14 Ağustos 2012 Salı

782/MİLLİ İRADEYE ALÇAKÇA SALDIRMAK!

OSMAN TÜRKOĞUZ
 Çeşmealtı;14 Ağustos 2012.

                   “MİLLİ İRADEYE ALÇAKÇA  SALDIRMAK!”
         CHP Milletvekili Sayın Hüseyin Aygün,12 Ağustos 2012 günü,Tunceli—Ovacık yolunda iki kişi tarafından kaçırılmış?!”Dersim katliamından Atatürk’ün haberi var!”Dediği için; rica üzerine CE-HE-PE’DEN Milletvekili yapılmıştı! Milletin Vekili kaçırılınca;Sayın Bahçeli dahil,  cümle Devlet Büyüklerimiz telaşa kapılmışlar ve vakit geçirmeden Rutin Beyanatlarını da vermişlerdir.Hergün Milletin Evlatlarının cenazeleri Albayraklı tabutlara sarılı olarak gelmektedir.Askerlerimiz,Kaymakamımız ve sivil vatandaşlarımız da öldürülmekte ve kaçırılmaktadır.Milli irade tarafından seçilmiş olan   Milletvekillerimiz esir Kamplarında tutulmaktadır!Milli iradeye alçakça bir saldırı diyen de bulunamamaktadır!
         Atatürk’ten Korkanlar Partisinin Çankaya Noteri de acıklı bir demeç vermiştir:
         Sayın A.GÜL:“Bu,tabiî çok ciddi bir olaydır.Milletvekili sadece illerini değil bütün Türkiye’yi temsil ederler;dolayısıyla BU MİLLİ İRADEYE ALÇAKÇA BİR SALDIRIDIR!”
         Bendeniz; Milletvekillerimizin parmak kaldırmak suretiyle mensup olduğu siyasi partinin başkanını temsil ettiklerini sanırdım. Bu demeç üzerine; işlerinin çok zor olduğunu öğrendiğim Sayın Milletvekillerimize, --Enflasyonda Eriyen,Maliye Bakanımız--19000TL.Maaş bile azdır!
         YASAMAYI, YÜRÜTME’Yİ , YARGIYI ve dahi  BOP’U temsil eden Sayın Başsavcımız R.T.Erdoğan Beyimiz de:”Olayı şiddetle kınıyorum!” Demiş!
         Hukuk’un temeli;İŞLEM ve EYLEMDE EŞİTLİKTİR!
         Sayın Recep Beyimiz;genel seçimler sonunda Siirt’ten AKP  milletvekili seçilen bir hayranının!İstifası ve Sn.Deniz Baykal’ın desteği ile Siirt’te yeniden yapılan seçim  üzerine   Meclis’e girmişti.
         Uydurma suç dosyaları,maskeli tanıklar ve özel yargılama mercileri marifetiyle;evleri Yeni Polis ordusu ile basılan Kahramanlarımız,General,Amiral ve Bilim adamlarımız ve dahi Yazarlarımız Esir Kamplarına doldurulmuştu.Bunlardan Milli, irade ile seçilmiş olan Milletvekillerimiz hala esir kamplarında tutulmaktadır.         Katiller,vurguncular serbest bırakılmış;Din ve Allah ile Almanya’da  Müslüman kardeşlerimizi soyan Deniz Fenerciler  Almanya’da hüküm giydikleri halde ülkemizde yüksek mevkilere getirilmişlerdir.307klasör suç dosyası ortalarda sürünmektedir.Gerçeği araştıran Cumhuriyet Savcılarının başlarına gelmedik dert bırakılmamıştır.Milletvekillerini suç dosyaları Meclis arşivinde bekletilerek korku aracı olarak kullanılmaktadır.İktidar;devletin Polisi dışında;Nazi Polislerini SA’LARI aratmayan Özel Polisleri ile,gece yarıları,hiçbir tebligatta bulunmadan her tarafı aratmakta ve ülkemize hizmet etmiş insanları derdest ettirmektedir.
         Sayın Abdullah Gül Beyimize soruyorum:İktidarın bu tutum ve davranışı, HAK VE HUKUKA NECE BİR SALDIRIDIR?
         Nasrettin Hocanın Eşeği komşunun Eşeğini boğarsa bu normal sayılırmış!Çünkü,Nasrettin Hocanın Eşeği Hz. Muhammed’e Mısır Valisi Mukavkıs’ın hediye ettiği eşeğin soyundanmış!Komşunun Eşeği Nasrettin Hoca’nın Eşeğini boğarsa dava atmış akçeden açılırmış!

781/MYANMAR'DA AĞLAMAK!

            OSMAN TÜRKOĞUZ
          osmanturkoguz@gmail.com
          Çeşmealtı;14 Ağustos 2012.

                            MYANMAR’DA AĞLAMAK!
“Sait’i Nursi’nin/Türklük, Din ve İlim düşmanı Norslu Sait! Ostüzü/ dediklerine uyulsaydı, bugünlere gelinmezdi!”MEB.Hüseyin Çelik!
“Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis’i toplayamayız!”AKP. Genel Başkan Yrd.Hüseyin Çelik.Basından.
Alman Şansölyesi Sayın Angele Merker,Alman Devlet’e ait uçakla uzak doğuya giderken,Kocası sefer sayılı bir uçakla,bilet parası cebinden, aynı yere uçmuştur!”Basın.
“Asker ve polis’in her zaman şehit olması kaderlerindendir!””O katırın hesabı mutlaka sorulacaktır!”Dâhiliye Vekili Sayın İdris Şahin!
         Aynı Yetkilimizin bu iki beyanatı da Kürtleri ve PKK’YI okşamaya,oy avcılığına  yöneliktir.
         Sayın Majeste Emine Hatunun, sırf ağlamak için, Myanmara Türkiye Cumhuriyetine ait bir uçakla gitmesi de aynı amaca yöneliktir.”Birkaç Mehmedimizin şehit düşmesine” Türkiye’de ve cenaze törenlerinde ağlamak,Kürtleri ,Bedhahlarımızı ve  Vatan Haini PKKLILARI kızdırarak oy kaybına neden olabilirdi.Ama,Uzakdoğu’daki Müslüman bir azınlık için oralara,Türkiye Cumhuriyetinin uçağı ile cümbür cemaat giderek,TV.Kameraları önünde ağlamak ,Müslümanlığı politikalarına amaç olarak kullanmakta olan emperyalistlerin desteğini sağlardı.Bir de,kendi ağlanacak hallerine bakmadan görüntülere ağlayan Aymazları da mutlu   ederdi.PS:Vatan Hainleri ile çarpışırken yaralanan Gazilerimiz, nasıl olsa şehirlerarası otobüslerle,bilet paralarını teğmenleri vererek  ve bastonlarına dayanarak baba evlerine dönebilmektedir.Ambülans uçaklarımız da;emperyalizmin emrinde ve para karşılığında kendi devletleri ile çarpışırken yaralanan Müslüman Arapları,tedavilerini sağlamak maksadı ile ülkemize getirmeleri için hazır bekletilmektedir.

İzleyiciler

Blog Arşivi