13 Mayıs 2015 Çarşamba

2032/UYAN SUNAM UYAN DA DOKTORA GİDELİM GARİ?!



    “Rusya'daki zafer kutlamasında Çin askerleri de yürüdü.”ÇOK DEVLET BAŞKANI DA  SEYRETTİ?!”UYAN SUNAM,UYAN!Doktora gidelim gari?!
      TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR,13 Mayıs 2015.                                                                                                                                            USA’LI General Ankara’ya geldi, Bizim Bay  Recebimizin de Fatihliği tuttu?Cısss?!   Türkiye yanar.                                                                                                                                                                                  Aşağıdaki haberi,birileri Başkanlık sarhoşu Sayın Bay Recep Beyimize yorumlasın.Çin ve Rus donanmalarının da Akdeniz’de ortak tatbikat yaptıklarını da söylemeyi unutmasın?!Laskiye limanında,Üç modern Rus gemisinin ne beklediğini de anlatsınlar.Ordumuzu bir batağa sokarak seçimleri erteletmek sonra da MİT’İN VE RECEPKOLARIN YARDIMI İLE BAŞKANLIK RÜYASINI GERÇEKLEŞTİRECEK.HAS₺ALIK ORTADA CESUR DOKTOR YOK!?

“Rusya'daki zafer kutlamalarında Rusya ve Çin askerleri ilk kez yan yana yürüdüler!?”

               “Rusya, Kızıl Meydan'da Sovyetler Birliği'nin Nazi Almanya'sına karşı kazanılan zaferin 70'inci yıldönümünde tarihinin en büyük geçit resmini düzendi. Törene birçok dünya lideri de katıldı.”

               “Başkent Moskova'da törenlere binlerce asker katıldı ve Rus ordusunun envanterindeki bazı zırhlı araçlar ilk kez sergiledi. Törende Rus ve Çin askerlerinin birlikte yürümesi ise dikkat çekti. Davete katılan devlet ve hükümet başkanları arasında Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan devlet başkanlarının yanı sıra Çin, Hindistan, Güney Afrika, Venezüella, Vietnam, Küba, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Sırbistan, Makedonya, Güney Kıbrıs, Moğolistan ve Filistin liderleri de yer alıyor. Kremlin'deki davete katılanlar arasında BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun ve UNESCO Başkanı da var.”

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi