26 Aralık 2010 Pazar

226- MASKELERİNİZİ İNDİRİNİZ HAİNLER!


                   OSMAN TÜRKOĞUZ
                   osmanturkoguz@hotmail.com
                   İzmir; 26 Aralık 2010.

MASKELERİNİZİ İNDİRİNİZ HAİNLER!

“KAHRAMANLARI olduğu kadar, HAİNİ DE, GAFİLİ DE çok Milletiz.” Mareşal Gazi Mustafa Kemal, Turgut Özakman, Şu Çılgın Türkler, s.555.
“Halkın gözünün içine bakarak ne denli büyük bir yalan söylerseniz, inananı da o denli çok olur!” Adolf Hitler.
“Bir ulusun bireyleri ancak bir eğitim görebilir. İki türlü eğitim, bir ülkede iki türlü insan yetiştirir. Bu ise; fikir, his ve birleşme durumlarına temelden aykırıdır.” Tevhidi Tedrisat kanununun –Eğitim Birliği--gerekçesi.
“Kendi ordusunu taşıyamayan uluslar, başkalarının ordusunu taşımak zorunda kalırlar.” Publio Cornelio Tacito-M.Ö.55–117-
“Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine de ortak olur” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye’mizi (25 parçaya) bölmek, ayrı meclislere, ayrı bayraklara ve ayrı askeri güçlere sahip olmak isteyen bir siyasi partimizin başkanlık koltuğunun arkasında Sait’i Norsi’nin büyük boy bir resmi asılı.
İkinci Abdülhamit’in maksadını anlamış olduğu bu adamı bizim Böyyük Bilginlerimiz varsınlar da baş tacı ededursunlar; Bilginlerimiz dahi Uluslararası Sempozyumlara bildiriler sunadursunlar. Çok ünlü iki büyük üniversitemizin öğretim görevlisi iki ünlü doçentimiz de, üşenmeden Amerika ‘ya giderek, İngilizce olarak bu Din; Dil, Vatan ve dahi Türklük düşmanını göklere çıkara dursunlar.
Atı alanlar, Üsküdar’ı da alıp gitmek üzereler.
         Risalei Nur adlı (133) Risaleyi okumayanlar, okusalar da anlamını ve dahi gizli amacını kavrayamayanlar, kulaktan dolma bilgilerle halkımızın beyinlerini ve insanlarımızın geleceklerini zehirlemektedirler.
Tüm amaç, kendilerine çıkar sağlamaya yönelen çapsız insanlarla, ülke ve toprak bütünlüğümüzü bölmeye yöneliktir.

İzleyiciler

Blog Arşivi