9 Eylül 2013 Pazartesi

1122/TÜM MEYVELERİ TOPLAMAK1


 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


İzmir;08 Eylül 2013


                   TÜM MEYVELERİ KENDİNE TOPLAMAK!

İdi Amin,İkinci Dünya Savaşında,İngiliz ordusunda bulaşıkçı onbaşıydı.Savaştan sonra ülkesinde ağır siklet boks şampiyonu oldu. Uganda Emniyet Genel Müdürü’nün desteği ile Uganda’da darbeyle iktidara geldi.EK:Halk Delilerden ne Dâhiler Çıkartır! Yazıma bakılabilir.Tüm devlet görevlerini uhdesinde topladıktan sonra İskoç Kıralı olduğunu da ileri sürdü,mareşal elbisesinin göğüsleri boş kalmaması için Londra piyasasından madalyalar ve nişanlar satın aldırttı.Daha sonra da darbe ile düşürdüğü tarafından ülkesinden kovularak,dört karısı ve 22 çocuğu ile Suudi Arabistan’a yerleşti ve orada öldü.Birleşmiş Milletlerin İsviçre’deki binasında,Keyif Verici Maddeler seminerinde Duayen kursiyerdim.Afrikalı öğrencilere İdi Amin için “Mareşal dö la Veysel!=Kap kacak Mareşali dediğimde bu unvanını çok beğenmişlerdi.

Adını ve ülkesini hatırlayamadığım bir kıta çavuşu da/Çavuş S.Johnson olabilir/ küçücük Afrika ülkesinde darbe ile iktidarı aldığında,tüm devlet işlerini de uhdesine almıştı.İdam cezası alan hükümlüleri bizzat kendisi kurşuna diziyor,futbol takımı yenildiği zaman da tüm futbolcuları sopadan geçiriyordu.

İzim Başsavcımız ve modern Evliya Çelebimizin yaptıklarını gördükçe bu iki Afrikalı yöneticiyi de aklımdan çıkartamıyorum. Eksik olmasınlar,O Da Yahudilerden ve diğer Hıristiyan ve Müselman  ülkelerden madalyalar , nişanlar  ve kıymetli armağanlar almaktadır.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün kurum ve kuruluşlarının görevleri de üzerindedir.Dış İşleri onun işi olduğu gibi,İç İşleri de onun işidir.Bir devletin ne gibi işleri varsa o deruhte etmekte,televizyonlara çıkmakta,gazete yazılarına yanıtlar vermekte,Başsavcımız olarak her türlü ihaneti! Haber alarak onlar hakkında peşin hükümler vermekte, ayakkabı ile can havliyle olsa bile, camiye giren çapulcuları ilan etmekte!Nebbaş ve Kadın düşmanı Mursi’yi o savunmakta,Taa Temmuz ayında,70 çapulcunun tecavüzüne uğrayan çocuklu  bir Genç kadını özel mobeselerinde izlemekte,Zavallı dostu ve kardeşi Beşar Esat taarruz eder mi diye,Suriye’yi gözetlemekte,ÖSO’yu da yürekten desteklemektedir.TSK içindeki hainleri!Çatma dosyalarla temizlemekte,hudutlarımız yol geçen hanına döndüğü halde; Ortadoğulu vatansever öğrencilerimizi taa!Brezilya’dan  bile gözetleyerek onlara laf yetiştirmektedir.Türkiye’mizi Arabistan’a çevirmek sevdasında olduğu halde,Olimpiyatların seçimi için,SAYELERİNDE Afganistan’a döndürülen bugünkü Türkiye için,Atatürk Türkiyesiymiş gibi bir filmi gösterime sokmakta,kendisi ve bir Has Bakanı arasına Dört adet Arap modeli giysili kadını oturtmaktadır.Kadınlar için özel Olimpik havuz yapacağı vaadini deTürkiye’de unutmaktadır,yeter ki Batılıları kandırmış olsun!

Her türlü ulusal başarılarımıza sahip çıkarak tüm meyveleri kendisi için toplamaktadır. Benito Mussolini’nin Damadı Kont Ciano’nun hatıra defterinden Napolyon’a ait bir saptama okumuştum:                                 ”Zaferin babası çoktur,Yenilgi kimsesiz boynu bükük bir Yetimdir!”

Bu tanım Sayın Recep Tayyip  Erdoğan Beyimiz için değildir.O’nun başarılar ve yenilgiler karşısında takınmış olduğu tavırlara da hiç uymaz:”Ülkemizde,yenilgilerin sahibiçoktur! Zaferlerin ve Başarıların babası yalınızca Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır!”Olimpiyat yenilgisi mi! HIRİSTİYANLARA HİÇ GÜVEN OLMAZ CANIM!

1121/KINA ÜZERİNE SERENAD


 

 

 

 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


İZMİR,09 Eylül 2013


                            KINA ÜZERİNE SERENAT!

         Buenos Aires’te Olimpiyat bozgunundan sonra, Saman pazarında beleş mülk sahibi olduğu gazetelerimize yansıyan bir Bakanımız bir Sosyal Yayın kuruluşuna ileti atmış:

         “Olimpiyatları alamadığımıza sevinenler için Kına stokları tükenmiş!”

         Bu zatın Türkiye Cumhuriyetinin bir Bakanı olduğunu hiç unutmayınız! Sayın Bakanımız tren geçeli çok oldu da! Olimpiyatları alamamakla Türkiye Cumhuriyeti bir Megalomaniden ve sahtekârlıktan daha kurtulmuştur, Bizler bu nedenle çok sevinçliyiz!

         Bizler, o kınaları Askere giden Koç yiğitlerimizin ellerine şehitliğe bir azim işareti olarak yakmaktayız. Önerdiğiniz kınaları kullanmak bizim irademizdedir. Olimpiyatlar için açtığınız ellerinize Uygar Âlem cart!Diye sıçmıştır.Bizim askere giderken ya da gelin olurken yaktığımız kınalı ellerimize bugüne kadar sıçan hiç olmamıştır!Ellerinizi temizlemek için TOMALARA doldurduğunuz ilaçlı su da yetmez!Sizi Bir Türk olarak kınıyorum.

İzleyiciler

Blog Arşivi