20 Aralık 2011 Salı

494-CENNETE GİTMENİN EN KOLAY YOLU!

                                                                      
OSMAN TÜRKOĞUZ
            osmanturkoguz@gmail.com
            İzmir;18 Aralık 2011.

                                               KOLAYCA CENNETE GİTMEK!
                        İstanbul sosyetesinin en güzel dullarından bir kadın, arkadaşına dert yanıyordu:
                  “Şu polislere kızmaya başladım!” Dediğinde; arkadaşı,”Koskoca Generalleri, Bilim adamlarını ve Gazetecileri Mücrim gibi tutukladıkları için mi?”Dediğinde; içini çekerek anlatmaya başladı:”Televizyon programlarına çıkarak Ünü dünyayı tutan sakallı bir Hocadan randevu alarak huzurlarına gittim. Beni saygı ile kabul ederek:”Gel şöyle karşıma otur, Meleğim ve nur yüzlü Hurim”Deyince rahatladım. Sayın Hocam bir derdim var, bilmem ki nasıl anlatsam!”Deyince; ,”bendeniz sizin için varım Nur yüzlüm,bahar gözlüm!” Dediler.”Benim peşimde çok yakışıklı bir subay var, onunla yatmak istiyorum!”Dediğimde:
         “Sakın haaa! Cehennemde 70.000 sene yanarsın!” Dediler. Peki, Hocam; bir politikacı, seni sekreter yapayım, sonra da bir devlet kuruluşuna genel müdür yaparım’”Dedi. Canım onunla da yatmak istiyor.Ne dersiniz dediğimde,havalara sıçrayarak:
         “Zinhar, Cehennemde 140.000 sene yanarsın!”Diyerek beni dinen ikaz ettiler. Sayın Hocam, ben sizin gibi Ulema ve yol, yordam bilen bir Hoca ile yatmak istesem?”Dediğimde de havalara zıplayarak.
         “ Seni gidi seni, Gız sen cennete gitmek mi istiyorsun? Ahırda Nikâhlı eşimin üzerine kayıtlı bir Gâvur yapımı araba var. Bu araba ile seni Yuşa peygamberin türbesine götürüp onun da duasını alalım. Sonra da seni bu aracın içinde cennetlik yaparım.Yazın da Kapriye gideriz,orada seni önüme oturtarak skime bineriz.Seni denizde de cennetlik yapmış olurum!” Dedi.
         Tam, cennete vize alacağım sırada polisler kapıyı kırarak Ol mübarek Hocayı Ününe bile bakmadan alıp, götürdüler. Bende şans mı var?”Diyerek ağlamaya başladığında, arkadaşı:
         “Sesini kes! Alan dinlemesi olabilir. Demokrasilerde hiyleler bitmez. Sen,bir ceza avukatı cübbesi satın al,bir valize de ceza hukuku ile ilgili kitapları doldurarak dosdoğru Ceza ve Tutukevine git:”Avukatıyım!” Dediğinde seni içeriye alırlar. Orada cennete vizeni almış olursun!” Dedi.

İzleyiciler

Blog Arşivi