19 Aralık 2013 Perşembe

1197/çÇOCUKLAR BABALARININ GENLERİNİ TAŞIRLAR!


               TC,

OSMANTÜRKOĞUZ


TV.İZMİR;20 Aralık 2013

 

 

                              OĞULLAR BABALARININ GENLERİNİ TAŞIRLAR!

            Alman Cumhurbaşkanının beleş uçak biletiyle seyahati tepetaklak olmasına fazlası ile yetmişti. Küçücük bir Baltık ülkesinde bir alış-veriş marketinin çatısının çökmesi o ülkenin İş İşleri Bakanının istifasına neden olmuştu. İngiltere’de bir serserinin bir askeri öldürmesi İngiliz İç İşleri Bakanının istifasına yetmişti. Newyork eyalet valisinin Beş adet beleş bilet ile maç seyretmesi valilikten azledilmesine yetmişti.

         Ülkemizde soygun, rüşvet,talan,adam kayırma,çatma delillerle ulusal kahramanlarımızı ve aydınlarımızı tutuklattırıp,hainlerimizi de kahraman yerine koyma rezaleti yaşandığı halde,ülkemizin dinamik güçlerinin ve dahi halkımızın gıkı çıkmamakta.

         Ülkemizde her pislik deşildikçe; İleri Demokrasinin ve Açılımın bağırsakları boşaldıkça, Sayın Bay Recep Beyimiz mağduru oynamakta ve herkesi suçlamakta. “En iyi savunma, karşı taarruzdur!”İlkesini kullanmaktadır. Karşı taarruz için elde taarruza kaldırılacak kuvvetler gerekir. Recepkolar ancak ve ancak kendi halkına karşı İkinci Çanakkale Destanını  yazabilmekte. Kendi halkına biber gazı yedirtenler alabildiğine rüşvet yemekteler. Benim üzüldüğüm bir nokta var:14 Mayıs 1950 senesinde;Demokrat Parti iktidara geldiğinde,Oxfort’ta okuyan bir Türk öğrenci “demokrasi geldi” diyerek dans ederken bir İngiliz Profesörün söylediği sözün gerçekleşmesi:

         “Sayın Bayım, o kadar keyiflenerek sevincinden dans etme. İktidara oyla gelenler,oyla giderlerse sevincinden  oynayabilirsin.Şarkta oy ile gelenlerin dipçikle gittiklerini de hiç aklından çıkarma!”

         Deniz Fenerini söndürme taktiği başlatıldı bile: Soruşturmayı  yapanlar, görevlerini ihmal suçu işlemişler!?Bağlı oldukları makamlara bilgi vermemişler.Hani Erkler ayrımı vardı ve Yargı da bağımsızdı!Kendisini Başsavcı ilan edene neden bilgi verilmemiştir!İç İşleri Bakanına da bilgi vermek gerekirmiş!?

         Şimdi ne mi olcek? Soruşturmayı yapanlar ,rutinmiş gibi nakle tabi tutulacak,,Dört Bakan da Belediye Başkanı seçimlerine aday olma iddiası ile görevlerinden istifa edecekler.Kaptan gemimi kurtardım diye sevinirken, gemisi içindekilerle birlikte  kayalara çarparak batacak,halkımız da şehitlerinin arkasından ağlaşacak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi