27 Aralık 2015 Pazar

2043/MANEVİ İLİMLER!


TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;26 Aralık 2015.

                 MANEVİ İLİMLER?!

ŞEYHLERİ ORTADAN KALDIRIRSANIZ,ŞEYTANLARI DA ORTADAN KALDIRMIŞ OLURSUNUZ?!OSTÜZÜ.

        Birdenbire adresime bir ileti düştü.”MANEVİ İLİMLER SİTESİ?!Hemencecik açtım,Nebati harfleri ile yazılar,Amerikan çiftlik filmlerinde olduğu gibi,Nebati harflerinden oluşmuş bir çiftlik kapısı. Manevi İlimleri öğrenmek için bir mezhebe ve bir de tarikata girmek şartmış,bunun dışında Manevi İlimleri öğrenmek mümkün değilmiş?!Hemen yazdım:”BENİM BİR TEK TARİKATIM VARDIR,O DA UYGARLIK TARİKATIDIR?!Hemencecik,Lagaluga bir yanıt geldi.”İslamın Peygamberi Hz.Muhammedin Mezhebini ve tarikatını yazar mısınız?!SES ÇIKMADI?Manevi  İlimlerle insanlığa yararlı olarak neyi keşfettiniz?!”Büyük İslam Bilgini Suhraverdi,(R.A.)Karadeliği ilk defa keşfetmiştir.”Dediler ve benim Kuran düşmanı olduğumu da yazdılar.”Ellerinizde kara,sizin gibi düşünmeyenlerin yüzlerine çalın gitsin. Bizler,aslımıza dönersek,gerçek kimliğimizi de bulmuş oluruz?!”Yazdılar.”BİZLER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYESİNDE ASLIMIZA DÖNDÜK VE GERÇEK TÜRK KİMLİĞİMİZİ DE KAZANDIK..””Gaybın anahtarı Allahın nezdindedir,onu ancak O bilir diyen Hz.Muhammet,nasıl Gaipten haberler verir?Benim Kuran ve din düşmanı olduğumu da yazdılar.”Ben,Kuranı,Altı tane İncili,Tevratı ve Avestayı çok iyi bilmekteyim…”Dedim.Sonra da aşağıdaki yanıtı verince Sitelerini yüzüme kapattılar.

              “GAYBI BİLİR. MIŞ, MIŞI DA BIRAKALIM. SİZİN OTLADIĞINIZ ÇAYIRLARI BİZ ÇOKTAN KURUTTUK. MANEVİ İLİM MASALLARI İLE HEP HALKIMIZI SOYDUNUZ. İNSANLIK YARARINA NEYİ KEŞFETTİNİZ? SAKALI AHMET HOCAYI VE ALTI YAŞINDAKİ KIZIN IRZINA GEÇMEYİ VE DAHİ NEBBAŞLIĞI, CENNETTE DE BİR MÜSLÜMAN ERKEĞİN MASLAHATINA 72 KADIN,100 GILMAN VE DE 100 HURİ BAĞLAMAYI?1HZ.MUHAMMEDİN MEZHEBİNİ VE TARİKATINI YAZAR MISINIZ?!

              Bu durumu dini büsbütün birisine aktardığım da şu bilimsel dinsel gerçeği de öğrenmiş oldum:”Bir Şeyhe bağlanmak şarktır.Şeyhi olmayanın Şeytanı vardır?!”Adamcağızı çok kızdıran bir söz söyledim:”ŞEYHLERİ ORTADAN KALDIRIRSANIZ,ŞEYTANLARI DA ORTADAN KALDIRMIŞ OLURSUNUZ*!”

İzleyiciler

Blog Arşivi