10 Mayıs 2015 Pazar

2029/SANATSIZ KALAN BİR TOPLUM,MEZARLIKTIR.



         TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;09 Mayıs 2015.BİZİM CİBİLLİYETİMİZ/MAYAMIZ/

TÜRKOĞUZLARDANDIR. DEVŞİRME VE DÖNMELERİN MAYASI DA MAYASI BOZUK OSMANLILARDANDIR. OSMANLI, NE BİR AŞİRETTİR NE DE BİR ULUS? MAYASI KARIŞIK BİR ÇETEDİR OSMANLI DEDİKLERİ…

“Bir ulusun uygarlık düzeyi ileri musikisinde saklıdır! Eflatun-Platon-MÖ.427-347.

“Bir ulusu tutsak etmek isterseniz onun müziğini çürütünüz. Konfüçyüs, MÖ:551/09 Mart 479.

İnsanlar arasında, kardeşliği, dostluğu ve barışı bitirmek isterseniz, onları bir arada tutan evrensel müziği yasaklayınız. Ostüzü.  Fransız ulusunu bir arada tutan Marsellezdir. Onuncu yıl marşı, Türk ulusunu onur bayrağıdır. La Polemo, Arrive derçi Roma, Evrenselleşmiştir. Türklük bilincimiz de Türkülerimizde saklıdır.Osmanlıca denilen laf salatasından söylenen bir Türkü gösterebilir misiniz?!

SANATSIZ KALAN BİR ÜLKE, YOBAZIN KAFASININ İÇİ YA DA ARABİSTAN’INÇÖLÜDÜR! TÜRK’E  DÜŞMAN OLANLAR DA YABANCI DÖLÜDÜR.                                                                                                                    RUMELİHİSARINDA Geleneksel konserlerin tarihe karışması için AKP iktidarının içine cami yapmasına gerek yok, Kültür Bakanlığı yüksek kira isteyerek Rumelihisarı Konserleri’ni zaten bitirdi"...Bu yazıların en sonunda, Bay Recebimizin, Rumelihisarı’na yapılan caminin dayanağını ve yorumunu bulacaksınız:

         ALINTIDIR:   1989 yılından beri düzenlenen geleneksel konser zinciridir. Genelde Temmuz ve Ağustos aylarına denk gelen zaman zarfında düzenlenmektedir. Amfi tiyatro şeklindeki konser alanının koltuk sayısı bin 800'dür. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu ile Türkiye'nin en prestijli konser mekânlarındandır. 2006 yılında şok bir gelişmeyle durdurulan ve 2007 yılında da hiç yapılmayan konserler 2008 yılında son kez düzenlenmiştir.2008 yılı organizasyonundan sonra Hisar müze olarak kullanılmaya başlanacaktır. 2008 yılı konser serisinde sahne alan ünlüler için de Hisar'ın başka bir önemi vardır. Son seride sahne alan ünlüler konser serilerinin kapanışını yapmıştır. Son serinin açılışını Nilüfer yapmıştır. 2008 yılındaki konserlerde hiçbir sorun yaşanmamıştır. Sadece Rafet El Roman 'la konser verecek olan İzel özel nedenlerden dolayı konseri iptal etmiştir. İşte şimdiye kadar Hisar'da sahne alan bazı ünlüler...

Rumeli Hisarı Konserleri 2008 Afişi


Ray Charles 2000 yılında Rumeli Hisarı Konserleri'nde....

Türkiye'den katılan müzisyen ve gruplar.



Diğer ülkelerden katılan sanatçılar:


  Enrique Iglesias,

  Ray Charles,

Natalie Cole/KADİFE SESLİ RAHMETLİ Nat King Col’un Kızı. OSTÜZÜ.

Vanessa Mae,

Diana Krall,

Eiffel 65,

Melanie C,

Enrico Macias”.

Yukarıdaki sanatçıların prodüksiyonu Allstars U.S.A LLC[1] tarafından yapılmıştır. “

Türkiye Takvimi,28 Nisan 2015/Hicri Şemsi1393 Kasın 172.

 Ruhun ve Nefsin Gıdası.

         SUAL:(Çalgı haram değildir, çünkü insanın çalgıya da ihtiyacı vardır. iyi bilinmeli ki, musiki ruhun gıdasıdır.)Deniliyor. ÇALGI CAİZ MİDİR? CEVAP: Dinimiz çalgıyı kesinlikle haram etmiştir. Müzik, Kâfir olan ruhumuzun gıdasıdır. Ruhumuzun zehridir. Aşağıda vesikaları vardır, açıkça(kalpte nifak hâsıl eder, ruhun zehridir).Deniyor. Kalbin ve ruhun gıdası ibadet demektir. Allahü Tealayı ve onun sevdiklerini sevmektir. Nefsin gıdası haramlardır. Müziğin, çalgın haram olduğu İnternet sitemizde çok uzun bildirilmiştir. Burada kısacı bilgi verelim. Bu konuda hadisi şeriflerden bazıları şöyledir: Ben, çalgıcıları, putları yok etmek için gönderildim!” Ebu Nuaym İ.Neccar.”Muziki, kalbde nifak hâsıl eder.”Beyheki.”İlk teganni eden şeytandır.”Taberani.”Resulullah çalgı çalarak para kazanmayı yasakladı.”Begavi.”Nimete kavuşunca mizmar çalmak Allahın gazabına sebep olur.”Deylemi, Bezzar.”Çalgıcılar çoğalınca bela zuhur eder.”Tırmizi.”Bir zaman gelecek, zinayı, içkiyi ve çalgıyı helâl sayanlar çıkacaktır.”Buhari.”Çalgı haramdır. İbni Abbas.”Müzik ve şarkı zinanın teşvikçisidir.”İbni Ebi dünya.”Şarkı, kitap ve sünnetle yasaklanmıştır. İmamı Kurtubi.”Şarkı ve müzik aletlerinin haram olduğu konusunda icma vardır”.İbni Salah.”Kuranı Kerimi musiki perdelerine uyarak okumak haramdır.”Bezzaziyye.”Çalgı çalarak veya oyun arasında Kuran okuyan kâfir olur.”Tergib üs Salât.”Müzik bütün dinlerde büyük günahtır.”Dürr-ül-Münteka.”Müzik, nefsin gıdası, ruhun zehridir; kalbi daraltır.”Dürr-ül Mearif. Yukarıdaki beyanlar,Arapın ilkel çağında,Müslümanlığı güçlendirmek için söylenmiş olabilir.Dini değil,toplumu yönlendirecek söylemlerdir ve Arapın o çağına aittir.Hz. Muhammet,büyük aptesini yaptıktan sonra,eteğindeki taşlarla gerisinde duran Ebu Hureyra’nın uzattığı Üç ya da Beş taşla temizlenirdi.Kaçak Saraydaki Altın helalar,bu konudaki hadislere de uymaktadır?! Dişleri misvakla temizlemeye dair hadise rağmen neden  Diş Fırçası kullanılmaktadır?! ZAMAN DEĞİŞTİKÇE, HÜKÜMLER DE DEĞİŞİR”

           İlk hadis kitabı, Hz.Muhammedin ölümünden 245 sene sonra Semerkant’ta yayımlanmıştır. Ebu Hanefi’ye göre de 17 ONYEDİ Sahih hadis vardır. Gerisi de masaldır. Kuranı Kerim musiki perdelerine göre okunmaktadır. Süleyman Çelebinin Mevlidini Bursalı bir Türk bestelemiştir. Ezanı da Ünlü Türk bestekârı ITRİ/Buhurzade Mustafa Efendi,1640-1712/ bestelemişti. Vakit ezanlarının bestesi de ayrı MAKAMLARDADIR. Hint bilginlerinin yaptığı deneylerle çiçeklerin ve meyve ağaçlarının musiki ile çok verim verdikleri kanıtlanmıştır. Nil nehrindeki timsahlar, askeri bandoları, su yüzüne çıkarak huşu ile dinlemektedirler.Bay Recebimiz,seçim propagandasını aşırma şarkılarla yürütmektedir?! MÜZİK, RESİM, HEYKEL, ŞİİR İNSAN RUHUNUNZENGİNLİKLERİDİR. İSPANYANIN KÖR BESTEKÂRI Rodrigez’in  GİTAR KONÇERTOSUNU, ALMAN STAR PARAT ORKESTRASINDAN KİMSEVEREKDİNLEMEZ?!

BOLERO’YU,List’inMacarRapsodilerini,Viyana valslarını,Vivaldi’yi,Bethoveni,Mozart’ı,diğer büyük besteleri kim duyarak dinlemez.Arapın ah ya lellimlerine ne denir?Müziksiz bir yaşam,insan ruhunun katılığının eseridir.Şimdi,Sayın Her şeyi Bilenimizin,kendinden menkul fikirlerini okuyalım da RUMELİHİSARI  olayının gerçek nedenini öğrenelim:SÖZLÜ VEYAZILI BASINDAN?!

          “Ama sanatçı olduğu iddiasındaki birileri çıkarak,”buraya mescit yaptırtmayız!”Diyor. Siz, kimin bağından kimi kovuyorsunuz! Maalesef ülkemizde ecdadının mirasını ihya edenlere karşı bir anlayış var. Bazı köşe yazarları, ecdat dediğiniz zaman rahatsız oluyor. Niye? Çünkü bunlar köksüz, çürük bunların cibilliyeti bozuk!”

         CİBİLLİYET=A.İ.CİBİLLET SÖZÜNÜN TÜRKÇE’DE SÖYLENİŞ BİÇİMİ. YARADILIŞ, ASIL MAYA. MUSTAFA NİHAT ÖZÖN, TÜRKÇE-OSMANLICA SÖZLÜK,S.129.

           Osmanlı bir Aşiret ve bir ulus bile değildir. Türk’ün kanını, canını ve emeğini emen CİBİLLİYETİ=MAYASI BOZUK bir çete ailesidir. Osmanlının sayesinde kökleşen Devşirme ve Dönme Dölleridir. OSMANLI, ANCAK Cibilliyeti=Mayası bozuklar için ECDAT OLABİLİR. Bizim Ecdadımız TÜRK-OĞUZ SOYUNDANDIR. Babamız Rum, Anamız da Yahudi asıllı Gürcü değildir. Sayın Bayımız, Sizin bu konuşmalarınızı aynaya bakarak yaptığınıza inanmaktayız. Hiçbir uygar ve aklı başında insan bu tarz konuşup, kendisini tanımlayamaz. Millete hakaret etmek için Cumhurbaşkanı olmadığınızı hatırlatırım. Her mahallesinde cami olan Müslüman devletlerin, yer altı zenginliklerine rağmen, diğer devletlerin kölesi olduğunu unutmamalısınız. Dinler bölgeseldir; ama Müzik insanlığın evrensel dilidir. Hiçbir müzisyen, önündeki  notalardan ayrılarak insanları kandırmaz, müzisyenim diye de elinde notalarla  reklam yapmaz.

 

 

 

 

 

                                                          

 

 

 

                                

 

İzleyiciler

Blog Arşivi