5 Aralık 2015 Cumartesi

2032/KARIŞTIRICI ARARSANIZ AYNAYA BAKINIZ?!


             TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;05 Aralık 2015.

              KARIŞTIRICI ARARSANIZ AYNAYA BAKINIZ?!

         Sayın Bay Recep Tayyip Erdoğan, Alman Savunma Bakanı Sayın Ursula von der Leyen’i Kaç-Ak sarayda kabul ettiği sırada; Rusya Devlet Yöneticilerinin PETROL KAÇAKÇILIĞINA Erdoğan’ın aile bireylerinin Karıştığını iddia etmelerine çok üzülmüş ve aşağıdaki sözleri sarf etmiş ve hatta bu konuda da İran’ı uyardığı iddiası, babası Azeri Türkü olan Hamaney tarafından BİZZAT yalanlanmıştır?! Şimdi doğru oturarak doğruca konuşalım: Yeryüzünde, babalarının forsundan yaralanarak ülkelerini soyan evlatlara ENDONEZYA’DA rastlamıştık. Endonezya Cumhuriyetini yıkarak, Başkanlık sistemini kuran BAŞKAN  GENERAL SUARTO’NUN  oğullarının ve kızlarının vurgunlarını okuyalım:

  BAŞKAN GENERAL SUHARTO’NUN ÇOCUKLARI.

        1-Bambang Trihatmoco (42 yaşında ve Erkek) Tahmini serveti, (3.000.000.000) Dolar. Birnantara Gurubu’nu yönetiyor. Petro kimya, Medya, Telekomünikasyon ve Bankalar.)

        2-Siti Hardijanti Rukmana, ”TUTUT” (47 yaşında ve Kız).Tahmini serveti, (2.000.000.000.) Dolar. Citra Ramtoro Gurubu’nu yönetiyor. Emlak, Paralı Otoyollar ve Bankalar.

        3-Hutomo Mandala Putra, ”Tommy” (33 yaşında ve erkek) Tahmini serveti, (600.000.000.) Dolar. Humpuss Gurubu’nu yönetiyor. Havacılık, Oto yollar, otomotiv ve Petrol Endüstrisi.

        4-Sigit Harcojudanto (45 yaşında ve Erkek). Tahmini serveti, (450,000,000,) Dolar. Hanurata Gurubu’nu yönetiyor. Bankalar, Plastik Endüstrisi.

        5-Siti Hedijanti Herijadi,”Titiek” (Kız).Tahmini serveti, (200.000.000.) Dolar. Finans, Emlak, Benzin İstasyonları.

        6-Siti Hutami Endang Adyningsih, “Mamiek”. (31 yaşında ve Kız.) Tahmini serveti,(100.000.000.) Dolar. Emlak, Petrol ve Bilgisayar.

        Kaynak. Far Eastern Economic Review,1996.

        Rafael Trujillo adlı bir Başkan da, Güney Amerika kıtasına adını yazdırmıştı. Kızı ile dans edenleri general yaparmış. Kızın evlendirdiği Beynelmilel Hovarda Porfiroza Robeiroza’yı Paris’e Büyük Elçi atayıvermişti. Bu Büyük Elçi de, tutup Fransız Sinema yıldızı, baygın bakışlı Daniel Dariyö ile evlenmişti.

Amerika’dan gelen yardım dolarlarıyla, Hava Kuvvetleri Komutanı olan 29 yaşındaki Oğlu Amerikalı sinema yıldızları Kim Novak ile gönül eğlendirilmişti.

Sonra ne mi oldu? Eflatun’un dediği oldu? Bu, general bonkörü Başkan, aracı içersinde öldürüldü. Suharto da hapsedildi.

Güney Kore Başkanı Shman Re de tepetaklak düşürülmüştü.

Az gelişmiş ülkelerde,  elbirliği ile demokrasinin ırzına geçenler,” demokrasi bağırıyor” diyerek, o’nu boğmaya kalkışıyor Nazi subayı gibi; işkencecilere dokunmayıp, işkence altında inleyen genci öldürerek, sessizliği sağlayıp huzur içersinde, kemanlarımızı çalmayı sürdürelim mi?

Her türlü pisliğe bulaştırıp, günde belki yüz kere tecavüz ettiğimiz DEMOKRASİ HİÇ BAĞIRMASIN MI? Samanlıkta, bastırılarak ırzına geçilen kimsesiz ve sahipsiz kadınlar gibi hiç GIKI ÇIKMASIN MI?

Büyüklerimize seslenmek istiyorum. Siz, “sistemin değişmesi gereklidir”, derseniz, ötekiler de başka türlü düzen isterler. Dünya’da düzenden çok ne var?

Az gelişmiş ve kalkındırılamamış ülkelere bir bakmamız yeterlidir.

                SONUÇ OLARAK DERİM Kİ.

        1-Hastalıklar ve sakatlıklar, sistemde değil, sistemin kaymağını yiyenlerdedir,

        2-Öncelikle, şu 83’üncü maddeyi değiştirelim. HIRSIZIN, RÜŞVETÇİNİN, SOYGUNCULARIN, BÖLÜCÜ HAİNLERİN VE ÇAĞDIŞILARIN SIĞINDIKLARI KALELERİ YERLE BİR EDELİM.

        4-Milletvekillerinin siyasi parti değiştirme pazarlarını kapatalım; kim hangi siyasi partiden seçilmişse siyasi partide siyaset yapmalıdır,

        5-Güney Kore, iki cumhurbaşkanını ve bir Cumhurbaşkanı’nın oğlunu RÜŞVET’TEN MAHKÛM ETTİRDİ,

        6-Bizler, her türlü suçtan ve özellikle de CUMHURİYET REJİMİNE KARŞI İŞLENMİŞ OLAN SUÇLARDAN SABIKALI OLANLARI YÖNETİME GETİRİRSEK, bu kafaya ve bu eylemlere sistem mi dayanır? HIRSIZ BAŞA, DÜZENİ DE TAŞA KOYMAYALIM.

        Brezilya’dan, Arjantin’den ve dahi öteki BAŞKANLIKLARDAN DERS alanımız yok mu? DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYİ BIRAKALIM DA, DÜZÜLENLERİN POZİSYONLARINI DEĞİŞTİRELİM, ANALARININ DA MAMINA KONULMASIN?TÜM BU HIRSIZLARIN,DEVLETİNİ VE MİLLETİNİ SOYMALARININ SONLARINI DA GÖREBİLMİŞTİK?!                                                                                                                                   Sonra da bu işe ailecek siz başladınız. Ülkemizde genel seçimle iktidara gelen yalınızca sendin. Eşin Emine Hanımın yetkisi, yetenekleri ve kültürü müsait olmadığı halde, KÜRSÜLERE ÇIKARAK, siyasi nutuklar attığına yalınız Sayın Kamer Genç itiraz etmişti. Anıtkabire tören için gitmeye sap gibi durmak dediniz ve hap tek başınıza gittiniz.İsrail devletinin ve de Yahudiliğin kurucusu Teodor Hertz’in kabrine EŞİNİZLE BİRLİKTE GİDEREK MUM YAKARAK,HUŞU İÇİNDE SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUNUZ.Eşiniz emine Hanım,bir İngiliz gazetecesine siyasi beyanatta bulundu:””RECEP BEY,ALLAH’A İNANIR AMMA GÜVENMEZ?!”Dedi,sustunuz?!”Türkiye Cumhuriyetinin ömrü tükenmiştir?!”Dedi,yine de sustunuz.Kerimeniz Sümeyye de,HIRSIZLIKLARIN ORTAYA ÇIKMASI ÜZERİNE  vaaz verdi:” DİNEN GÜNAH VE SUÇ DEĞİLDİR?!” Dedi,sustunuz?!                                                                                                                     “Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen 17 - 18 Aralık 2013 tarihli telefon görüşmeleri yayınlandı. Görüşmelerde Erdoğan 17 Aralık sabahı oğlu Bilal'i arıyor ve Yolsuzluk operasyonu başladığı haber veriyor. Kayıtlara göre Başbakan oğluna evdeki paraları başka yere taşıyarak saklamasını istiyor. Paranın miktarı ise dudak uçuklatıcı, Başbakan Erdoğan'a ait 1 Milyar doların üzerinde rüşvet parasından bahsediliyor.
Ortalığı sarsan iddia akşam saatlerinde geldi. youtube video/yuh tuh be?/ paylaşım sitesi üzerinden Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları yayımlandı. Konuşmalarda geçen İddialara göre Başbakan Erdoğan 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sabahı oğlu Bilal Erdoğan'ı arayıp evdeki paraları saklamasını istiyor. Telaffuz edilen para ise 1 milyar dolar tutarında.
You Tube'daki ses kaydında Erdoğan ve oğlu arasında 5 parçadan oluşan telefon kayıtları bulunuyor. Konuşmanın başında Başbakan oğluna operasyon hakkında bilgi veriyor. Başbakan oğluna "Muammer Bey'in oğlu, Zafer'in oğlu, Erdoğan'ın oğlu, Ali Ağaoğlu, Reza Zerrab gibi filan 18 kişinin evlerinde arama yapılıyor" diyerek bilgi veriyor.
Devamında ise Başbakan, oğlunun evinde bulunan nakit parayı başka yerlere taşımasını istiyor.
Konuşmalarda paraların büyük araçlarla evden çıkarıldığı da iddia ediliyor. Öte yandan Mehmet Gür, Fikri Işık, Ö. Faruk Kalyoncu para transferi yapılacak isimler olarak zikrediliyor.
18 Aralık tarihli görüşmede ise Bilal Erdoğan babasına cemaate yönelik operasyon yapması telkininde bulunuyor. Başbakan yanıt olarak "emniyette bazı şeyler yaptık şu an diyor.
Recep Tayyip Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen ses kayıtlarında şunlar yer aldı:
17 Aralık 2013 tarihinde 08.02'de yapıldığı iddia edilen görüşmenin ses kaydı
- Evde misin oğlum?
- Evet babacığım?
- Sabah şeyler operasyon yaptılar. Bu Ali Ağaoğlu, Reza Zerrab, işte bizim Erdoğan'ın oğlu, Zafer'in oğlu, Muammer'in oğlu filan, bunların şu an evlerinde arama yapıyorlar!
- Bir daha söylesene babacığım!
- Diyorum ki, Muammer Bey'in oğlu, Zafer'in oğlu, Erdoğan'ın oğlu, Ali Ağaoğlu,, Reza Zerrab gibi filan 18 kişi şu anda büyük yolsuzluk operasyonu şeyiyle evlerinde arama yapıyorlar filan falan.
- Evet?
- Tamam mı, şimdi diyorum ki, senin evinde ne var ne yok. Sen bunları bir çıkar. Tamam mı?
- Bende ne olabilir baba. Senin para var kasada.
- Onu diyorum işte. Ondan sonra ben şimdi gönderiyorum kardeşini (Sümeyye Erdoğan'ın kastedildiği iddia ediliyor). Tamam mı?
- Kimi gönderiyorsun?
- Kardeşini gönderiyorum diyorum.
- Hı tamam.
- Ondan sonra aynı şekilde o bilgiler onda var tamam mı, abinle konuş
- Evet
- Onda... Onu şey yapalım, amcanla filan konuş, o da aynı şekilde çıkarsın. Eniştenle konuş. O da...
- Ne yapalım bunları baba? Nereye koyalım?
- Belirli yerlere, oralara şey yap işte (Arkadan Emine Erdoğan olduğu iddia edilen bir kadın sesi "Berat" diyor)
- Berat'ta da var
- Onu söylüyorum işte. Şimdi biraraya gelin. Amcanı da al, Ziya eniştende var mı, yok mu bilmiyorum da, tamam mı? Burak ağabeyine de hemen şey yap. Tamam mı
- Tamam baba. Sümeyye yani çıkarıp Sümeyye bana nereye götüreceğimi mi söyleyecek
- Ya tamam. Hadi şey yap. Sizinkileri düşünün aranızda eniştenle filan
- Ne yapalım diye
- Evet, evet, hemen irtibat kuralım saat 10'a kadar. Çünkü....
- Tamam, baba
- Tamam mı?
- İrtibatta kalın.
- Tamam, babacım.”
         “17 Aralık 2013 tarihinde saat 11.17'de yapıldığı görüşmenin ses kaydı:
- Baba Hasan ağabey ile filan biraraya geldik. Abim Berat, amcam beraber, bir şeyler düşünüyoruz. Bu arada bir fikir daha geldi Berat'a. Bir kısmını diyor Faruk'a (Kalyoncu) diğer işle ilgili hemen vereyim diyor. Öbür paraları işlediği gibi işlesin zaten konuşmuşsunuz önceden. Onu yapalım mı? Ciddi bir miktarı o şekilde halledebiliriz.
- Olabilir.
- Tamam. Öbür bir kısmını da Mehmet Gür ile ortak işe başladığımız için, bir kısmını al sende dursun. Projeler geldikçe oradan kullanırsın diye verelim mi diyoruz. Böylelikle azaltıp geri kalanı da başka bir yere taşıyacağız.
- Tamam, işte onları şey yapın da
- Tamam.
- Sümeyye geldi mi?
- Sümeyye eve gelmiş. Şimdi buraya gelecek, yanımıza gelecek. Tamam babacım. Hallediyoruz bugün inşallah. Başka bir şey var mı?
- Şey yapmanızda fayda var. (Parayı kastettiği ileri sürülüyor) Tamamiyle sıfırlamanızda fayda var.
- Evet tamamiyle sıfırlayacağız inşallah?!”
         “17 Aralık 2013 tarihinde saat 15.39'da yapıldığı iddia edilen görüşmenin ses kaydı
- Sana diğer verdiği görevler tamam mı
- İşte akşam bitirmiş oluyoruz. Bir kısmını hallettik. Berat ile ilgili olan kısmını hallettik. Şimdi Mehmet Gür ile ilgili olan kısmı herhalde önce halledeceğiz. Geri kalan kısmını da artık karanlık olunca halledeceğiz
- ....
- İnşallah
- Sümeyye ne yaptı?
- Sümeyye de işte onları çıkardı getirdi filan, konuştuk filan
- Her iki tarafı da halletti mi?
- Verdi herhalde babacağım, ikisini de boşalttım dedi.
- Her iki tarafı.
- Evet. İkisini de boşalttım dedi ama iki taraf derken onu diyorsun değil mi?
- Neyse tamam.
- Siz kaçta geliyorsunuz?
- On ikiyi filan bulur.
- Yolunuz açık olsun.
- Telefonlarla konuşmayın.”

         “17 Aralık 2013 tarihinde 23.15'te yapıldığı iddia edilen görüşmenin ses kaydı
- Şimdi babacım şey için aradım. Büyük ölçüde şey yaptık. Siz mi aradınız babacığım şimdi beni…
- Yo ben aramadım sen aradın,
- Gizli numaradan arandım.
- Büyük ölçüde derken sıfırladınız mı yoksa?
- Sıfırlamadık henüz babacığım. Şöyle ki, bi 30 milyon Avro gibi bir miktar daha var. Şey yapamadık, eritemedik henüz. Bu şey geldi aklına Berat'ın. Ahmet Çalık'ın alacağı ekstra bir 25 milyon dolar kalmış. Onu oraya verip o para gelince onu şey yaparız diyorlar, üstüyle de Şehrizar'dan daire alabiliriz diyor. Sen nasıl bakarsın baba?
- ....
- Hı Babacığım,
- Sümeyye yanında mı?
- Yanımda, çağırayım mı?
- Yok, ses karıştı da onun için dedim
- Hıı, yani 25 milyon dolar Çalık'a aktarıp, geri kalan kısımla da Şehrizar'dan daire alabilir
- Neyse şey yaparız, hallederiz.
- Öyle mi yapalım?
- Tamam yapın.
- Tamamen sıfır kalsın mı baba? Yoksa senin elinde biraz para kalsın mı?
- Kalsın. Olmaz zaten oğlum. Şeye öbür tarafa, Mehmet'le şey yapsaydınız, onu da oraya aktarsaydınız?
- He onlara verdik tamam, 20 (milyon olduğu ileri sürülüyor) dolar verdik
- He onlara verdik tamam. 20 dolar verdik.
- Allah, Allah. Ya aktarsaydınız sonra şey yapardınız?
- Ya ne bileyim. Şimdi bu kadar verebildik baba. Zaten zor yer kaplıyor. Falan başka bir kısmını başka bir yere koyuyoruz. Bir kısmını bizim şeye verdik. İşte Tunç ağabeye verdik. Ondan sonra...
- Tunç'a tamamını aktardın mı?
- Nereye baba?
- Tunç'a diyorum tamamını aktardın mı?
- Ya sormuşlar. 10 milyon Avro alabiliriz demişler herhalde.
- Neyse, Neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde. Böyle de olsa konuşma.
- Tamam, biz hallediyoruz o zaman.
- Halledin şimdi tabi ben bu akşam ben gelemiyorum. Ankara'da kalacağım.
- Tamam biz hallediyoruz sen merak etme?!”
         “18 Aralık 2013 tarihinde 10.58'de yapıldığı iddia edilen görüşme
- Bir arayayım dedim. Bir şey var mı yok mu diye.
- Yani herhangi bir şey yok. Verdiğin işleri bitirdik Allah'ın izniyle
- Tamamen sıfırlandı mı?
- Tamamen. Yani sıfırlandı derken, nasıl diyeyim. İşte bende bir, Samandıra ve Maltepe'nin paraları vardı. 730 bin dolar ve 300 bin lira. Onları da şey yapacağım. Bizim Faik Işık'a borcumuz vardı. Bir milyon lira, ona vereceğim, üstünü de akademiye aktar diyeceğim
- Şey konuşma. Açık, açık konuşma
- Konuşmayayım mı?
- Konuşma, tamam mı?
- Tamam babacığım.
- Yani şeyi Samandıra vs. Nerenin olursa olsun üzerinde tutma, yerine gönder. Niye üzerinde tutuyorsun?
- Tamam, babacığım, ama güncel olarak herhalde takip altındayız, güncel olarak takip edildiğimi düşünüyorum.
- Biz sana ne diyoruz, ta baştan beri sana?
- Ama işte koruma ekibi mi yapıyor. Kim takip ediyor bizi?
- Oğlum dinleniyorsunuz?
- Ama görüntülü de takip ediyorlarmış.
- Doğrudur. Şimdi işte İstanbul'da Emniyette bazı şeyler şu anda yaptık…?!
ulusalkanal.com.tr

İşte o Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen o görüşme.Kayıtların sahte olmadığı uzmanlarınca özellikle vurgulanmıştır?!

Sayın Bay,Recep Erdoğan;ailenizi bu gibi kirli işlere bulaştıranı öğrenmek isterseniz,LÜTFEN AYNAYA BAKAR MISINIZ?!

 


 

 

2031/EBRU GÜNDEŞ SAĞLIĞINA KAVUŞMUŞ!


             TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV.İZMİR,05 Aralık 2015.

               EBRU GÜNDEŞ’E GEÇMİŞ OLSUN!

Daha önce de,Gayrımüslüm sevgilisi ile müzik çalışması yaparken bayılan ses sanatçımız Sayın EBRU GÜNDEŞ apandisit ameliyatı ile de sağlığına kavuşmuş. Geçmiş olsun,çok ucuz atlatmış diyorum.Her türlü ağır suç ve veballe yüklü İranlı  REZA ZERRAP’IN altına yatmakla,kalın bağırsağını,pankreasını ve de karaciğerini de patlattırabilirdi.ALLAHLARI YİNE DE KORUMUŞ?!

 

İzleyiciler

Blog Arşivi