18 Mart 2011 Cuma

334-ŞU JAPONLAR ÇOK APTALLAR CANIM!

OSMAN TÜRKOĞUZ
 İzmir;18 Mart 2011.
                            ŞU JAPONLAR ÇOK APTAL!
         Pazar’dan beri geç kalmamın nedeni ne insanlığa ihanet, ne de bir nükleer çözümü göz ardı etmektir. Haddim olmayarak BONANZA çiftliğindeki “kırık Testiden” bir işaret bekleyişimdendir! Bu ikinci Hicret sahibimiz, yıllarca önce bizleri uyarmıştı.”Üçüncü Hicret”,Merkez Efendi Mezarlığına olmuştu. Şimdi bomba çözümü patlatıyorum.-Bu pahalılıkta Şampanya patlatacak halimiz de yok ya!--
         Vatan gazetesinin 18 Ağustos 2007 Cumartesi günlü haberini veriyorum. Felaketi önlemenin formülü burada saklıymış! Benden duyurması!
         Amerika’da yaşayan Fethullah Gülen, verdiği bir vaazda kuraklığın nedeninin küresel ısınma değil İNSANLARIN GÜNAHLARI olduğunu iddia etti. Türkiye’deki yağmur dualarının da yanlış yapıldığını savunan Galen’in vaazı Zaman gazetesinde yayınlandı. Gülenin sellere ve kuraklığa ilişkin yorumu şöyle: “Bugün dünyanın değişik yerlerinde ve ülkemizde—Ülkesi Amerika’dır! İş bu önemli ilahi sırrı orada bütün testide faşş! Etmiştir!----bir kuraklık yaşanıyor. Ve bu, umumiyetle bir şeye bağlanıyor. Küresel ısınma. Ama aynı zamanda diğer taraflarda birçok bölgede yağmur yağıyor, seylâplar oluyor. Orada da yağmur Allah’ın rahmeti olarak yeryüzüne iniyor; ama bir vesileyle Allah’ın  gazabına inkılap ediyor. Bence meseleyi götürüp te eriyen buzullara, küresel ısınmaya fatura etmemeli. Evvela fatura edilecek bizler varız¸maalesef GAFLET İÇİNDEYİZ! Bin türlü günah işleniyor, ama biz TEVBE          etmeyi düşünmüyoruz!”
         Amerika’yı neden seller bastığına aklınız erdi mi? Hani bir zamanlar, Mao Çe Tung,1.500.000.000Çinliyi hoplatarak Amerika’da yer sarsıntısı yaratacaktı ya; tüm Amerikalılar, hep birden cümbür cemaat “TEVBE!”Edince sel baskınları meydana gelmiş olmasın!
         Japon Kardeşlerimi uyarıyorum: Hemen Hoca Efendiye! Bonanza çiftliğine başvurarak gerçek yağmur duasını öğrenerek, hem soğutma hem de uyutma işini doğru dürüst öğrenerek “hep birlikte cümbür cemaat “TEVBE!” Etsinler de şu radyasyona duanın ve Kaçağımızın gücünü göstersinler! AMEN!=Japonca yağmur yağıyor demektir!

İzleyiciler

Blog Arşivi