14 Ekim 2015 Çarşamba

2102/ISİD SÖZCÜSÜ HAKLIDIR?!



TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV.Çeşmealtı,15Ekim2015.                                                                                           ISİDLİLER İSRAİL'E KARŞI NASIL SAVAŞSINLAR?!SAVAŞ,EMİR VERENİN  GÖNDERECEĞİ SAVAŞ ARAÇLARI İLE YAPILIR.BÖYLE BİR EMİR VERİLMEMİŞTİR ?!SİLAH GÖNDERİLMESİNE ENGEL OLAN ASKERLER TUTUKLANMIŞLARDIR BİLE?!

                                       ISİD SÖZCÜSÜ HAKLIDIR?!

         “Allah,bize Alevilere ve Şiilere karşı savaşın dedi.Yahudilere karşı savaşın demedi?!Isid Sözcüsü.

         “Allah ölmeseydi,oyunu Tayyip Recep Erdoğan’a verirdi?!”AKP’Lİ BİR SAPIK?!

         “Allah tüm yetkilerini Recep Tayyip Erdoğan’a vermiştir?!Urfalı Arap asıllı bir AKEPE’Lİ.

         “Recep Tayyip Erdoğan’ın göğe yansıması ALLAHTIR?!Bir AKEPE’Lİ daha.

         OZAMAN,ISİD’E SİLAH VE SAVAŞ GERÇLERİNİ VEREN KİMSE,O ALLAH OLMAKTADIR?!Amerika mı?Ben öyle bir şey demedim?!

2101/AK'IM DERKEN BOK'UM DEMEYE BAŞLADILAR?!



TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. Çeşmealtı;13 Ekim 2015.     

               AK’IM DEYENLER,BOKUM DEMEYE BAŞLADILAR?!

        “İTALYA’YI DOST OLARAK ALMAK,NE ZAMAN İHANET EDECEK DİYE BEKLEMEKTİR.EN İYİSİ,DÜŞMAN OLARAK KABUL EDEREK BİR MUHAREBEDE YENMEKTİR?!Akıllı bir İngiliz Generali.

        Bay Mehmet Barlas, Ünlü Cemil Sait Barlas’ın oğludur ve Gazianteplidir. Babası trafik kazasında ölmüş ünlü bir chp’liydi.29 Yaşında Cumhuriyet Gazetesinde başmuharrir iken birden nevri dönerek sağ cephe saflarına iltica etmişti. Döne, döne Boğaz Köprüsü üstündeki ünlü villanın da sahibi olmuştu. Biz,Mustafa Kemal Atatürk’ten beri EVRENSEL BİR DÜNYA DEVLETİYDİK.LAİKLİĞİ İNKÂR EDEREK ,SONUÇTA ÜLKEMİZİ  Ortadoğu devleti haline getirenler ,yalakaları ile birlikte NS.RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.BUNDA SENİN VE SENİN GİBİ YALAKALARIN  PAYIN İNKÂR EDİLEMEZBBAY MEHMET BARLAS.SENİN ADINI DUYDUKÇA,AKLIMA NEDENSE,KIZINA VERMEK İÇİN HAZIRLADIĞIN  KONDOM GELMEKTEDİR.RAHMETLİ BABANIZ NAMINA UTANDIM?!

        “DÜN MEHMET BARLAS,AKP’Yİ SAVUNAYIM DERKEN SKANDAL BİR SÖZ SÖYLEDİ::”BİZ,SONUÇTA BİR ORTADOĞU ÜLKESİYİZ.ORTADOĞU ÜLKELERİNDE BOMBALARIN PATLAMASI İNSANLARIN TOPLUCA ÖMESİ NORMAL BİR ŞEY?!”DEDİ

        “DAHA DÜNE KADAR””DÜĞNYA LİDERİYİZ”,”ALMANYA BİZİ KISKANIYOR”,”KAİNAT DEVLETİ OLDUK?!”DİYE BAĞIRANLAR,BUGÜN U DÖNÜŞÜ YAPIP,”ORTADOĞU ÜLKESİYİZ” DEMEYE BAŞLADILAR?!

 

İzleyiciler

Blog Arşivi