17 Temmuz 2015 Cuma

2066/BİR DİN TACİRİNE YANITIMDIR?1



.                     BİR DİN TÂCİRİNE YANITIMDIR!?

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV.ÇEŞMEALTI,16Temmuz2015.                                                                                                                                     ”Dini kitapları okuyup anlayamanlar DİNDAR OLUR, okuyup anlayanlar da ATEİST OLUR! NİKOLA TESLA/10TEMMUZ 1856/7OCAK 1943/

         “BEN MUSTAFA KEMAL’İN ASKER OCAĞINDANIM!*”Yazımı internetten okuyan tanımadığım birisi, telefon numaramı öğrenerek, bana güzelce döşenmeye kalktı:”Siz Kemalistler dinsiz ve Allahsızsınız!Ne demekmiş  Tanrı?!Ne demektir ÇALAP?!Tanrı Kut Mete Allahsızın,dinsizin birisi.ULU TANRI,GÖK TANRI,ne demek oluyor Allah demek var iken?!ULU TANRI,TANRI ULUDUR!KÖPEKLER DE ULUR!Aynı kapı!Zeki birisine benziyorsun,Müslümanların aklını karıştıracağına,neden islama hizmet etmiyorsun?Araplar Allahın en sevgili kulu,neden onlara kara çalarsın?!Paraysa para,makamsa makam,MALSA MAL yalınız bizde var.Aklını başına topla…”Sizi tamamen ve mükemmelen anladım,uzatmazsanız savunmamı yapabilirim,siz hükmünüzü vermiş olsanız bile?!Ulumak ile ululamak fiilini karıştırarak açmaza düşmüşsünüz.ULU:Yüce demektir.ULUDAĞ,ULU HAKAN ABDÜLHAMİT HAM,ULUCAMİ,30ADEDİTÜRKİYE’DE,1ADEDİ USA’DA,2 ADEDİ DE MUSUL’DA VAR.En ünlü ulucamilerimiz,Bursa Ulucamisi,Kızıltepe ulucamisi,Divriği Ulucamisi,Süleymaniye Ulucamisi.Bunlar,ULU sıfatını almakla kelpleşmiş mi oluyorlar?Yani köpekleşiyorlar mı?!

Ulumak fiiline gelelim: Köpek, kurt, çakal gibi hayvanların başlarını göğe doğru dikerek uzun, iniltili ve ağlar gibi ses çıkarmalarıdır. YOBAZLARIN VE VATAN HAİNLERİNİN MUSTAFA KEMAL’E HAKARET ETMELERİNE DE ULUMAK DENİR.ULU TANRI;TANRIMIZI YÜCELTMEKTİR.SİZ,İNSANLARI KESERKEN “ALLAHUEKBER” DİYORSUNUZ.EKBER DE BİR SIFATTIR VE BÜYÜKLÜĞÜ DE SINIRLIDIR.CİHADI EKBER,BİRADERİ EKBER.ULU SIFATINDA SINIRSIZLIK VARDIR.EKBER,AYNI ZAMANDA BİR ERKEK ADIDIR DA?!GÖK TANRI’YA DA TAKMIŞSINIZ?Miraca inanıyor musunuz?”İnanmayan kâfirdir!”Buyurdular.HZ.MUHAMMET,BURAK ADLI BİR AT BENZERİNE BİNEREK ALLAH’INA ZİYARET İÇİN NEREYE ÇIKMIŞTI:”ARŞA,GÖK YÜZÜNE ÇIKMIŞTI!”Dediler.Yani Allahın ikameti gökyüzünde oluyor?!MEKANDAN MÜNEZZEHTİR!”BUYURDULAR.”O zaman Hz.Muhammet neden göğe çıktı?!Hz. İbrahim’e de koç neden gökten indi?!Bakınız,dini iyi bildiğiniz işçin Rahmetli Süleyman Çelebinin mevlidini de iyi bilirsiniz/MS.1409/”İNDİLER MELEKLER GÖKTEN SAF,SAF…”Siz,Allah’ınızı ve meleklerinizi gökte ararken,bizim “GÖK TANRI”,dememize ve Tanrımızı gökte kabul etmemize  neden  ifrit oluyorsunuz?!53’üncü Necm suresinin 13’üncü ve 14’üncü ayetlerinde,”Tanrıya ulaşmanın son sınırı olan “SİDRET’ÜL MÜNTEHA’DAN bahsedilmektedir.Yani Son Sedir ağacı.Hz.Muhammet,BURAK’I bu ağaca bağlamış?!Bu sınır da Altıncı gökteymiş?!Sizin Allah dediğiniz o sınırın ötesindeki YARATANA, METE HAN VE BİZ TÜRKLER DE TANRI DİYORUZ.Sonra;iki sorum daha var:1-Hz. Musa/Moşe/suyla gelen olarak adlandırılan ,bir Yahudi mimarın İkinci Ramses’in kız kardeşinden olan piç oğludur ve Amon rahibidir.Hz. Musa’nın tanrısı,mensup olduğu Yahudi kavminin rüzgar tanrısı olan YEHOVA/YAHVE/DİR ve MOŞE DE Sizin Allah Diye adlandırdığınızın da  kapıcısıdır.MÖ:13’üncü asırda yaşamış ve ölmüştür.Bu nasıl oluyor ve ondan önceki kapıcı da kimdir?!2-Hz. Muhammed’e,50 vakit namaz farz edildiğin de itiraz için BEŞ KERE HZ.MUHAMMED’İ ALLAHIN HUZURUNA ÇIKARTAN MUSA OLDUĞUNA GÖRE,MUSA ALLAH’TAN DA AKILLI MIDIR?!Sonra,Ol MUSA,YAHUDİ KAVMİNİ SİNA’DA ÇIKIŞ İÇİN KIRK SENE DOLAŞTIRMIŞTI?!Yanıt:”Yahu Beyefendi sen neler biliyon?”

Rahmetli Mete Han’ın da o Tanrıya yakarmış olduğunu neden kabul etmiyorsunuz?!Siz aynı duayı neden yapıyorsunuz?!”Siz,Hacı Bektaş Veliyi,Hacı Bayram Veliyi ve  Yunus Emre’yi tanıyor musunuz?Diye sorduğum da:”Her Müslüman Türk,onları tanır ve sever. Din büyüklerimizdir onlar bizim. Neden onlar üzerine yazmıyorsunuz? Dediler. Taşı gediğine hemen koydum: Üç seçme şiir önümdeydi ve bir solukta da okudum: Rahmetli Hacı Bektaş Veliden iki şiir:

Özünü bilenler özrü silendir
Turaplık rızayı teslim edendir
Gerçek Abdal, Hakk’a hayran olandır
Kibir ile gurur horda arama

Aslolan göze nur gönülden gelir
Sevgi muhabbette asuman erir
Ebedi sevgiyi bu toprak verir
Kudüs, Arafat’ta, Tur’da arama

Varlık ummanında göz ol da bak
Vahdet ateşinde benliğini yak
Ayağa kalkarsan hizmet için kalk
Zulmedenden olup zorda arama…

Hararet nârdadır, sac’da değildir,
Kerâmet sendedir, tâc’da değildir.
Her ne arar isen, kendinde ara,
Kudüs’te, Mekke’de, Hâc’da değildir.


Sakın, bir kimsenin gönlünü yıkma,
Gerçek erenlerin sözünden çıkma.
Eğer insan isen ölmezsin, korkma,
Âşığı kurt yemez, uc’da değildir.


Gönül kâbesine girmesin hülya,
Nefsine hâkim ol düşme bed hûya.
Kirleri arıtan baksana suya,
Hep yüzü yerlerde, buc’da değildir.


               Rahmetli Yunus Emre’den de bir şiir:

Miskinlikte buldular, kimde erlik var ise
Merdivenden ittiler, yüksekten bakar ise
Gönül yüksekte gezer, dem-be-dem yoldan azar
Dış yüzüne o sızar içinde ne var ise

Aksakallı pir hoca, bilemez hali nice
Emek vermesin hacca, bir gönül yıkar ise
Sağır işitmez sözü, gece sanar gündüzü
Kördür münkirin gözü, âlem münevver ise.

Gönül Calab'ın tahtı, Calap gönüle baktı,
İki cihan bedbahtı, kim gönül yıkar ise.
Sen sana ne sanırsan ayruga da onu san
Dört kitabın manası budur eğer var ise

Bildik gelenler geçmiş, konanlar geri göçmüş,
Aşk şarabından içmiş, kim mana duyar ise.
Yunus yoldan azuban, yüksek yerde durmasın
Sinle sırat görmeye, sevdiği didar ise.”Hemen sordum:
BUNLAR DA MI KÂFİR?!Allah demiyor,”ÇALAP”DİYOR.MEKKE,  MEDİNE VE KUDÜS’Ü AKLI İLE DEĞERLENDİRİYOR?!

 

                                                                                                                                                 TANRIMIZA HAMDOLSUN,MİLLETİMİZ  VAR OLSUN?!”BU,Türk silahlı kuvvetlerinin yemek duasıdır.

TANRI sözü ile neyi kastettiğimize bakmadan bize dinsiz diyorsunuz?!PEKİ,SİZ  DELİLERE TAKTIĞINIZ GİBİ ALLAH’A NEDEN DOKSANDOKUZ AD TAKIYORSUNUZ?!BİZ,SAEDECE VE SADECE”ULU TANRIMIZ!”DİYORUZ?!Dediğim de:Adını bile veremeyen ol adam çok sinirlendi:”Sen bu akılla neden dinimize hizmet etmiyorsun?’Dedi ve gizli numaralı telefonunu şak diyerek suratıma kapattı?!Ben de,bu yazımın sonuna DEDEMİZ TANRI KUT METE’NİN DUASINI EKLEDİM:

                   TEOMAN OĞLU,  TANRI KUT METE’NİN/OĞUZ KAĞANIN TÜRKLÜK DUASI?!

ULU TANRI !.

GÜZEL TANRI !.

GÖK TANRI !.

Sen Türk'ü Türk yurtlarını koru !..

Düşman şerrinden sakla ! TÜRK'ü yiğitlikte daim et ! TÜRK'ü erlik davasıyla yaşat ! TÜRK'ü gerçekçi yap ! TÜRK'ün gönlüne herşeyden önce hatta kursağına ekmek koymadan evvel TÜRK'lük sevgisini koy ! TÜRK'ü ideal ile yaşat ve ideali hakikat yapmaya çalışsınlar ! Törelerini canları gibi saklat ! TÜRK'e zevk ve rahat verme ! Bilakis zahmete alıştır ! Zahmetle yürekleri bedenleri demir olsun ! Bu sayede onlara yüksek çalışma kudreti verirsin ! TÜRK'ü faal cevval edersin. TÜRK'e değişmez bir seciye ver ! Zamanla seciyesi değişmesin sade tekemmülle tadilat görsün !

ULU TANRI !.

Milli kuvvet namus ahlak azim sebat ideal TÜRKÇÜLÜK ruhu yurtseverlik ilim sanat teşkilatı intizam beden kuvveti ve zenginlik ile hasıl olduğundan; TÜRK'e bunları ver ! TÜRK'ten hırsız namuzsuz türerse hemen kahret ! TÜRK'e benlik hem de yüksek bir benlik ver ! TÜRK nefsine itimat sahibi olsun ! TÜRK'ü muhakemeli ciddi adam olarak yarat ! Hissiyatına kapılıp öfke ile ayaklanmasın ! Birden barut gibi parlamasın ! Daima soğuk kanlı olsun ! TÜRK'ü her milletten cesur yarat ! Öç almayı TÜRK asla unutmasın !

Kaynak: Delinetciler Paylaşım Forumu http://www.delinetciler.net/forum/turk-destanlari/54453-oguz-kaganin-turkluk-duasi.html

ULU TANRI !.

Namuzsuz bir tek TÜRK yaratacağına dünyayı yık daha iyi ! Ne kadar korkak TÜRK varsa hepsini helak et ! TÜRK herşeyi mukayese etsin ! Yalnız akıl ve mantık denen şeylere bırakma onu ! Sabırlı derde dayanıklı olsun ! İradesi çelik gibi olsun ! Dönek TÜRK yaratma ! TÜRK'leri maymun iştahlı yapma ! TÜRK daima ihtiyatla adım atsın ! Kimsenin tatlı diline inanmasın ! Kimseye emniyet olmasın ! Çalışma zekâdan üstün bir kıymet olduğundan TANRI sen TÜRK'ü çalışkan et ! TÜRK'ün ömrü çalışma ile geçsin ! Ona daima çalışma aşkı ver ! Hele elbirliği ile çalışmayı alet etsin ! Tembel TÜRK'ü hemen öldür !

TÜRK'e her milletinkinden üstün zeka ver! Zeka ve çalışma; ikisi bir arada olunca TÜRK'ün önünde durulmaz! Milli büyüklüğün tek şartı yüksek ideal buna alışmak için de yüksek ahlak fedakarlık ve sebat lazım olduğundan TÜRK'leri ahlaklı sebatlı ve fedai kıl! TANRI TÜRK'leri sen kendi elinle birleştir ve herşeyden evvel ruhları birleşsin! Onları tek bir kafa gibi birleştirici kültür sahibi et! TÜRK'ü töresine sadık kıl Tanrı! TÜRK budunu: Biliniz ki atalar töresi asırların tecrübesi ile husule gelmiş büyük bir hikmettir. Tanrı beni töreye dokunmaktan ve dokundurmaktan sakladı ve saklasın!

ULU TANRI !.

Türk milletini lafçı değil elinden iş gelir insanlar et ! Bir şey söylemek vazife yapmak değildir. Onu fiilen yapmak ve yaptırmanın vazife olduğunu beyinlere sok !

GÜZEL TANRI !.

Sana hepsinden çok yalvardığım şudur : TÜRK'ü dalkavukluktan kurtar ! Dalkavukluk ve emsali vasıtalara zengin olmaktan koru ! TÜRK'e kötü para hırsı verme ! Dalkavukları yok et !

AMAN TANRI !.

TÜRK aile töre ve disiplinini her şeyden evvel koru! TÜRK toprağında hürler yaşasın. Adaletten başka bir şey hüküm sürmesin! Sen TÜRK'e tabii şeylere tabiata karşı sevgi ver! TÜRK yurdunda yoksulluk o kadar azalsın ki fakirlik suç sayılsın!

Acunu ( Dünyayı ) Yaratan Yüce Tanrı !.

TÜRK'e insaniyetten evvel TÜRK milletini düşündür. İnsanların insaniyet dedikleri şey göz boyamak için icat edilmiş bir boyadır. İnsaniyet maskesi taşıyan öyle milletler vardır ki maskelerinin altında canavarlar yaşar. İnsaniyeti gören olmadı. TANRI TÜRK'e sağlam sürekli irade ver! Güçlüklerde sabrını tahammülünü aynı zamanda gayretini arttır! Ona esas seciye olarak vazife muhabbeti ve mesuliyet duygusu ver! Mesuliyeti TÜRK yurdundan eksik etme! En büyük kuvvetinTÜRKLÜK aşı olduğunu TÜRK'e öğret!

TANRI !.

TÜRKÇE konuşulan TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

YÜCE ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN !..

ULU TANRI !. “

“GÜZEL TANRI !. “

“GÖK TANRI !”

“ Türk’ü, Türk yurtlarını koru!

“Düşman şerrinden sakla! TÜRK'Ü yiğitlikte daim et! TÜRK'Ü erlik davasıyla yaşat! TÜRK'Ü gerçekçi yap! TÜRK'ÜN gönlüne herşeyden önce hatta kursağına ekmek koymadan evvel TÜRK'LÜK sevgisini koy! TÜRK'Ü ideal ile yaşat ve ideali hakikat yapmaya çalışsınlar! Törelerini canları gibi saklat! TÜRK'E zevk ve rahat verme! Bilakis zahmete alıştır! Zahmetle yürekleri bedenleri demir olsun! Bu sayede onlara yüksek çalışma kudreti verirsin! TÜRK'Ü faal cevval edersin. TÜRK'E değişmez bir seciye ver! Zamanla seciyesi değişmesin sade tekemmülle tadilat görsün! “

ULU TANRI!

Milli kuvvet namus ahlak azim sebat ideal TÜRKÇÜLÜK ruhu yurtseverlik ilim sanat teşkilatı intizam beden kuvveti ve zenginlik ile hâsıl olduğundan; TÜRK'E bunları ver! TÜRK'TEN hırsız, namussuz türerse hemen kahret! TÜRK'E benlik hem de yüksek bir benlik ver! TÜRK nefsine itimat sahibi olsun! TÜRK'Ü muhakemeli ciddi adam olarak yarat! Hissiyatına kapılıp öfke ile ayaklanmasın! Birden barut gibi parlamasın! Daima soğukkanlı olsun! TÜRK'Ü her milletten cesur yarat! Öç almayı TÜRK asla unutmasın!

Kaynak: Delinetciler Paylaşım Forumu http://www.delinetciler.net/forum/turk-destanlari/54453-oguz-kaganin-turkluk-duasi.html

ULU TANRI!

Namussuz bir tek TÜRK yaratacağına dünyayı yık daha iyi ! Ne kadar korkak TÜRK varsa hepsini helak et! TÜRK her şeyi mukayese etsin!   !Yalnız akıl ve mantık denen şeylere bırakma onu! Sabırlı derde dayanıklı olsun! İradesi çelik gibi olsun! Dönek TÜRK yaratma! TÜRK'LER maymun iştahlı yapma! TÜRK daima ihtiyatla adım atsın! Kimsenin tatlı diline inanmasın! Kimseye emniyet olmasın! Çalışma zekâdan üstün bir kıymet olduğundan TANRI sen TÜRK'Ü çalışkan et! TÜRK'ÜN ömrü çalışma ile geçsin! Ona daima çalışma aşkı ver! Hele elbirliği ile çalışmayı alet etsin! Tembel TÜRK'Ü hemen öldür!

TÜRK’E HER milletinkinden üstün zekâ ver! Zekâ ve çalışma; ikisi bir arada olunca TÜRK'ÜN önünde durulmaz! Milli büyüklüğün tek şartı yüksek ideal buna alışmak için de yüksek ahlak fedakârlık ve sebat lazım olduğundan TÜRK’LERİ ahlaklı sebatlı ve fedai kıl! TANRI TÜRK’LERİ sen kendi elinle birleştir ve herşeyden evvel ruhları birleşsin! Onları tek bir kafa gibi birleştirici kültür sahibi et! TÜRK'Ü töresine sadık kıl Tanrı! TÜRK budunu: Biliniz ki atalar töresi asırların tecrübesi ile husule gelmiş büyük bir hikmettir. Tanrı beni töreye dokunmaktan ve dokundurmaktan sakladı ve saklasın!

ULU TANRI!

Türk milletini lafçı değil elinden iş gelir insanlar et! Bir şey söylemek vazife yapmak değildir. Onu fiilen yapmak ve yaptırmanın vazife olduğunu beyinlere sok!

GÜZEL TANRI!

Sana hepsinden çok yalvardığım şudur: TÜRK’Ü dalkavukluktan kurtar! Dalkavukluk ve emsali vasıtalara zengin olmaktan koru! TÜRK'E kötü para hırsı verme! Dalkavukları yok et!

AMAN TANRI!

TÜRK aile töre ve disiplinini her şeyden evvel koru! TÜRK toprağında hürler yaşasın. Adaletten başka bir şey hüküm sürmesin! Sen TÜRK'E tabii şeylere tabiata karşı sevgi ver! TÜRK yurdunda yoksulluk o kadar azalsın ki fakirlik suç sayılsın!

Acunu ( Dünyayı ) Yaratan Yüce Tanrı!

TÜRK'E insaniyetten evvel TÜRK milletini düşündür. İnsanların insaniyet dedikleri şey göz boyamak için icat edilmiş bir boyadır. İnsaniyet maskesi taşıyan öyle milletler vardır ki maskelerinin altında canavarlar yaşar. İnsaniyeti gören olmadı. TANRI TÜRK'E sağlam sürekli irade ver! Güç”                                                                                                                  Ben,bu duayı yapana inanırım,gerisini de masal kabul ederim.Ben,bu ocaktan gelen/Onlu kuruluşlar Türk ordu kuruluşudur/Mustafa Kemal’in ocağındanım?!Soygun,yağma ve katliam da bilmem,Vatanım,Ulusum ve Türkiye Cumhuriyeti için ölürüm ve öldürürüm.Ostüzü.

        

 

İzleyiciler

Blog Arşivi