19 Nisan 2012 Perşembe

693/HAİNLERE YANITTIR!

                                      
OSMAN TÜRKOĞUZ
                        osmanturkoguz@gmail.com
                        İzmir;18 Nisan 2012.

                    Hainlerimize Yanıttır!
“Kahramanı kadar, Gafili de, Haini de çok                         milletiz!” Mustafa Kemal,Başkomutan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı.
Türkiye kadar hain yetiştiren başka bir ülke yoktur!”Mustafa İsmet İNÖNÜ.
         İkinci Dünya Savaşında;bir İngiliz vatan haini Berlin radyosundan İngiltere aleyhine hakaretler yağdırmaktaydı.İngilizler de bu Haine:”Lord Hav!Hav!” adını takmışlardı.
         Norveç’te de Emekli bir Binbaşı Almanlarla bir olarak Norveç’i Almanlara peşkeş çekmiş ve Norveç Başbakanı olmuştu. Bu adamın adı da Vitkung Guislink’ti.Norveç’te bu ad vatan haini anlamında kullanmaktadır.
         Ülkemizde hainler koro halinde yalan ve iftiralar kusmaktadırlar. Tek, tek yanıt vereceğim.Birisi tutmuş Atatürk’ü kötülemek için,Adolf Hitler’in genel seçimle Alman Şansölyesi seçilmesini kutlamasını ortaya atmış.Devletler arasında bu gibi kutlamalar doğaldır.Şimdi şu kutlama telgrafına ne der bu yalakalar acaba?
         Gül’den Papa’ya 7’inci yıl kutlaması.”
         “Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Papalık makamına seçilmesinin 7’inci yılını dolduran XV1’ıncı Benedik’e bir kutlama mesajı gönderdi. Gül,2006’da Türkiye’ye gerçekleştirdiği ziyaretin ilişkilerde ivme  kazandırdığını, ayrıca dünyaya  barış,dostluk,kardeşlik mesajları verilmesi yönünden  de yararlı olduğunu ifade etti.(HHA).
         Sayın Abdullah Gül,Dün de Hollanda’nın en büyük nişanını bizzat Kraliçe Beatrix’ten aldı.
         Başbakan R.Tayyip Erdoğan da,Yahudi lobisinden bir nişan almamış mıydı?Peki,Sayın A.Gül’ün almış olduğu “Dizbağı Nişanına “ne demeli?Mareşal Gazi Mustafa Kemal bu nişanı almamıştı.Çünkü ve dahi çünkü bu nişan çorabının bağı düşen İngiliz Kıralının metresi için ihdas edilmişti.Bu konudaki yazımı da ekliyor, saygılarımı sunuyorum.

İzleyiciler

Blog Arşivi