30 Kasım 2010 Salı

201- TANRIMIZ YALINIZ DİKTATÖRLERİ Mİ GÖREVLENDİRMİŞTİR!


  
         OSMAN TÜRKOGUZ
         İzmir; 30 Kasım 2010


TANRIMIZ YALINIZ DİKTATÖRLERİ Mİ GÖREVLENDİRMİŞTİR!

         Her hangi bir sosyal olgu ile karşılaştığımda, TARİH DEDE’YE sığınırım: Wikeleaks’ın yayımladığı Amerika’nın gizli diplomatik belgelerine göre; “Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyetini yönetmek için Tanrımızın özel olarak kendisini görevlendirdiğine inanırmış!”
         İdi Âmin, Evita Peron, Evita’nın ölümünden sonra Arjantin devlet başkanı Albay Juan Peron’un İspanya’dan getirmiş olduğu ucuz dansöz de, “Tanrı tarafından Arjantin’i yönetmekle görevlendim!” Demişti.
Adolf Hitler, Mısır’da ölmek durumunda bırakılan, İran Şehinşahı Muhammet Rıza Pehlevi, Manuel Noriaga, Salazar, Rafael Ladislas Trujillo, General Franko ve dahi bütün diktatörler de bu masala sığınarak dünyaya kök söktürerek öteye gittiler.
         Benim çözemediğim bir ikilem var: Sayın RTE’Yİ Tanrımız özel olarak görevlendirdiğine göre, seçimlerde kazanabilmek için kömür, bulgur ve para dağıtmak! Tarikatlara ve dış güçlere sığınmak ne demek oluyor acaba!
         Mustafa Kemal’i, ülkesini ve tüm geri kalmış ulusları ve Kadınları kurtarsın ve Bir İmamdan bir Başbakan çıksın diyerek kim göndermiştir!
         Deli İbrahim’i Sait Mollayı ve Saidi kürdiyi kim başımıza musallat etmiştir!
Bonanza çiftliğindeki sümüklüye ne demeli!

İzleyiciler

Blog Arşivi