2 Ekim 2013 Çarşamba

1149/ALO PAKET!


                               TC.  

                   OSMAN TÜRKOĞUZ

                   osmanturkoguz@gmail.com

                        TV. İZMİR;02 Ekim 2013

                                      ALO PAKET!

         Bu “PAKET!” İşi benim canımı çok sıkıyor! Korkumdan lokantalara telefon edemiyorum, yemek olmadığı günlerde de Kahvaltı ile yetiniyorum. PTT’NİN  posta servisindeki yetkileri sınırlandırılarak Özel Kargo Şirketlerinin de posta dağıtım işlerine başlamaları bir çok felaketi de beraberinde getirmiştir! Anlatayım:
         1958 senesinde Irak’ta bir darbe oluşu Demokrat Partisi iktidarının aklını da başından almıştı. Acele Anıttepe’ye bir Jandarma Muhafız Alayı kurulmuştu. Beni de acilen Ulusta bulunan 6’ıncı jandarma bölük komutanlığına takım komutanı olarak atamışlardı! Alayımızın ve bağlı olduğumuz II’İNCİ Taburun karargâhı da Anıttepe’deydi. Alayın iaşe subayı da Altın dişli Başçavuş Hasandı. Bunun canciğer dostu da Kömür Tevzi Müessesinde 1600Tl. Maaşlı memur Hamit Fendoğluydu. Benim elime de ayda 300Tl
.geçiyordu! Bunlar müfrit derece Demokrat Partiliydiler, sıkıntı içindeki subaylara borç para verirlerdi. Mutfak nöbetçi subayı olduğum bir gün;Başçavuş Hasanın parasının kaynağını keşfetmiştim.Er başına günlük olarak 60 Gıram çıkması gereken pirinci 38 Gıram olarak veriyordu.Diğer yiyecek maddelerinde de aynı kesintiyi yapıyordu.Altın Dişli Başçavuş Hasan’ın tayini Gazipaşa ilçe jandarma bölük komutan vekilliğin çıkartıldı.Orada da aynı numaraları yapmağa kalktığında halk tarafından bir iyice dövüldü!
                   Seneler ne çabuk geçiyor. Birde öğrendik ki Bizim Hamit Fendoğlu Malatya Belediye Başkanı olmuş.Hayret !Dememize vakit kalmadan,Koli olarak gönderilen  bir Paket Bomba ile öldürüldüğünü de öğrendik!
                   Profesör Dr. Coşkun Üçok Doçent Dr. Bahriye Üçok ile evliydi.Coşkun Üçok’un ölümünden sonra,Rahmetli Bahriye Üçok Senatör seçilmişti ve kızı ile birlikte Ankara’da ikamet etmekteydiler.Bir gün; özel bir kargo şirketinin getirmiş olduğu PAKETİ,kızının tüm ısrarlarına karşın açmaya kalkmasından parçalanarak ölmüştü.
 Paketi kabul eden özel kargo şirketinin çalışanı  olan Bayan yakalanıp,tutuklanmış,sonunda da Milletvekili olmuştu!
             Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Kazım Karabekir’e de patlayıcı dolu bir mektup yollanmış, mektubu açan memurun gözleri kör olmuştu.Rahmetli UĞUR MUMCU ve Rahmetli Profesör Dr.AHMET TANER KIŞLALI DA bombalı paketlerle öldürülmüşlerdi.
              Bireysel felâketlere neden olan PAKETLERDEN çekinirken başımıza bir deTORBA PAKETLER musallat edilmesin mi?
              Sayın BOP AS Başkanımıza Asıl Başkanından, Gözü yaşlı Sümüklü Kaçağımızdan, Atatürk Düşmanı Tarikatlardan ve Vatan hainlerimizden hazırlanmış olan İhanet Yapımı paketler gönderildikçe; televizyonlarından ilan ederek, ALO PAKET,DEMOKRASİ AÇILIMI diyerek Vatanımız,Türklüğümüz,Ulusal Kimliğimiz aleyhine bombalarını patlatmaktadırlar!Atatürkümüzün CUMHURİYET SAVCISI unvanını verdiği Müddeiumumilerimiz de yükselebilmek için yukarılardakilerin ağızlarına  bakmaktadırlar;halkımızdan vicdanlarını kiraya verenler de beleş kömürlerini yakmaktadırlar.Türkiye Büyük Milletvekilleri Meclisimiz de Barak Obama’nın AS Başkanının ağzına ve ellerline bakmaktadırlar!Kahramanlarımız,Aydınlarımız ve Türk Milletin asıl Vekilleri de esaret kamplarında yatmaktadırlar!

 

 

 

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi