3 Ocak 2015 Cumartesi

1287/DİN,HUKUKUN VE AHLAKIN ÜSTÜNE ÇIKARTILIRSA!



         TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;02 Ağustos 2014./Hırsızlıklar sürdürüldükçe!   

 

               DİN, AHLAKIN, AKLIN VE HUKUKUN ÜSTÜNE ÇIKARTILIRSA, 

             SOYGUN, RÜŞVET, YAĞMA VE KATLİAM TANRISAL OLUR! HALK TA KOYUN SÜRÜSÜNE DÖNDÜRÜLÜR! OSTÜZÜ.

                BİR YERDE DİNDEN SÖZ EDİLDİ Mİ SIKI DUR, YA MALINI YA DA CANINI ALACAKLARDIR.  KONFÜÇYÜS                                                                                                                   “Yüce Allah'ın "Aldatan, sizi Allah ile aldatmasın!"  (Kur’an; Lukman 33 Fatır 5, Hadid 14) şeklindeki uyarısına rağmen, bu uyarıya günahkâr bir başkaldırış sergilercesine adeta "Allah ile Aldatan Tarikatı" gibi davranmaktadırlar.

"İslamcıyım" diye geçinen hırsızlık yapıyor, yetim hakkı, kul hakkı yiyor , "olsun namaz kılıyor, eşi başörtülü az da Müslüman çalsın" diye savunuyorlar.

"İslamcıyım" diye geçinen, Müslüman katliamı yapan ABD ve İsrail'in taşeronu olarak çalışıyor ,"olsun Allah diyor" diye savunuyorlar.”Katillerine âşık olan halk ta, cenneti katillerin altına yatmakta bulmuştur!”

DİN AHLAKIN ÜSTÜNE ÇIKARTILIRSA, ÖNCE AHLAKI AHLAKSIZ YAPAR, SONRA DA HUKUKSUZLUĞU HUKUK YAPAR, HALKI DA

SÜRÜ YERİNE KOYAR. Din kuralları, sosyal düzen kurallarının tümünü de yok sayar, inanç sahiplerini Ortaçağ Arabistan ‘ına götürerek kafalarına Arap kumu doldurtur.

İKİ ÖNEMLİ GÖZLEM!

“Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır. Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz haindirler”Friedrich W.Nietzsche/NİŞİ/

“Ezilenler arasında din adamı yoktur. Din adamları, ezen sınıf ya da ırkların asalağıdırlar!”Jean Paul Sartre

1285/CEHALET VEDİN ADAMLARI KARANLIKLARDA SEMİRİR!



                TC.                                                                                                                                                                          OSMAN TÜRKOĞUZ

                   osmanturkoguz@gmail.com

                   TV. Çeşmealtı;19 Ağustos 2012./VE HER DAİM!

               CEHALET, DİN VE DİN ADAMLARI KARANLIKLARDA SEMİRİR!TIPKI YARASALAR GİBİ DE KAN EMERLER.

         1970 senesi Kasım ayının sonlarında; Lozan’dan kalkan tren ile Besançon’a geliyorduk. Trenin koridor penceresinden akşam güneşin kızıla boyadığı ormanlara bakarken;Küçücük bir Fransız kızı Milliyetimizi sordu ve hızla bir vagona girip,çıktı.”Kabul ederseniz babam sizinle tanışmak istiyor”,dedi.Kompartımana girdik,orta yaşlı bir Bey,ayağa kalkarak bizi selamladı.Fransız demiryolları idaresinde iş müfettişi imiş.Bizdeki toplu iş sözleşmesine bir türlü aklı yatmamış.”İşçi ve işveren,yıllık net kâr üzerinde pazarlık yapmalıdır. Fransa’daki yöntem de budur. Sizdeki yöntem sizi batıtırır. İşçilerin istemiş olduğu yüksek tutarlar, üretilen mallara ve vergilere yansıyarak işsizlerin sırtına yüklenir’,dedikten sonra; konuyu  eğitim politikasına getirdi. Atatürk Türkiyesinin eğitim politikası ile ondan sonra iktidara gelen siyasi iktidarların eğitim politikalarını örnekleri ile ortaya koydu.

         “Sağcı iktidarlar cehalete ve dine dayalı olmak zorundadırlar. Bu nedenle de her sosyal olayı bu pencereden görürler ve tüm güçleri ile de cehaleti artırırlar. CEHALETİ VE Dini kullanmayı önleyemezseniz Atatürk Cumhuriyetinin işi bitiktir!”Dedi. Ve hiç unutamayacağım bir gerçeği de söylemişti:”Komünizm korkusu, komünizmden bin defa daha tehlikelidir. Bir ülkeyi bu korku sarmaya görsün tüm yenilikleri ve güzellikleri siler, süpürür!”

         Bendeniz de aynı fikirde olduğumdan “Kırmızıdan Kızıla, Yeşilin Her Tonuna” Hayır serili kitaplar yazmağa başladım.”Halifelik ve Süleymancılık” adlı kitaplarımı tamamladım. Halifelik adlı kitabımı, borçlanarak yayımladım. Sonra da Süleymancılık’ı yayımladım. Başıma gelmedik kalmadı. Komünist damgasını KKİB’ LIĞINDA görevli subaylar vasıtası ile yedim ve sürüldüm. Daha sonra; kendileri de emekli edilen bu iki Kurmay subayımız, bugün ülkemiz için gözyaşı döken Atatürkçülerimizdendirler. EK.SON TUTKLAMALARLA ONLAR DA LEKELENEREK TUTUKLANMIŞLARDIR

         Üşenmeden NURCULUK. Adlı kitabımı da bitirdim. Yayımlamam mümkün olmadı. Dostlarımın desteği ile bilgisayara yükleyerek dağıtımını yaptım. Bir miktar da çıktısını alarak dağıttım. Uzatmayayım, adresini yitirdiğim bu Fransız iş müfettişinin sözlerini de hiç unutmadım. Daha önceleri de Ünlü Alman Filozofu Friedrich Wilhelm Nietzicht’ te//15 Ekim 1844/25 Ağustos 1900//yazmışmış: Aşağıda:                                                                                   

DÜŞMANLIKLARIN, KATLİAMLARIN VE SOYGUNLARIN SEBEBİ DİN VE DİN ADAMLARIDIR! Ostüzü.

             İKİ  ÖNEMLİ GÖZLEM!

“Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak,okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır.Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz haindirler”Friedrich W.Nietzsche/NİŞİ/

“Ezilenler arasında din adamı yoktur. Din adamları, ezen sınıf ya da ırkların asalağıdırlar!”Jean Paul Sartre.

 


 


 

İzleyiciler

Blog Arşivi