8 Aralık 2011 Perşembe

483-KİRACIYI İNCİTMEMEK!

                                                                                  
OSMAN TÜRKOĞUZ
İzmir;08 Aralık 2011.

                                    KİRACIYI İNCİTMEMEK!
            Tüm maddi delillerle ve itirafla kanıtlanmış olan bir Genç Kızımızın başına kesme suçuna ONİKİBUÇUK YIL Hapis cezası! Maskeli tanıkların beyanına dayalı şike suçuna da YÜZOTUZSEKİZ YIL Hapis cezası.Nasrettin Hoca’nın sayı bilmeme ve hiç dayak yememe öyküsü aynen vaki!
            Ünlü Şike Yasasını Çankaya’da kiracı bulunan AKP’NİN Cumhurbaşkanı Sayın A.GÜL, onaylamayarak Meclise iade etti. Kıyametler de koptu: Hasta yatağından Sayın RTE, duruma derhal müdahale ettiler:
            “Geri adım atmayın ama KÖŞKÜ De rencide etmeyin!”
            Çankaya Köşkünün ve Türkiye Cumhuriyetinin gerçek sahibi için: Yolumuzu tıkayan ölü inek!”Deyimini taaa! Hindistan’da söylemiş olan bu Beyimizin bu inceliği gözlerimi yaşartmıştır.
  

482-VATAN HAİNLERİMİZ İÇİN

                                                                  
OSMAN TÜRKOĞUZ
08 Aralık 2011
                         

VATAN HAİNLERİNE EVLERİNE ASMALARI İÇİN!

            MANİSA MUTASARRIFI GİRİTLİ HÜSNÜ'YE MANİSA HALKI "HÜSNİYADİS" ADINI TAKMIŞTI. BÜLENT ARINÇ BEYİN DEDESİ DERVİŞ MEHMED BU HAİNİN KARDEŞ ÇOCUĞUDUR.-DERVİŞ MEHMET, ASTEĞMEN MUSTAFA KUBİLAYIMIZIN BAŞINI KESEN HAİNDİR-.
İZMİR'DE KÖYLÜ GAZETESİNİ ÇIKARAN VE RAHMETLİ OSMAN NEVRES'E "BOLŞEVİK" DİYEN HAİN DE YUNANİSTANA' KAÇARAK KARISI İLE BİRLİKTE ORTODOKS OLMUŞLARDIR.  
BU ADAM VE HÜSNİYADİS SEFALET İÇERSİNDE ÖLMÜŞLER, VATAN HAİNİDİR DİYE YUNANLILAR HÜSNİYADİSİN ÖLÜSÜNÜ KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMMÜŞLER: BENDENİZ; DERVİŞ MEHMEDİN TORUNU BAY BÜLENT BEY'E DERSİM'DE BU HAVADA DOLAŞMA ÜŞÜTÜR TELEF OLURSUN DİYORUM!!
BU RESİMLE VE DEDENLE YÜZLEŞ DİYORUM. SESİM GELİYOR MUUU!
            Menemen Örfi idare Mahkemesi tarafından ölüm cezasına hüküm giyerek diğer 27 kişi ile birlikte asılan Yahudi Hayım oğlu Jozef hakkında da söyleyeceklerim var. Birkaç sene önceydi; bir büyük gazetemizde bir büyük! Yazarımız aynen şöyle yazmıştı:
            “Yahudi bakkal Jozef Halk Partili olmadığı için asılmıştır!”
            Bendeniz; Yahudi Jozefin evinin ve bakkal dükkânının krokisini çizerek ve bildiklerimi yazarak bu yazarımıza fakslamış ve gerçekleri yazmasını da önermiştim. Jozef ve ailesi, karısının adı Raşel idi Kocası asıldıktan sonra Raşel Teyze—Biz ona öyle derdik—Terzilikle geçimini sağlardı.1948 senesinde, Menemen’deki diğer Yahudilerle birlikte İsrail’e göç etmişlerdi. Bu aile bizimle de ahbaplık edermiş. Ben doğduğumda da başıma üzerinde Fransızça”Mouhammet!” yazan bir küçük altın takmışlar. Bu altını hâlâ saklamaktayım. Anam Halime Kadın Raşel teyzeye Nar ekşisi, zeytinyağı, Zeytin ve tereyağı gibi yiyecek maddelerini gönderirdi. Jozefin dükkânı Hainlerin Menemen’e girdiği Çukurköy sokağının İsmet Paşa caddesiyle kesiştiği bir yerdeydi. Derviş Mehmet ve diğer Hainler, Jozef’ten testere, urgan, sigara ve kibrit satın almışlardır. Jozefin yapılacak eylemden haberi vardır. Bir Yahudi, sabah namazı vaktinde olay yeri camisinin önünde başka ne arardı.Bir yazar!Bu kadar iftiraya nasıl da imza atarmış,anlayamamıştım.
             Yunan arşivlerinden alınan bu resme dikkat ediniz. Resimde Manisanın işgalinden sonra tiyatro izleyen Yunanlı askerleri ve altı tane sarıklı sözüm ona hoca kılıklı vatan hainleri var.

Hemen merakınızı gidermek için söyleyeyim. Bu hoca kılıklı soytarılar Menemen de Cumhuriyet'e ve Atatürk'e başkaldırarak Yunanlılarla işbirliği yapan vatan hainleridir
Arşivlerde kimlikleri malum olan bu zatları deşifre edeyim ki Türk Milleti kimleri Meclis'e vekil gönderdiğini de öğrenmiş olsun.

Giritli Mehdi Derviş, Sütçü Mehmed, Şamlı Mehmet. Bu aşağılıklar Menemen’de Asteğmen Fehmi KUBİLAY’IN başını bağ testeresi ile kesip yeşil bayrağın tepesine takarak sokaklarda dolaştıran kişilerdir.

Bu kişiler çatışmada öldürülür. Tabii bu isyana yardım ve yataklık eden ve aralarında, önceden Şeyh Sükuti’nin Menemen belediye başkanlığı yaptığı sırada yönetimde birlikte olduğu bilinen Hayimoğlu Yahudi Jozef, Erbilli Şeyh Esadın oğlu Mehmet Ali ve 37 kişi de daha sonra idam edilir.

Nakşibendî Şeyhi Esad Efendi ise ilerlemiş yaşından dolayı 24 yıla hapse mahkûm edilir, daha sonra tutuklu bulunduğu sırada hastalığından dolayı ölür. Şeyh Esat ve tarikatının amacı Cumhuriyet kayıtlarına, “Hükümeti yıkmak, ATATÜRK ilke ve inkılâplarına aykırı olarak saltanat ve şeriatı getirmek, tekke ve zaviyeleri açmak, şapkayı yasaklayıp yeniden fesin kullanılmasını” sağlamak olarak geçer.

Menemen isyanını, Giritli Hüsnü Bey’in Türk Milletine ve Cumhuriyete karşı düşmanlığı sonucu Yunanistan’a gittikten sonra oradan idare ettiği yazılıdır.

Olayların tertipleyicileri arasında bulunan Nakşibendî tarikatı lideri Erbilli Şeyh Esat, işgal döneminin Manisa Valisi Giritli Hüsnüyadis 1922’de Yunanistan’a yerleşir ve onun kardeş çocuğu Giritli Derviş Mehmet, Menemen Belediye Başkanı Şeyh Sükuti ve akın, akın Manisa’dan Menemene gelen diğerleri de Müslümanlığı bırakıp histiyanlık dinine geçerler.

Böylece vatan hainlikleri de tescillenmiş olur. Halkımızı ''Din elden gidiyor'' diye kışkırtan ve Atatürk'ü deccal ilan eden soytarılar işgal yıllarında Yunana kurşun sıkmadıkları gibi genç bir Türk askerinin kafasını bağ testeresi ile tereddüt etmeden kestikleri için onları asla unutmamamız lazımdır.”EK:
Afyon’dan İzmir’e trenle gelenler, küçük bir istasyonun avlusunda çok büyük bir mezar görürler! Mezar taşındaki isimle istasyonun ismi aynıdır:”YILDIRIM KEMAL” bu yazıyı okuyan herkes—Vatan Hainlerimiz hariç—bunun tedavi gördüğü Konya asker hastanesinden, düşmanla çarpışmak için, firar eden ONSEKİZ yaşındaki İzmirli bir Türk subayına ait olduğunu ve bu Kahramanımızın bu istasyonu geri alırken şehit düştüğünü bilir.
İzmir’in doğu girişinde, dört şehit mezarı vardır. Küçücük Türkiye ve dünya kadar büyük mezarlıktaki anıtta bir isim vardır:”VATAN VE NAMUS!”Vatanlarına ve hürriyetlerine sahip çıkan her namuslu ve onurlu Türk vatandaşı bu mezarlıkta yatanların neden yattıklarını da bilir. Vatan Hainlerimiz hariç!
--






İzleyiciler

Blog Arşivi