6 Ağustos 2015 Perşembe

2073/ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİUZLAŞTIRICI VE BİRLEŞTİRİCİDİR.



                    TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. Çeşmealtı,06 Ağustos 2015.

            ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ,UZLAŞTIRICI VE BİRLEŞTİRİCİDİR?!

                  “ŞEREFSİZ AÇILIMI?!”

“Asıl şerefsizlik,vatandaşın seçme iradesine hakaret etmektir Sayın Bilge Stepne ağabeyimiz?!

  İzmir’de,Marmaris’te yazlıklarında yatıp,AKEPE’NİN olmasın diye,MHP’YE oy vermeyen;ama HDP’Yİ Meclise taşıyan zavallılar,Türkiye’nin kaymağını yiyenler,Boğaz’da yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’YE veren şerefsizler.Şimdi HDP ile koalisyon kurun!?Devlet Bahçeli,MEHAPE genel başkanı ve AKPE’NİN sürekli stepnesi.

Bu beyanatını, utanmadan ve sıkılmadan tüm dünyaya karşı veren, basit bir kimse olmayıp, bir siyasi partimizin sürekli yenilen ve sürekli makamını işgal eden bir genel başkanıdır. George Orwel’in 1948’de yayımladığı 1984 adlı romanındaki Büyük Ağabey bile bu denli basit,seviyesiz,TUTARSIZ VE DENGESİZ BİR KONUŞMA YAPMAMIŞTIR.MİLLİYETÇİYMİŞ!?Bu konuşmayı  bırakınız bir Tanrı dağlı,basit bir Türk vatandaşı bile yapmaz.Tanrı dağını  ve her seneki Erciyes dağındaki Gök bayraklı gösterileri terkeden Bay Bahçeli,milliyetçiliği,bir dine ve bir mezhebe mensubiyet olarak almış,şeytanın ocağına ,AKEPE’YE bağdaş kurup oturmuştur.Mustafa Nihat Özön,Türkçe-Osmanlıca Sözlük,1’inci cilt,Milliyet ve Milli maddesi.

Bay Recep, Hindistan gezisinde Mustafa Kemal için

”Ölü inek!”Dediği halde sesi, soluğu çıkmamıştır.Ünlü Kasemi ortaya çıktığında da nasıl tepki vermiştir?!”Dinsiz Kemal Paşa rejimini yıkarak,Kurana dayalı şeriat devleti kurmak için var gücümle çalışacağıma namusum ve şerefim üzerine kasem ederim!?Türkçenin kullanılması ve Türk bayrağı yasaklandığın da ne yapmış bu Türk Milliyetçisi Büyük Ağabey?!Türk dilini Kürtçe ağızları ile eşit saydıkların da ne demiş bu Ağabeyimiz?!Her türlü milliyetçiliği ayaklarımın  altına aldım!”Sözünü söyleyen Recep Beyi neden  baş tacı yaptı bu Türk milliyetçisi Ağabeyiniz?!Madem ki MEHAPE TÜRK MİLLİYETCİSİ BİR SİYASİ PARTİ,TAÜRKLÜK ARAŞTIRMALARI ÜZERİNE TAVRI NEDİR?HİÇ GÖREMEDİK.

ATATÜRK’ÜN TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ ANLAYIŞI

         Birleştirici ve Bütünleştirici, Onurlandırıcı ve Unutturulmuş tarihi geçmişi ile de inanca dayalı Çağdaş Akılcıdır.

         “Ulusal Kurtuluş Savaşını yapan, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN Türkiye Halkına Türk Milleti denir!”

         “Ne Mutlu Türküm Diyene!”

         “Millet; Dil, Kültür ve ideal birliği ile birbirine bağlı vatandaşların oluşturduğu sosyal ve siyasal topluluktur!”Mustafa Kemal.TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN SÜRECİ?!ATATÜRK ULUSÇULUĞU OLARAK TARİHTEKİ YERİNİ ALMIŞTIR.1972 Senesinde,Üniversitelerimizde dağıtılan MERHAPE’NİN “DAS!”DEVRİMİN ANA SÖZLEŞMESİ ADLI KİTABINI UNUTMADIK:”EN MÜKEMMEL YÖNETİM ŞEKLİ OLAN NAZİZMİ,KOMÜNİSTLER KÖTÜLEDİLER!”TÜRK MİLLETİNİN LİDERİ Mustafa Kemal Atatürk’tür.Hiç mi Bilge insan görmedik?!TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ, halka ve aydın geçinen bazı tutuculara rağmen Mustafa Kemal’in çelik iradesi kurmuştur.Kör ve Aptal olmamız gerek.Anayasamıza ve Siyasi Partiler Yasasına göre kurularak genel seçime giren,barajı da aşıp Meclise  girmiş bir siyasi partiye oy verenlere hakaret etmek siyasi terbiyeye sığmaz.Vatandaşlarımız,hangi siyasi partiye oy vereceğini Sayın Recebimizin Stepnesinden mi öğrenecek?HDP’YE oy verenlerin değil viski rakı ile bile ülfetleri yoktur.Bazıları  belki ya şarap içerler, ya da bira.Viski,Marmaris,Boğaz;İzmir gibi motifleri kullanarak iftira ve yalan saftorikleri kandırmaya yöneliktir.Buna da politika denmez,lagaluga denir?!Ey Bilge Ağabey?!

  Sayın Özcan Pehlivanoğlun’dan alıntıdır?!

Türk Milliyetçiliğinin siyasi kurumu MHP, 04 Kasım’da2015’te, 10’uncu Büyük Kurultayı’nı gerçekleştirecek.

Sadece Türk Milliyetçileri için değil Türk Milleti içinde çok büyük önem arz eden bu kurultayda, MHP Genel Başkanlığı için birçok aday var.

Demokrasiden ve demokratik kurallardan söz edecek olursak, MHP çatısı altında üye olarak siyasal mücadele yapan herkesin genel başkanlığa aday olma hakkı vardır.

Ancak MHP, Türk Milleti için siyasi partiden öte bir şeyler ifade eden, bir kurumdur. Keza MHP’nin Genel Başkanlık makamı da bununla eş değer olmak üzere bir makamdan öte çok daha fazla şeyler ifade eder.

Türk Milliyetçiliğinin ve siyasi hareketinin tarihsel süreci düşünüldüğünde, MHP ve onun liderlik makamı ile ilgili bu yazdıklarımıza, itiraz eden olmayacaktır.

Bu açıdan baktığımızda, Devlet Bey’in sadece bir genel başkan değil, aynı zamanda Türk Milliyetçiliğinin lideri, büyüğü, ağabeyi, bilge insanı olduğu sonuçlarına varırız. Devlet Bey’de hayatı boyunca sürdürdüğü mücadelesi ile bunu defalarca ispatlamıştır.

Türk Milliyetçileri, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradenin sahibidir. Bunun günümüzdeki temsilcisi; MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli’dir. Hal böyle olunca doğal olarak MHP ve Devlet Bahçeli, yan yana gelmez gözüken ve öyle de bilinen odakların ittifakı tarafından kesif bir saldırı altındadır. Bu saldırı dolaylı olarak Devlet Bey üzerinden Türk Milletine yöneliktir.

Türk Milliyetçilerinin sahip olduğu güçlü irade ve şuur sebebiyle, bu saldırılar bu güne kadar def edilmiştir ve inşallah bundan sonra da def edilecektir.”Özcan Pehlivanoğlu.

 

İzleyiciler

Blog Arşivi