek gidip, geldiklerini unutmasınlar.
KAHRAMAN ASKERLERİMİZ, VATANİ GÖREVLERİNİ OTURDUKLARI YERLERDE Mİ YAPIYORLAR.
Vatan hizmeti her yerde yerine getirilir! Bilmeden konuşmanın ülkemize ne yararı vardır!
Bunu da anlamış değilim.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi