12 Şubat 2016 Cuma

2074/ANAYASA MAHKEMEMİZ NE GÜNLERİ BEKLİYOR?


          TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;12 Şubat 2016.

                ANAYASA MAHKEMEMİZ NE GÜNLERE DURUYOR?!

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÜŞMANLARI YOBAZLARA ÇÜŞT! DENMİYECEK Mİ?

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi PROF.DR. Hamdi Döndüren adlı Çağımız ve Türkiye Cumhuriyeti Düşmanı bir Yobaz,”Delilleri İle Aile İlmihali.”Adlı bir kitap yayınlamış!”Kitabın eleştirisini Sayın Ümit Zilelinin Korkusuz Gazetesinin 12 Şubat 2016 tarihli” Yobazın Ahlakı!”Başlıklı makalesinden okudum. Özetliyorum:

1-“Evleneceklerin tasarruf ehliyetine sahip olmaları gerekir. Bu da yedi yaşına ulaşıp iyiyle kötüyü ayırt etme gücünü elde etmesiyle gerçekleşir. Altı yaş sınırı kızlarda9, erkeklerde 12’dir”. 

2-  Kadınlardan ve Gâvurlardan şahit olmaz. Şahitlerin iki kadın bir erkek ve iki Kadın olması gerekir. Şahitlerin Müslüman olmaları gerekir.

3-Akraba evliliği caizdir. Akraba evliliği öne sürüldüğü gibi önemli zararlar meydana getirecek nitelikte olsaydı bunu islam yasaklardı.

4-Doğum Kontrolü yasak?! 

5-Kadını iz  bırakmadan döv?!

6-Değnek cezası ve Kölelik:Bekarların zinasında yüz,kadına,zina iftirası atana Seksen,içki içene seksen değnek cezası örnektir.Suçu  işleyen Köleyse cezaları yarı yarıya indirilir?!”Lütfen bu makalenin tümünü okumalısınız.”İslam toplumunda Medeni Kanunla çelişen durumlarda ŞERİAT HÜKÜMLERİNİN UYGULANMASI GEREKİR?! Anayasamıza göre-%92,07 Halkoyu ile-Diyanet İşleri Başkanlığının görevleri:

         İ.Diyanet İşleri başkanlığı

         Madde 136-Genel idare içinde yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı, laiklik ilkesi doğrultusunda, bütün siyasi görüş ve düşüncelerin dışında kalarak ve milletçe dayanışma ve bütünleşmeyi amaç edinerek, özel kanununda gösterilen görevleri yerine getirir”.   ANAYASA MAHKEMEMİZ, DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞININ HALKIMIZI CUMHURİYET YASALARI ALEYHİNE KIŞKIRTAN FETVA UYGULAMASINI ENGELLEMELİDİR.                                                                                        

Yılmaz Özdil,İZMİRDEN ADAM GİBİ ADAM ÇÖIKAR.

Profesör Sayek,


Şubat 12 2016,Sözcü Gazetesi.


Profesör Saye (Sevgili arkadaşım Şero eliyle, Chp İzmir milletvekili Selin Sayek Böke’ye iletilmesi ricasıyla, Chp genel merkezi, Söğütözü, Ankara).

Değerli Hanımefendi…
Yandaş medya, saklısı gizlisi olmadığı halde, Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesi dekanlığı da yapan değerli babanız Profesör İskender Sayek’in Hıristiyan olduğunu yazmış, siz de mecburen cevap vermişsiniz, “ailemin bir tarafı Müslüman, bir tarafı Hıristiyan, benim ailem yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan, ülkeye hizmet etmiş insanlar, gurur duyuyorum, benim bundan utanacağımı düşünerek bu nefret suçunu işleyenler utansın” demişsiniz.

E mevzu Hıristiyanlık filan olunca, “Gâvur İzmirli” olarak ister istemez benim ilgi alanıma giriyor tabii.

Değerli hanımefendi…
Din-iman diye milleten oy toplayıp, ayakkabı kutularına dolar dolduranlar, yatak odalarına para kasaları istifleyenler, baba oğul damat enişte bacanak dünür, sülalece paraları sıfırlayanlar müslümansa, bilmenizi isterim ki, biz Ortodokuz.

İnsanların kafasını kesen, kalbini çıkarıp yiyen köktendinci teröristlere, sırf kendi mezheplerinden diye kamyonla silah gönderenler müslümansa, kusura bakmasınlar, biz Katolikiz.

Babaların öz kızlarına şehvet duymasına caizdir diye fetva verenler ve bu fetvacı sapıkları koruyanlar müslümansa, dinimizin adını lekelemeye utanmıyorlarsa, biz Protestanız.

Bedevi zihniyetini iman diye dayatanlar, keriz fenerleriyle zekât hırsızlığı yapanlar, umre ayaklarıyla kutsal toprakları ihale dağıtım merkezine çevirenler, yedikleri rüşvetle hacca gidenler, bakara makaracılar, Kabe’de kendisine tezahürat yaptıranlar müslümansa, insan Allah’tan korkar, biz Budistsiz.

Peygamber ocağına cami bombalayacaklar diye kumpas kuranlar ve ucu kendilerine dokunana kadar kumpasçılarla imam nikâhlı olanlar müslümansa, bunlara inanacağımıza ineğe inanırız, biz Hinduyuz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün babasının belirsiz olduğunu söyleyebilecek kadar, mübarek kadın Zübeyde hanımın genelevde çalıştığını iddia edebilecek kadar insanlıktan çıkmış yobazlar Müslümansa, gocunmayız, biz vesikalıyız.

Anneleri yüzünden, onur duyduğumuz Türkan Seylan’a, Leyla Gencer’e, babanız yüzünden size saldıranlar… “Afrika’daki goril ve şempanzelerin lanetlenmiş Yahudiler olduğunu düşünüyorum” diye yazanlar, bu memlekette gazeteciyse… Biz seve, seve Maymunuz.

Değerli Hanımefendi…
Doğrusunu isterseniz, paraşütle indirilenlere daima karşı olduğum için, İzmir’den milletvekili adayı olmanıza da karşıydım. Yerel dinamiklerin nispeten etkisiz olduğu İstanbul’dan veya baba ocağınız Hatay’dan aday olmanızı tercih ederdim.
Ancak…
Etnik, dini ve mezhepsel kutuplaşmayı reddeden “ne mutlu Türküm diyene” düsturuna yürekten inanmış bir Kemalist olarak, yandaşların linç girişimi üzerine görüyorum ki, aslında tam yerinden aday olmuşsunuz.

Türkiye, İzmir değildir ama…
İzmir, Türkiye’dir.
Müsterih olun.
Bunlar müslümansa…
Biz Gâvuruz.

Anneye rahmet,
Babaya saygılar,
Enişteye selamlar,
Şero’yu öpüyorum.

 

İzleyiciler

Blog Arşivi