12 Ağustos 2012 Pazar

780/İNSAN YUTAN KUMLAR!

OSMAN TÜRKOĞUZ
 osmanturkoguz@gmail.com                                                           Çeşmealtı;11 Ağustos 2012

                                      İNSAN YUTAN KUMULLAR!
“Şemdinli elden çıkmıştır!”Hak ve Özgürlükler Partisi  Genel Başkanı,Emekli Tümgeneral Sayın Osman Pamukoğlu.
“Senin gramın ne çapın ne ki beni TV’YE çağırıyorsun! Hiç utanmıyor,sıkılmıyor musun?General olsan kaç yazar?Seviyesiz”Sayın Recep Tayyib Erdoğan.(Basın)
         Efendim; bir defa, konuşma ve hitap tarzı bir insana yakışmadığı gibi, bir başbakana hiç te yakışmaz.”Sen” hitabı, Emekli ve  Kahraman bir Generale yakışmadığı gibi bir siyasi parti başkanına da hiç yakışmaz.Sayın Osman Pamukoğlu’nun Generalliği,Vatanseverlikte,Kahramanlıkta ve Dürüstlükte tam üzerinden tam yazar.Sayın Recep Beyimiz;bölmede ve Türklüğü inkârda,Cumhuriyetimizin kazanımlarını satmada,BAŞSAVCI olarak,AYDINLARIMIZI VE KAHRAMANLARIMIZI ESİR KAMPLARINA SÜRESİZ OLARAK DOLDURMADA  sizin çapınız ve de ağırlığınız ne kadardır ve ne yazar!Haddim olarak size,biraz askerlik ve savaş bilgisi vermek durumundayım.Çünkü bendeniz Emekli bir Jandarma Komando Albayıyım.Hem de Amerikan’ın ünlü Ranger birliğinden diplomalıyım.Şu yazdıklarımı iyice okuyunuz da halkı kandırmaktan vaz geçiniz.
         Tarihin en kısa süren kesin neticeli muharebesi; MÖ:370’te Thebai’li komutan Epaminandos’un Isparta’ya karşı kazandığı muharebedir. Sadece  yeni bir manevra planı uygulayarak,o dönemin en güçlü ordusunu,Isparta ordusunu, sadece ve dahi sadece 12/ON İKİ/dakikada yenmiştir.
         Kan Meydan Muharebesini Ünlü Anibal, Roma’ya karşı 2,5 saatte kazanmıştır.
         Tarihin en kesin sonuçlu Mohaç Meydan Muharebesini Birinci Süleyman/1526/2.5 saatte kazanmıştır.
         Yakın tarihimize gelelim:
         1*Birinci İnönü Muharebesi,06 Ocak 1921’de başlamış,Türkiye Büyük Millet Meclisi ordusu Miralay İsmet Beyin komutasında,Muharebeyi 10 Ocak 1921 tarihinde kazanmıştır.
         2*İkinci İnönü Muharebesi,23 Mart 1921’de başlamış,Yedi gün sürerek,01 Nisan 1921’de Mirliva İsmet Paşa’nın zaferi ile sonuçlanmıştır.
         3-Kütahya-Eskişehir-Aslıhanlar Muharebeleri,8/15 Nisan 1921 tarihleri arasında Yunanlıların zaferi ile sonuçlanmıştır.
         4*Sakarya Meydan Muharebesi;23 ağustos 1921’de başlamış;13 Eylül 1921’de Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Başkomutanımız Mustafa Kemal’in komutasındaki Türkiye Büyük Millet Meclisi Orduları zaferi kazanmıştır.Muharebe,geceli ve gündüzlü 22 gün sürmüştür.
         5*Başkomutanlık Meydan Muharebesi, 26 Ağustos 1922’de,saat 0330’da başlamış,kesin sonuçla 31 Ağustos 1922’de,gün batımında, Başkomutan Mareşal Gazi Mustafa Kemal’in zaferi ile sonuçlanmıştır.Muharebe ALTI gün sürmüştür.
         7/Resmi açıklamalara göre; Hakkari ilimizde,Türk Silahlı Kuvvetleri ile PKK arasındaki muharebe,14/ONDÖRT/gün sürmüştür.Göğüs,göğüse cephe muharebeleri olmuştur.Hakkari valisinin açıklamasına göre de muharebe 19 gün sürmüştür.Bendeniz de soruyorum Sayın Başsavcımıza:”Ne zamandan beri Gerilla cephe savaşları vermektedir?Her türlü ağır silahlarımıza;hava desteğimize karşın,PKK bu kadar mühimmatı ve gücü ve bu desteği nasıl ve ne şekilde sağlamıştır?Masallarla halkımızı uyutmayı bırakalım da,dosdoğru hareket edelim ve halkımıza da doğruları söyleyelim.
         Fransa’da Manş denizi kenarında,insanları yutan kumluk bir kıyı şeridi vardır.Kim bu şeritteki kumun içine adım atararak denize ulaşmak isterse,adım atan kımıldadıkça kumlar onu yutarak boğmaktadır.O insanın boğulmaması için halkın ona el uzatması gerekir.Yanına yaklaşan da
 boğulmaktadır. İp atarak o insanı kenara çekmek gerekir.Amerika’nın ve tüm Türk düşmanlarının istedikleri tek şey kalmıştır:Generalleri,Amiralleri ve tüm kahramanları haksızca esir kamplarına doldurulan ve moral gücü yıpratılan Türk Silahlı Kuvvetlerini Ortadoğu batağına sokmak;sonra da Eyaletlere ayrılacak olan  ülkemizde iç savaşlarda yendirmek!Saygılarımla.
        

İzleyiciler

Blog Arşivi