8 Eylül 2013 Pazar

1120/POLİTİKA SOYTARILIK MI?ATATÜRK İLE KANDIRMAAK MI?


 

 

 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


İzmir,08 Eylül 2013

                              POLİTİKA MI, SOYTARILIK MI?

                          ATATÜRK İLE KANDIRMAK MI?

Buenos Aires'tekiTürk Sunumunu seyrettikten sonra,kanımız dondu,Ekranda pırıl,pırıl bir Atatürk Türkiyesi vardı.Modern Kızlarımız ve Kadınlarımız İstanbul caddelerini süslüyorlardı.Ne bir baş örtülü,ne de bir simsiyah ölü torbalarına girmiş kadın vardı.Ne de sakallı,takkeli ve poturlu bir ihtiyarın peşine taktığı siyahlar içinde Üç-Dört kadın vardı.Burası Avrupalıların imreneceği modern bir Atatürk ülkesiydi.Aslında,Türkiye’nin sulh ve sükun ülkesi görünümünü vermek te gerekti!Bodrum’da Sayın Beşar Esat ve saçları rüzgarımızda dalgalanan eşleri,Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve başı bir bezle yere bağlanmış eşleri de gösterilmeliydi.Vatandaşlarının anayasal haklarını Recepkoların lastik kaplı çelik copları,Biber gazı ve palalı militanlara rağmen nasıl kullandıkları,nasıl yaralanıp,öldükleri de yakın plan gösterilmeliyd!Ama,işin yalanını ortaya koyan olgular da unutulmuştu.Başbakan ile Bakanı arasında Ortaçağ Arap ülkelerinden,ya da Suudi Arabistan’dan çıkmış Dört kadın vardı.Bir de;ortadoğuda “Başörtüsüne saldırmış bir Çapulculuk”masalı anlatılmaktaydı! Başörtüsü aleyhine karar veren iki Yargıç hakkında soruşturma açanlar;erkekseniz bütün dünyayı kandırmak için, Türkiyeyi Baş örtüsünden,çarşaftan ve softa görüntülerinden soyutlayarak perdeye Modern bir Türkiye görüntüsü veren Bay Recep Tayyip Erdoğan hakkında soruşturma açınız.Politika,yalancılık ve sahtekârlık hiç değildir Ey sıkıştıkça Mustafa Kemal Atatürkümüzün ülküsüne sığınan sahtekârlarımız!

 

1119/ANLIK SUNUMLA İNSANLAR KANDIRILAMAZ!


 

 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


İzmir,08 Eylül 2013.

                  ANLIK SÜRÜMLE İNSANLAR ALDATILAMAZ!

“HERKES! Türkiyenin yapmış olduğu bu muhteşem sunumla Olimpiyatları alır düşüncesindeydi!””Herkes’i Kör, Aptal ve Sersem sanan bir AKP’Lİ!

         Gazetelerimizden birisi Kocaman bir başlık atmış:

         “Olimpiyatları Kaybettik!”

         Bendeniz de bir nara attım:

         “Yaşasın!Cumhuriyetimizi ve çağımızı kurtardık!”

         Gazetelerimizin birinci sahifesini süsleyen kocaman bir fotoğraf var:Olimpiyat kuralarının çekileceği salonda,Sayın Bay Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Bay Bakanı arasına oturmuş,sıkma başlı ve çağdışı kıyafetli dört kadın!Bakanın öteki yanında da saçları kısa kesilmiş,pantalonlu ve ayak,ayak üstüne atmış Görkemli bir Sarışın BAYAN.

         Ekranlarda Hayal gibi minareler, kapalı çarşıda gezen Türk Kadınları!/Yemezler/.Boğazın, iki yakasını birleştiren köprüler. Bunlar mı Görkemli sunum dedikleri! Asıl sunum İKİ ERKEK ARASINA SIKIŞTIRILMIŞ ve BAŞLARINDAN ÇAĞDIŞINA BAĞLAMIŞ DÖRT KADINDIR!”İki Kadının tanıklığı,bir erkek tanığın yerine geçer!”Hükmü ilahisine!Uygun!

         Asıl sunum;Gezi Parkında Türk Gençlerine Biber gazı        sıkmak,lastik kaplı çelik coplarla onların kafalarını kırmak,dövmek,yaralamak ve öldürtmektir!

         Asıl sunum;çatma dosyalarla ve çatma hukuk düzeni ile ülkemizin Kahramanlarını,Aydınlarını ve Komutanlarını  esir kamplarına doldurmaktır.

         Asıl sunum; Anayasal haklarını kullanmak istenleri,  insan hakları dışındaki işkence metotlarıyla dağıtmaktır.

         Asıl sunum,40.000 insanının ölümüne neden olanla pazarlık etmek,kendi şehitlerini umursamayarak Nebbaşlığı İslami sayan bir sapık uğruna ölen Arap kızına Timsah gözyaşları dökmektir.işte bunun için bir kenara itildiniz!Suçlu aramayınız!AYNAYA BAKINIZ!

                 

        

 

İzleyiciler

Blog Arşivi