13 Aralık 2014 Cumartesi

1272/BİR HIRT VE KIRMIZILI KADINIMIZ!



   TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;13 Aralık 2014.

                        KURT VE KIRMIZI PABUÇLU KIZ!

            Bu bir çocuk masalıdır. Bunun, ülkemizde gerçek hayata yansıması mı?

                        BİR HIRT VE KIRMIZILI KADINIMIZ!                                                                                     Sayın Ceyda Sungur

            Sizler, Goya’nın ünlü tablosunu gördünüz mü?1808’de Napolyon’un Madrit’i işgâlinde, bir grup İspanyol vatanseveri kurşuna dizilmektedir. Işık, şahlanmış vatanseverlerin yüzünden tüm İspanyaya yansımaktadır. Bunun Gezi Olaylarında Türkiye versiyonu; dimdik, vakur Kırmızı elbiseli bir Türk Kızına, bir diktatörün kölesi tarafından Biber Gazı sıkılmasıdır. Dünya ayağa kalkmış, İtalyan Parlamentosunda Sekiz Parlamenter kadın kırmızı elbise giyerek Parlamentodaki yerlerini onurla almışlardır. Napolyon’un Moskova seferine katılmış olan Yüzbaşı Alfrete de Vingy’nin”Güvenlik Güçlerinin Kulluğu ve Büyüklüğü”,tanımı vardır. Bir güvenlik kuvveti kanlı bir diktatörün emrinde ve hizmetindeyse KULDUR: ULUSUNUN EMRİNDE VE HİZMETİNDE OLAN GÜVENLİK KUVVETİ DE BÜYÜKTÜR!” Bu hafta bu gaz sıkma olayının duruşması yapıldı. ANAYASAL HAKKINI KULLANMAK İSTEYEN, ÇAĞDAŞ VE KEMALİST BİR TÜRK KIZININ GÖZLERİNE BİİTİŞİK ATIŞLA BİBER GAZI SIKAN, İKİNCİ ÇANAKKALE DESTANI YAZICILARINDAN RECEPKO POLİSİ Fatih Zengin de öğretildiği biçimde kendisini savundu:

                        Asıl mağdur olan da benim. Sağ omuz kemiğim kırık olarak Gezi olayında görev aldım, Yanlış anlaşılmasın diye de rapor almamıştım!

.Amirlerim “SIK!!” Dedikleri için, O Kımızı Elbiseli Kadına Biber Gazını ben sıktım! GAZIN ETKİSİ İLE YERE DÜŞEN KADIN TEKRAR AYAĞA KALKMIŞTI2911 SAYILI Kanuna göre adli görevimi yaptım?”” Ulan olum, âmirlerin SİK deselerdi şapacakmıdın? O kadınlar, Mustafa Kemal Atatürk’ten beri hep ayaktadırlar, ey vicdanı ve anayasal bilgisi, kırık olan! Bizler senin ve senin gibilerinin neresi kırık olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Dünya tarihinde, Anayasal hakkını kullanan vatandaşlarına Bibsergazı sıkarak, fişek atarak ve demir coplarla saldırarak DESTAN YAZAN DİKTATÖR GÖREVLİLERİ GÖRÜLMEMİŞTİ. SİZLER, ORTAYA KOYMUŞ OLDUĞUNUZ BU DESTANIN MÜKEFAATINI, GAZ SIKTIKLARINIZIN ÖDEMİŞ OLDUĞU VERGİLERDEN DÖRDER MAAŞ OLARAK ALDINIZ. SEN VE SENİN GİBİLER, BU HARAM PARALAR İÇİN ASLAN KESİLMİŞTİNİZ. “İKİNCİ ÇANAKKALE DESTANINI YARATMAK!” DEYİMİ ÇOK UTANÇ VERİCİ BİR SALAKLIKTIR. BİRİNCİ ÇANAKKALE DESTANINI YARATARAK, VATANINI, ULUSUNUN GELECEĞİNİ VE ŞANINI KURTARANLARIN MÜKEFAATLARI, AÇ KARINLARINA DÜŞMAN KURŞUNLARI İLE ŞEHİT OLMAK VE YERLERİ BELİRLENEMEYEN MEZARLARA GÖMÜLMEKTİ. Unutmamak gerek, Cezayir ayaklanmasında; Fransız hükümeti, Müslüman öldüren Paralı askerlerine dolgun maaşlarının yanı sıra ikramiye ve nişan verirdi. CEZAYİR ŞİMDİ BAĞIMSIZDIR. Recep Bey, “Gezi darbedir,’” diyor!Evet,İhanete,Hırsızlığa,Soyguna ve  TİRANLIĞA vurulmuş bir darbedir.

 

                       

           

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi