11 Haziran 2016 Cumartesi

2112/ALLAHLIKTAN PEYGAMBERLİĞE YATAY GEÇİŞ?!



TC.

OSMANTÜRKOĞUZ 


TV.Çeşmealtı,11Haziran2016.

ALLAHLIKTAN VE MEHDİLİKTEN PEYGAMBERLİĞE?!

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANLIĞININ ONURUNU,AMERİKADA GÖMEREK,MADARA EDİLİP ÜLKEMİZE DÖNEN BÜYÜK USTA BAY RECEP’İ:”HOŞ GELDİN ALLAHIN ELÇİSİ?!”DİYEREKKARŞILAMLAMIŞLAR.AĞLAYALIM:                                                                                                                             40 yıl önce 11 Mayıs 1933 tarİhlİ Cumhurİyet Ahİr Zaman Peygamberİ!

         “TAHRAN’DAN bildirildiğine göre, Seyyid Gazanfer isimli bir Ahunt, birçok kimseleri başına toplayarak kendisinin son peygamber, Kuran’da bahsi geçen Mehdi olduğunu iddia etmiş ve polis tarafından yakalanmıştır. Yalancı peygamber iddiasında ısrar ederek kendisine inananları bir araya toplayıp mucizesini göstereceğini söylemiştir. Polisin müsaadesiyle yüzlerce kişiyi bir araya toplamış ve:

         -”Ey ümmetim! Mucizemi şimdi göstereceğim; fakat önce hepiniz bir ağızdan eşekler gibi anırınız” demiş ve onlar da, hepsi bir ağızdan anırmışlar, kürsüdeki Mehdi:

         -”Efendiler ben peygamberim ama işte böyle eşeklerin peygamberiyim.” demiş ve yakalanarak akıl hastanesine gönderilmiş. “(28 Mayıs 1972).

         40 YIL ÖNCE 28.MAYIS.1933 TARİHLİ CUMHURİYET ALLAHLIK TASLAYAN AdaM

         ÇORUM, (Özel)- Ağır ceza Mahkemesi’nde Amasyalı Mir Sait isminde bir Şeyhin muhakemesine başlandı. Nakşibendî tarikatına mensup ve Hacı Hamza Efendi Camii’nin imamı olduğunu söyleyen Mir Sait, Amasya’da herkes tarafından tanınmaktandır. Çenesinde taşıdığı uzun beyaz sakalı ile yüzünü yeşil bir örtü ile örter ve kendisinin kudretine inananlar evine on dakika kala dizleri üstünde sürünerek yanına gelirler. Allaha yalvarır gibi kendisine yalvarırlarmış. Bunların sayısı da gittikçe artmakta imiş. Allaha tapar gibi taptıkları Mir Sait de, bu cahillerin günahlarını tövbe sonucu affedermiş. Kendisinden paraca memnun kaldıklarına cennetin anahtarlarını verir ve Huri ile Gılmanını da şimdiden ayırır ve hatta ahiret zevkine mahsuben yeryüzünde müsaadeler bile verirmiş.                                                                  Günümüzde de Sakallı bir Ulema, Cennetle müjdelenen Müslümanlara 72 nikâhlı Kadın, her gün Bakire olmak koşulu ile de, 100 Huri ve dahi sayısız Gılman tahsis etmektedir. Öyle ya, Ulu Tanrımız Kadınlarımızı Zıbık kölesi olarak yaratmış!

         PEYGAMBER OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR ESRARKEŞ TUTUKLANDI

         BATMAN- Şükrü Eren adındaki bir esrarkeş, kendisini yakalayan polislere “Ben son peygamberim, çekilin yolumdan;” demiştir.

         Önceki gece İloh mahallesinde tren yolu köprüsünün altında esrar içen Şükrü Eren’i yakalayan polisler üzerinde de 7 plaka esrar bulmuşlardır. Sanık tutuklanmıştır. (THA) (Cumhuriyet gazetesi, 21.2.1973 gün ve s.5 sütun 3)

         23 Nisan 1974 tarihli Hürriyet gazetesinin 4. sayfasında iki fotoğrafın köşelediği Batman çıkışlı bir haber yayımlandı. Sol üst köşede Batman Müftüsü Sayın Alaattin Yavuz’un fotoğrafı, sağ alt köşede de aklından zoru olan ve haberin konusu Hüseyin Demir’in fotoğrafı ve haber aynen şöyle:

          MÜFTÜ HUTBE VERİP “BU AdaMA İNANMAYIN” DEDİ

         ÖTEKİ DÜNYADAN HABER VEREN HÜSEYİN DEDE İÇİN SORUŞTURMA AÇILDI         BATMAN, (Siirt) (HA)- Rüyasında cennet ve cehennemi gördüğünü iddia eden 74 yaşındaki Hüseyin Demir hakkında Batman Savcısı soruşturma açmış, Müftü Alaattin Yavuz da verdiği hutbede, halktan Demir’e inanmamalarını istemiştir.

         Evi her gün yüzlerce ziyaretçiyle dolup taşan eski hayvan tüccarı Hüseyin Demir, yakınları ölenlere öteki dünyadan haber verdiğini ileri sürmekte, Batman’lılara cennete gidip gidemeyeceklerini söylemektedir.

         Batman Müftüsü ve diğer din adamlarının bütün uyarmalarına rağmen ziyaretçilerine cennet ve cehennemi anlatarak, bildiğinden şaşmayan ……”OSMAN TÜRKOĞUZ,DİNİ HEZEYANLARIN PSİKO—MEDİKAL YÖNÜ.

 

2111/ELİNOĞLU BÖYLE TERESYÜZ EDER ŞOVMENİ?


 TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV.Çeşmealtı;11 Haziran 2016.

          ELİNOĞLU  TERS YÜZ EDER ŞOVMENİ?!

        Rahmetli Muhammet Ali Clay’ın cenaze törenine giden Asrımızın en Büyük Şovmeni Bay Recep Tayyip Erdoğan,Amerikalılar kendisini iplemediğinden, cenazeyi gömmeden,palas pandıras ülkemize dönmüş?!Ne gam?TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANLIĞININ ONURUNU AMERİKAYA GÖMMEK BAŞARISINI GÖSTERMİŞTİR.HEM DE YAKASINDA TÜRK BAYRAĞI ROZETİYLE.ALKIŞŞŞ!?

İzleyiciler

Blog Arşivi