4 Şubat 2016 Perşembe

2070/DURUM TESPİTİ SUÇ UNSURU İÇERMEZ!


           TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;05 Şubat 2016.
Demokrasilerde LİYAKAT, Diktatörlüklerde de SADAKAT önemlidir. OSMANLININ SADAKATA DAYALI ÇÜRÜMÜŞ YÖNETİMİNİ BATININ LİYAKATA DAYALI YÖNETİMİ YIKMIŞTIR?!HADİ HIYARLISI?!
                   HÂLÂ TÜRKİYEDE YARGIÇLAR VAR?!
           DURUMTESBİTİHAKARETSUÇUNUİÇERMEZ?!”                                                          Bu,03 Şubatta 2016 tarihinde,MİT MÜSTEŞARI Müstafi Astsubay Başçavuş Sayın Hakan Fidan’ın HAKARET’E UĞRADIĞI İDDİASI İLE YAPTIĞI ŞİKAYET ÜZERİNE,  bir mahkememizin tek celsede vermiş olduğu karardır?!”

Oğlum CANSIN TÜRKOĞUZ; Soyadıyla, TÜRKLÜĞÜYLE VE MUSTAFA KEMAL İLE ÖVÜNÜR. Elindeki Tablet bilgisayarı ile de yapmış olduğu “TESBİTLERİ!”KORKUSUZCA KULLANMAKTAN DA ÇEKİNMEZ. MİT Müsteşarı Müstafi Astsubay Başçavuş Sayın Bay Hakan Fidan’ın çok talihsiz beyanları, Haberalma konusu dışındaki suç oluşturan davranışları ve istifa ederek yeniden MİT’İN başına geri dönmesi, Bay Recep Tayyip Erdoğan’ın “sır küpü” olması, Milli Emniyet’in ve MİT’İN tarihine yakışık almayacak hallerdi. Cansın TÜRKOĞUZ, bu durumları tesbit ederek facebook’ta yayınlaması üzerine, MİT AJANLARININ TAKİBİNE UĞRAMASI BİR OLDU. SAVUNMASI AŞAĞIDADIR: “Sayın Yargıç benim yaptığım durum tespitidir. CIA MOSSAD MI15 başında 4 yıldızlı generaller ve subaylar vardır. MİT’İN başında Osmanlı da liyakate bakılmadan atama yapıldığı gibi bir astsubay başçavuş Mit gibi ulusal değerlere sahip çıkması gerekirken tamamen siyasi atamalarla ve hükümetin yanlış politikalarını uygulayan bir insan olduğunu tespit ettim. MİT’İN genel görevi ülkeye yapılacak saldırıları engellemekken ben 4 - 5 adamımı yollar Suriye den Türkiyeye füze attırırım bir insanın ülkeyi koruyamamağını tespit ettim. Yaptığım tamamen bir tespit olup kişiyi küçük görmek ve hakaret değil ülke gerçeklerine verilen bir zarardır. Hakan Fidan ile hiçbir husumetim olmadığı gibi kendisinin yetersiz olduğuna şu an dahi inanmaktayım. Mit gibi bir değerli kuruluşun ülke gerçeklerinden ziyade parti gerçeklerine indirgenmesini kabul etmemekteyim. Mit’in asli görevi ülkeye yapılacak her türlü savunma önleme olmasına inanmaktayım. Bir partiye milletvekilliğine aday olup daha sonra geri çeken birinin ülke gerçeklerine yardımcı işler yapacağına inanmamaktayım. Bir Türk vatandaşı olarak durum tespiti yaptım. Ve kesinlikle hakaret etmedim. Saygılarımla…”

 
 
 
 
 
 

 

Hukuk Fakültesini de bitirmiş, Milli Emniyetin ve dahi MİT’İN tarihini de çok iyi bilen Emekli bir Jandarma Albayı olarak şaşırmadım değil.Milli Emniyet Teşkilatını bir kurmay yarbay kurmuştu.1928 senesine Rahmetli Naci Peker uzun yıllar Milli Emniyetin başında kalmıştı.Adnan Menderes,Başbakanlık Müsteşarı Ahmet Salih Korur’u vekaleten Milli Emniyetin başına getirmişti.Hüseyin Avni Göktürk adlı bir Prof ta Milli Emniyet Başkanı olarak,Londra uçak kazasında ölen Anadolu Ajansı Genel Müdürü  Şerif Arzık’ın eşinin ırzına saldırmıştı.06 Temmuz 1965 tarihinde,644 sayılı yasa ile MİLLİ İÇİN DELİ RAPORU VERİRSEM SİTTİN SENE AKIL HASTANESİNDEN ÇIKAMAZSIN?!İSTİHBARAT TEŞKİLATI KURULMUŞTU.MİT MÜSTEŞARININ SUÇ OLUŞTURAN EYLEMLERİ NEDENİYLE MİT KANUNUNA YENİ EKLEMELER YAPILMIŞTIR?!”İstihbaratın gereği,doğru haber alarak.Türkiye Cumhuriyetinin bir iç ve dış baskına uğramasını önlemektir.Bir Siyasi Partiye bağlı olarak çalışmak ta hiç değildir.Cansın Türkoğuz,yapmış  olduğu tespitlerindeki  fikirlerine halen de sahip olduğunu savunmasına eklemiş,yukarıdaki kararla da aklanmıştır.Sayın Dr. Mustafa Altıoklar’ın savunmasına gerek yoktur.Onun tespitlerine göre insanlar hüküm giydikleri gibi aklanmaktadırlar.Sayın Bay Recep Tayyip Erdoğan’ın ruhsal durumu hakkındaki tespiti suç özelliği taşımamaktadır.Ancak Nasrettin Hocamızın eşek öyküsü bu davada da geçerli gibime gitmektedir,ol mahkeme karar verememekte ırgalayıp durmaktadır?!Uzun savunmayı da okuyalım:Önce,Rahmetli Mazhar Osman Uzman’ın bir sözünü de hatırlayalım:”SENİN BANA DELİ DEMENİN BİR HÜKMÜ YOKTUR.BEN,SENİN İÇİN DELİ RAPORU VERİRSEM SİTTİN SENE TİMARHANEDEN DIŞARI   ÇIKAMAZSIN?!”Demişti?!

ANAYASAMIZ’IN 27.maddesi; Herkes, bilimi serbestçe öğrenme ve öğretme ve açıklama, yayma hakkına sahiptir.” Demektedir.

     “Bendeniz, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, bir hekimim. (BELGE 1). Mezuniyetimi takip eden hafta hekim olarak mesleki kariyerime başladım. Henüz 24 yaşındayken sizler gibi hâkimler ya da savcılar karara bağlayacakları dosyaları tarafıma göndererek davalarıyla ilgili şahısların akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair raporlar talep ettiler. Benim ve benim gibi pratisyen hekimlerin, dikkatinizi çekerim psikiyatri uzmanları değil, pratisyen hekimlerin verdikleri kanaat raporları doğrultusunda adaletin gereğini yerine getirdiler. Bizler o akıl sağlığı raporlarını vermeyecek olsak kanun önünde suçlu sayılabilirdik. Özetle şahsımın verdiği kanaat raporları sizlere ışık tuttuğu için yargıya varabildiniz. Şimdi ise o günlerin üzerinden tam otuz yıl geçti ve değirmende değil, hekimliğimin yanı sıra yazar ve yönetmen olarak iştigal ettiğim karakter analizleriyle ağarmış saçlarımla, artık epeyce tecrübeli bir hekim olarak vardığım Narsisistik Kişilik Bozukluğu kanaatimden dolayı “şüpheli” sıfatıyla karşınızdayım. Söz konusu şüphe ise hakaret ettiğimdir. Savcılık makamı iddianamesinde “Akıl hastalığına vurgu yapılması, eleştiri ve düşünce özgürlüğü sınırlarını aşarak hakaret suçu teşkil etmektedir.” Demektedir. Her şeyden önce akıl hastalığına hakaret demek, akıl hastalarına hakarettir. Ben sözlerimde hakaret unsuru bulmamaktayım, eleştirmeye niyet dahi etmedim, hele hakaret yoluyla suç işlemeye kastım hiç olmadı. Çünkü ben teşbih yapmadım, teşhis koydum. Müştekide Narsisistik Kişilik Bozukluğu olduğunu söylerken ne bir benzetme, ne bir yakıştırma, ne bir aşağılama düşüncem olmadı. Hekimlik etiği hastalarının durumlarını alay konusu yapmaz, aşağılamaz, hele hakaret amaçlı asla kullanmaz. Biz hekimler tababet ve şuabatı sanatlarının tarzı icrasına ehliyet almadan önce bu madde üzerine de and içeriz ve içtik. Davaya söz konusu olan açıklamamda ise aynen meslektaşlarım olan Türk Tabipler Birliği mensubu hekimlerin duyduğu kaygıyı kamuoyuyla paylaştım. 

Bizler hekimiz. İnsanın bin bir ruh halini, bin bir duygu durumunu biliriz. Başbakan Erdoğan’ın duygu durumundan endişe duyuyoruz. Fevkalade endişe duyuyoruz. Kendisi, çevresi, ülkemiz adına endişe duyuyoruz. Endişemizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.”   BU BİR EHLİYETLİ TABİB TESPİTİDİR?!

(BELGE 2) .

Bakın ben sadece altı yıllık tıp fakültesi eğitimi almakla kalmamış, 1987-1991 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak akademik kariyer yapmış uzman bir bilim adamıyım. (BELGE 3).  Bu belgeyle ve Anayasa’nın 27.maddesine göre “bilimi serbestçe öğrenme ve öğretme, açıklama, yayma Hakkı”na fazlasıyla sahibim. Yayma hakkıma sahip olduğumu ben değil sizlere kılavuzluk eden T.C. Anayasası söylemektedir. Bu kanun maddesinden açıkça anlaşılabileceği gibi, doktor kimliğimle tıbbi kanaatlerimi açıklarken, örneğin; ilk cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün sol göğsünde, Çanakkale’de aldığı şarapnel yarası nedeniyle ömrü boyunca yanık skarı taşıdığını, ikinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün sağır olduğunu, yine Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel’in obes olduğunu, Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'in Parkinson olduğunu söylememle veya Şafak Pavey'de extremite yoksunluğu; Meclis Başkanvekili Sadık Yakut'ta vitiligo varlığı ya da sabık Başbakan'ın uzaktan gördüğüm kadarıyla omurga sorunundan bahsetmem hakaret sayılmazken; bir psikiyatrik kanaat teşhisimin hakaretten sayılması esas itibariyle ikirciklidir. Müşteki vekilleri; “müvekkilimiz Altıoklar’a sormamıştır ki kendi akıl sağlığını. Bu nedenle açıklamaları hakarettir demektedir.” Oysa Recep Tayyip Erdoğan yolda düşse, ilk müdahale edenlerden biri ben olurum. Doğru tedaviyi uygulamadan önce de kalp krizi nedeniyle mi, inme indiği için mi yoksa sara nöbetinden dolayı mı düşüp düşmediğini teşhis etmem gerekir,.Ve bu teşhisi koyarken hastanın bana sormasını da beklemem. Beklersem suç sayabilirsiniz. Çünkü durum acildir. Davamız konusu olan teşhisim de acil bir durumun önlemi olarak kamuoyuyla paylamıştır. Bununla birlikte içinde bulduğum çevrede kuduz hastalığı taşıyan bir vaka teşhis etsem, hem müdahale etmek, hem de kamuoyuna bildirmekle yükümlü olduğumu yasalar söylemektedir.  Çünkü burada kamuoyunun sağlığı söz konusudur. Davamızda da kamuoyunun akıl ve bedensel sağlığı tehlike altında olduğu için yetkili kuruluşları uyarmak üzere teşhisimi açıkladım. Teşhisim koruyucu hekimliğin gereğidir. Bunlarla birlikte bir doktorun kamuoyuna mal olmuş, her gün defalarca televizyon başta tüm medya organlarında karşılaştığı şahsiyetlerle ilgili fiziksel hastalık teşhisinin olağan ama psikiyatrik hastalık teşhisinin suç unsuru sayıldığını yazan bir kanun maddesine yazılmamış Magna Carta dâhil hiçbir kanun kitabında rastlayamazsınız. Fiziksel hastalıklarla ilgili teşhis koymam ve rapor vermem suç teşkil etmezken, akıl hastalığıyla ilgili teşhis koymam suç olamaz. Müştekinin doktor yorumu yapmamı hakaret sayarak şikâyet etmesi, narsisistik kişilik bozukluğu teşhisini doğrulamaktadır. Çünkü narsisistik kişilik bozukluğunun en temel teşhis kriterlerinden birisi de eleştiriye tahammülsüzlüktür.

NARSİSİSTİK KİŞİLİK BOZUKLUĞU

Bu noktada Sayın mahkemenin müsaadesiyle şikayetçi tarafından hakaret olarak addedilen narsistik kişilik bozukluğu hakkında özet bir bilgi vermek isterim. Karar yüce Türk adaletinindir. Narsisistik kişilik bozukluğunun temel özelliği büyüklenmecilik ve üstünlük duygusudur. Tüm dünya Psikiyatristlerinin kabul ettiği DSM-IV tanı ölçütlerine göre, bir kişiye narsisistik kişilik bozukluğu denebilmesi için aşağıda verilen kişilik özelliklerinin beşinin bulunması yeterlidir: (BELGE 4) .

1.      Kendisinin özel, eşi bulunmaz ve herkesten çok daha önemli olduğunu düşünür.  

2.      Sınırsız başarı, güç, zekâ, güzellik ve yetenekleri olduğunu sürekli deklare eder.

3.      Üstün, seçilmiş ve ilahi kuvvetlerce vazifelendirilmiş olarak bilinmeyi bekler.

4.      Kendilerine hayrandır. Çok beğenilmek ve sürekli dışardan onay görmek ister.

5.      Herşeyi yapmaya hak kazanmış ve özellikle kayırılacak bir kişi olduğunu düşünür.

6.      Kendi çıkarları için, amaçlarına ulaşmak için başkalarının zayıf yanlarını kullanır.

7.      Empati yapamaz, başkalarının duygularını ve gereksinimlerini tanımaz.

8.      Her başarılıyı kıskanır ya da başkalarının kendisini kıskandığına inanır.

9.      Küstah, kendini beğenmiş davranış ya da tutumlar sergiler. -

     Narsisist kişi her yaptığının mükemmel olduğunu düşünür. Eleştiriye duyarlılık ve kırılganlık narsisitik kişilik yapısının en belirgin özelliklerindendir. Narsisistik kişi kendini aşırı değerli hissettiği için eleştirilmeye karşı çok duyarlı ve kırılgandır. Şikayetçi Erdoğan da kırılgandır. Bir doktor teşhisini şikâyet ederek dava açtığına göre, belli ki epeyce kırılmıştır. İşte kendisi için de, yakın çevresi için de, ülkemiz için de, içinde yaşadığımız coğrafyamız ve hatta dünya için de endişelerimiz bu noktadan kaynaklanmaktadır. Bu çerçevede şikâyetçi Erdoğan’ın bir sonraki celseye teşrif etmesini, sizlerin huzurunda, sizlere ve şikâyetçi olduğu bendenizin gözetiminde şikâyetinin derinindeki dinamikleri, nereden rencide olduğunu anlatmasını talep ederim. Bununla birlikte şikâyetçinin şikâyetlerini ve dinamiklerini dinlemek ve bilirkişi heyet raporu vermek üzere, tarafsız bir üst kurum olan Türk Tabipler Birliği’ni temsilen bir psikiatristler heyetinin yüce mahkemenize gelerek gözlem ve inceleme yapmasını talep ederim. Böylelikle şikâyetçi için kullandığım  “narsisistik kişilik bozukluğu”  kavramının bir teşhis mi, yoksa teşbih mi olduğu konusunda yüce mahkemenizin karara varmasının da daha adil olacağını düşünmekte olduğumu bildiririm. Hal böyle olunca özetle şikâyetçi Recep Erdoğan’ın bu mahkemeye gelmeyecek olursa, tam teşekküllü bir hastanede söz konusu belirti ve bulgulara sahip olmadığının belgelenmesini, aksi halde hatalı teşhis ve beyanda bulunduğumu kabul edeceğimi açıkça beyan ederim. Kısaca, Recep Erdoğan’ın akıl sağlığı durumunun bilirkişilerce rapor edilmesini talep ederim.

SON SÖZ:
Yüce mahkemenizin, hekim olan şahsımı, bu davayla suçlu bulması halinde tarihe geçeceğini düşünmekteyim. Şöyle ki; “hakaret davası” olarak anılan bu davada, dava konusu olan bir hakaret söz konusu değildir. Çünkü ben bir teşbih yapmadım, teşhis koydum. Teşhis koyan bir hekimi yargılayan bu mahkeme, hakaret davasına baktığı için değil, teşhis koyan tıp bilimini yargıladığı için tarihe geçecektir. Saygılarımla…”GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:SANIK
DR.MUSTAFA ALTIOKLAR’IN TESPİTİ  HER HANGİ BİR SUÇ UNSURU TAŞIMADIĞINDAN AKLANMASINA VE …..VE…”

 

 

 

 

 

2069/HALİFELİK/HİLAFET ADLI KİTAP ÜZERİNE!


           TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;04 Şubat 2016.

“HİLAFETÇİLER,KONGRE SALAONLARINA ATATÜRK’ÜN RESMİNİ ASTIRTMADILAR?!BASIN.

                         HALİFELİ/ HİLAFET/ ADLI KİTAP HAKKINDA?!

UÇURUMUN BAŞINDAKİ DÜRBÜNLE İLGİLENİRKEN FRANSIZÇA ÖĞRETMENİM BAYAN PAXİON,KOLUMDAN TUTARAK BENİ İKAZ ETMİŞTİ:"BAY TÜRKOĞUZ ÇOK DİKKAT ETMELİSİNİZ,SİZ ÜLKENİZE ÇOK LÂZIM OLACAKSINIZ?!DİYEREK BANA GÖREVİMİ DE VERMİŞTİ?!

                   “HALİFELİK Mİ? DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMAZ!”MUSTAFA KEMAL, CUMHURBAŞKANI,3 MART 1924.  “BENDEN SONRA HİLAFET OTUZ SENEDİR. BUNDAN SONRA HİLAFET ISIRICI BİR SALTANATA DÖNÜŞECEKTİR!”Hadis. Ahmet Cevdet Paşa, Kısas’ı Enbiya, C.2,KS.1,S.169                                                                                                                                                           “Hem savaşı kazan, hem de Osmanlılıktan ve Halifelikten vazgeç. İnkılâp Tarihi vatan hainliğidir!”Prof.Dr. Mustafa Armağan, DERİN TARİH DERGİSİ, SAYI:40,TEMMUZ2015 201”

                 “Müslüman ülkelerde demokrasi ve laiklik olmasına izin veremeyiz. Eğitim sisteminin ve ülke idaresinin din temelleri üzerine kurulması gerekir. Başlarındaki çobanı ele geçirince, ülkeyi biz yönetiriz. Bu doğrultuda tedbirler almak zorundayız.” Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,

                 Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,20 Ocak1969-9 Ağustos 1974.

          BEN, MUHAMMETMÜSLÜMAN ÜMMETİNDENİM, TÜRKİYE DİNSİZ, LAİK BİRMEMLEKET HALİNE GELMİŞTİR. HAYATIMI MUSTAFA KEMAL DİNSİZLİĞİ İLE SAVAŞA ADAYACAĞIMA, TÜRKİYEYİ BİR DİN VE ŞERİAT DEVLETİ HALİNE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİME,KISA ZAMANDA ÜMMET ESASINA DAYANAN,ŞERİAT DEVLETİNİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIMA;DİNİM,ALLAH’IM VE BÜTÜN MUKADDESATIM ÜZERİNE YEMİN VE KASEM EDERİM?!”Aslında bu bir Kuran Kursu yeminidir.Yargıtaydaki bir dosyadan alınarak ülkemize tarafımızdan duyurulmuştur.Milli Güvenlik Dersleri,ulusal bilinci aşılamak yönünden çok faydalı derslerden biridiydi.1969-1972 senelerinde; UşakLisesinde,Uşak Tiçaret Lisesinde,Uşak İmam-Hatip Lisesinde ve Uşak Kız Sağlık Lisesinde Milli Güvenlik Derslerine girerdim.Öğrencilerime araştırma ödevleri verirdim:”KUBİLAY OLAYI,MUSTAFA KEMAL’İN BURSA NUTKU,ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞINDA İÇ İSYANLAR, SAİT MOLLA’NIN RAHİP FREWE YAZDIĞI İHANET MEKTUPLARI GİBİ.Bir Kız öğrencim de benim kendilerini  Halifelik hakkında bilgilendirilmemi  önermişti.Altan alta Halifelik propagandası yapılmaktaydı.”KIRMIZIDAN  KIZILA,YEŞİLİN HER TONUNA”HAYIR SERİLİ KİTAPLAR YAZACAĞIM SÖZÜNÜ VERMİŞTİM.1972 senesinde    Halifelik/Hilafet adlı kitabımı yazdım.Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünü denetlemeye gelen bir Milli Eğitim Müfettiş,İl Milli Eğitim Müdürünün anlatılarına uyarak beni ziyaret etti.Kitabıma göz gezdirdikten sonra:Hemen Milli Eğitim Bakanlığına müracaat dilekçenize kitabınızın bir suretini de ekleyerek başvurun,size Dört ton kitap tahsis ettireyim.Geçen gün,bir komiserin trafikle ilgili kitabına bir kamyon kağıt tahsis ettik?”!Buyurdular.Dilekçeme ekli kitabımın bir duretini de yanlarına alarak Ankara’ya döndüler. On gün sonra M.E.Bakanlığının olumsuz yanıtına eklenmiş kitabım geri geldi.1972 senesinde;Antakya’daki 23’üncü bağımsız jandarma er eğitim  tabur komutanlığına tayinim çıktı.Kız Öğretmen Okulu,Antakya Lisesi ve Antakya Tiçaret Lisesinin MİLLİ GÜVENLİK DERSLERİNE         giriyordum.Antakya’da tüm gerici davrabışların altında,MEBAKANLIĞINA GENEL MÜDÜR OLARAK ATANAN BİR LİSE ÖĞRETMENİ VARDI.Uşak Ticaret Lisesini bitirerek Üniversiteye geçen öğrencilerimden özellikle de Sayın Adnan Cengiz’den Halifelik’in yayınlanması için sürekli mektuplar alıyordum. Evimizde para edecek ne varsa satarak doğruca Ankara’daki Şark Matbaasının yolunu tuttum. Elimdeki para kitabın tamamını yayınlatmaya yetmediğinden bir bölümünün yayınlanmasına karar verdim. Kitabımın basımı bitince de Büyük Komutanlarımıza birer suretini ilettim. Beğendiklerini yazdılar. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Orhan Yiğit,önerimi kabul ederek Kitabımın Jandarma dergisinin eki olarak yayınlanmasının yanı sıra Genelkurmay Başkanlığına sunulmasını istediğin de,Matbuat İşlerinden sorumlu devre arkadaşım Hasan illeez,”sizin adınızı da lekeler Komutanım?!Diyerek önerimin gerçekleşmesine engel olmuş.Jandarma Genel Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Sayın Ahmet Özcan’dan bir emir almıştım:”Kitabınızı okudum ve çok yararlandım.Jandarmanın rütbeli personelinin de  okuması için,ekli listedeki Jandarma Birlik ve Kurumlarına belirtilen miktardaki kitabınızın dağıtımının da tarafınızdan yapılarak bedelini Jandarma Genel Komutanlığından alınmasını…..”Emrin gereğini yaparak Jandarma Genel Komutanlığına gittim.Bir Kurmay Albay:”Sayın Yarbayım,kuruşlu belge kesilmediğinden Sen bu para yerine bir bardak Soğuk su iç?!”Emrini verdiler?!Kocabeyoğlu pasajındaki bir kitapçıya uğradığım da,şaşırdım,benim kitaplar raflarda dizilmişti.Bir tanesini aldım ve çok güldüm?!Kimliğimi göstererek  kitabın yazarının ben olduğumu kanıtladım.Gülmek sırası kitapevi sahibine gelmişti:”Bu kitapları  Genç bir Delikanlı getirdi,çok ta satılmaktadır.Neden şamasına geldi.satın aldınız?”Dedi.Herkesin değer verdiğine ben neden değer vermeyeyim?!Dedim.Ülkemizde Hilafet masalları fiiliyat aşamasına geldiğinde,bendeniz de çok dolduruşlara geldim.Kitabı yeniden yazdım.Yayımı için düşünürken oğlum Cansın Türkoğuz.anasına:”Bankadan kredi  çekeyim de babam bu kitabını yayım latsın?!”Demiş.Yayımlatılmasını bekleyen kitaplarımı alarak doğruca emekli maaşımı aldığım bankaya gittim.Kredi servisindeki bir Bayanın önüne kitaplarımı döktüm ve:”Yaşım gereği kredi vermiyorsunuz.Bu kitabı yayımlatmam şart oldu?!Dediğim de, ON DAKİKA İÇERSİNDE İSTEDİĞİM KREDİYİ,0N TAKSİTTE ÖDENMEK ŞARTİ İLE, HEMEN TAKTİM ETTİ?!Temmuz 2015’ten beri Yayımcının bilgisayarında bekleyen kitabım yayınlanma aşamasına girdi.Saygılarımla.

i.

 

ir

 

 

  

 




          
           TC.
OSMAN TÜRKOĞUZ
TV. İZMİR;04 Şubat 2016.
“HİLAFETÇİLER,KONGRE SALAONLARINA ATATÜRK’ÜN RESMİNİ ASTIRTMADILAR?!BASIN.
                         HALİFELİ/ HİLAFET/ ADLI KİTAP HAKKINDA?!
UÇURUMUN BAŞINDAKİ DÜRBÜNLE İLGİLENİRKEN FRANSIZÇA ÖĞRETMENİM BAYAN PAXİON,KOLUMDAN TUTARAK BENİ İKAZ ETMİŞTİ:"BAY TÜRKOĞUZ ÇOK DİKKAT ETMELİSİNİZ,SİZ ÜLKENİZE ÇOK LÂZIM OLACAKSINIZ?!DİYEREK BANA GÖREVİMİ DE VERMİŞTİ?!
                   “HALİFELİK Mİ? DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMAZ!”MUSTAFA KEMAL, CUMHURBAŞKANI,3 MART 1924.  “BENDEN SONRA HİLAFET OTUZ SENEDİR. BUNDAN SONRA HİLAFET ISIRICI BİR SALTANATA DÖNÜŞECEKTİR!”Hadis. Ahmet Cevdet Paşa, Kısas’ı Enbiya, C.2,KS.1,S.169                                                                                                                                                           “Hem savaşı kazan, hem de Osmanlılıktan ve Halifelikten vazgeç. İnkılâp Tarihi vatan hainliğidir!”Prof.Dr. Mustafa Armağan, DERİN TARİH DERGİSİ, SAYI:40,TEMMUZ2015 201”
                 “Müslüman ülkelerde demokrasi ve laiklik olmasına izin veremeyiz. Eğitim sisteminin ve ülke idaresinin din temelleri üzerine kurulması gerekir. Başlarındaki çobanı ele geçirince, ülkeyi biz yönetiriz. Bu doğrultuda tedbirler almak zorundayız.” Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,
                 Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,20 Ocak1969-9 Ağustos 1974.
          BEN, MUHAMMETMÜSLÜMAN ÜMMETİNDENİM, TÜRKİYE DİNSİZ, LAİK BİRMEMLEKET HALİNE GELMİŞTİR. HAYATIMI MUSTAFA KEMAL DİNSİZLİĞİ İLE SAVAŞA ADAYACAĞIMA, TÜRKİYEYİ BİR DİN VE ŞERİAT DEVLETİ HALİNE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİME,KISA ZAMANDA ÜMMET ESASINA DAYANAN,ŞERİAT DEVLETİNİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIMA;DİNİM,ALLAH’IM VE BÜTÜN MUKADDESATIM ÜZERİNE YEMİN VE KASEM EDERİM?!”Aslında bu bir Kuran Kursu yeminidir.Yargıtaydaki bir dosyadan alınarak ülkemize tarafımızdan duyurulmuştur.Milli Güvenlik Dersleri,ulusal bilinci aşılamak yönünden çok faydalı derslerden biridiydi.1969-1972 senelerinde; UşakLisesinde,Uşak Tiçaret Lisesinde,Uşak İmam-Hatip Lisesinde ve Uşak Kız Sağlık Lisesinde Milli Güvenlik Derslerine girerdim.Öğrencilerime araştırma ödevleri verirdim:”KUBİLAY OLAYI,MUSTAFA KEMAL’İN BURSA NUTKU,ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞINDA İÇ İSYANLAR, SAİT MOLLA’NIN RAHİP FREWE YAZDIĞI İHANET MEKTUPLARI GİBİ.Bir Kız öğrencim de benim kendilerini  Halifelik hakkında bilgilendirilmemi  önermişti.Altan alta Halifelik propagandası yapılmaktaydı.”KIRMIZIDAN  KIZILA,YEŞİLİN HER TONUNA”HAYIR SERİLİ KİTAPLAR YAZACAĞIM SÖZÜNÜ VERMİŞTİM.1972 senesinde    Halifelik/Hilafet adlı kitabımı yazdım.Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünü denetlemeye gelen bir Milli Eğitim Müfettiş,İl Milli Eğitim Müdürünün anlatılarına uyarak beni ziyaret etti.Kitabıma göz gezdirdikten sonra:Hemen Milli Eğitim Bakanlığına müracaat dilekçenize kitabınızın bir suretini de ekleyerek başvurun,size Dört ton kitap tahsis ettireyim.Geçen gün,bir komiserin trafikle ilgili kitabına bir kamyon kağıt tahsis ettik?”!Buyurdular.Dilekçeme ekli kitabımın bir duretini de yanlarına alarak Ankara’ya döndüler. On gün sonra M.E.Bakanlığının olumsuz yanıtına eklenmiş kitabım geri geldi.1972 senesinde;Antakya’daki 23’üncü bağımsız jandarma er eğitim  tabur komutanlığına tayinim çıktı.Kız Öğretmen Okulu,Antakya Lisesi ve Antakya Tiçaret Lisesinin MİLLİ GÜVENLİK DERSLERİNE         giriyordum.Antakya’da tüm gerici davrabışların altında,MEBAKANLIĞINA GENEL MÜDÜR OLARAK ATANAN BİR LİSE ÖĞRETMENİ VARDI.Uşak Ticaret Lisesini bitirerek Üniversiteye geçen öğrencilerimden özellikle de Sayın Adnan Cengiz’den Halifelik’in yayınlanması için sürekli mektuplar alıyordum. Evimizde para edecek ne varsa satarak doğruca Ankara’daki Şark Matbaasının yolunu tuttum. Elimdeki para kitabın tamamını yayınlatmaya yetmediğinden bir bölümünün yayınlanmasına karar verdim. Kitabımın basımı bitince de Büyük Komutanlarımıza birer suretini ilettim. Beğendiklerini yazdılar. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Orhan Yiğit,önerimi kabul ederek Kitabımın Jandarma dergisinin eki olarak yayınlanmasının yanı sıra Genelkurmay Başkanlığına sunulmasını istediğin de,Matbuat İşlerinden sorumlu devre arkadaşım Hasan illeez,”sizin adınızı da lekeler Komutanım?!Diyerek önerimin gerçekleşmesine engel olmuş.Jandarma Genel Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Sayın Ahmet Özcan’dan bir emir almıştım:”Kitabınızı okudum ve çok yararlandım.Jandarmanın rütbeli personelinin de  okuması için,ekli listedeki Jandarma Birlik ve Kurumlarına belirtilen miktardaki kitabınızın dağıtımının da tarafınızdan yapılarak bedelini Jandarma Genel Komutanlığından alınmasını…..”Emrin gereğini yaparak Jandarma Genel Komutanlığına gittim.Bir Kurmay Albay:”Sayın Yarbayım,kuruşlu belge kesilmediğinden Sen bu para yerine bir bardak Soğuk su iç?!”Emrini verdiler?!Kocabeyoğlu pasajındaki bir kitapçıya uğradığım da,şaşırdım,benim kitaplar raflarda dizilmişti.Bir tanesini aldım ve çok güldüm?!Kimliğimi göstererek  kitabın yazarının ben olduğumu kanıtladım.Gülmek sırası kitapevi sahibine gelmişti:”Bu kitapları  Genç bir Delikanlı getirdi,çok ta satılmaktadır.Neden şamasına geldi.satın aldınız?”Dedi.Herkesin değer verdiğine ben neden değer vermeyeyim?!Dedim.Ülkemizde Hilafet masalları fiiliyat aşamasına geldiğinde,bendeniz de çok dolduruşlara geldim.Kitabı yeniden yazdım.Yayımı için düşünürken oğlum Cansın Türkoğuz.anasına:”Bankadan kredi  çekeyim de babam bu kitabını yayım latsın?!”Demiş.Yayımlatılmasını bekleyen kitaplarımı alarak doğruca emekli maaşımı aldığım bankaya gittim.Kredi servisindeki bir Bayanın önüne kitaplarımı döktüm ve:”Yaşım gereği kredi vermiyorsunuz.Bu kitabı yayımlatmam şart oldu?!Dediğim de, ON DAKİKA İÇERSİNDE İSTEDİĞİM KREDİYİ,0N TAKSİTTE ÖDENMEK ŞARTİ İLE, HEMEN TAKTİM ETTİ?!Temmuz 2015’ten beri Yayımcının bilgisayarında bekleyen kitabım yayınlanma aşamasına girdi.Saygılarımla.
i.
 
ir
 
 
  
 
          
 
 
      
       
 
                 
 
 
           TC.
OSMAN TÜRKOĞUZ
TV. İZMİR;04 Şubat 2016.
“HİLAFETÇİLER,KONGRE SALONLARINA ATATÜRK’ÜN RESMİNİ ASTIRTMADILAR?!BASIN.
                         HALİFELİ/ HİLAFET/ ADLI KİTAP HAKKINDA?!
UÇURUMUN BAŞINDAKİ DÜRBÜNLE İLGİLENİRKEN FRANSIZÇA ÖĞRETMENİM BAYAN PAXİON,KOLUMDAN TUTARAK BENİ İKAZ ETMİŞTİ:"BAY TÜRKOĞUZ ÇOK DİKKAT ETMELİSİNİZ,SİZ ÜLKENİZE ÇOK LÂZIM OLACAKSINIZ?!DİYEREK BANA GÖREVİMİ DE VERMİŞTİ?!
                   “HALİFELİK Mİ? DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMAZ!”MUSTAFA KEMAL, CUMHURBAŞKANI,3 MART 1924.  “BENDEN SONRA HİLAFET OTUZ SENEDİR. BUNDAN SONRA HİLAFET ISIRICI BİR SALTANATA DÖNÜŞECEKTİR!”Hadis. Ahmet Cevdet Paşa, Kısas’ı Enbiya, C.2,KS.1,S.169                                                                                                                                                           “Hem savaşı kazan, hem de Osmanlılıktan ve Halifelikten vazgeç. İnkılâp Tarihi vatan hainliğidir!”Prof.Dr. Mustafa Armağan, DERİN TARİH DERGİSİ, SAYI:40,TEMMUZ2015 201”
                 “Müslüman ülkelerde demokrasi ve laiklik olmasına izin veremeyiz. Eğitim sisteminin ve ülke idaresinin din temelleri üzerine kurulması gerekir. Başlarındaki çobanı ele geçirince, ülkeyi biz yönetiriz. Bu doğrultuda tedbirler almak zorundayız.” Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,
                 Richard Nıxon, Ocak 1969-9 ağustos 1974.USA Başkanı,20 Ocak1969-9 Ağustos 1974.
          BEN, MUHAMMETMÜSLÜMAN ÜMMETİNDENİM, TÜRKİYE DİNSİZ, LAİK BİRMEMLEKET HALİNE GELMİŞTİR. HAYATIMI MUSTAFA KEMAL DİNSİZLİĞİ İLE SAVAŞA ADAYACAĞIMA, TÜRKİYEYİ BİR DİN VE ŞERİAT DEVLETİ HALİNE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİME,KISA ZAMANDA ÜMMET ESASINA DAYANAN,ŞERİAT DEVLETİNİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIMA;DİNİM,ALLAH’IM VE BÜTÜN MUKADDESATIM ÜZERİNE YEMİN VE KASEM EDERİM?!”Aslında bu bir Kuran Kursu yeminidir.Yargıtaydaki bir dosyadan alınarak ülkemize tarafımızdan duyurulmuştur.Milli Güvenlik Dersleri,ulusal bilinci aşılamak yönünden çok faydalı derslerden biridiydi.1969-1972 senelerinde; UşakLisesinde,Uşak Tiçaret Lisesinde,Uşak İmam-Hatip Lisesinde ve Uşak Kız Sağlık Lisesinde Milli Güvenlik Derslerine girerdim.Öğrencilerime araştırma ödevleri verirdim:”KUBİLAY OLAYI,MUSTAFA KEMAL’İN BURSA NUTKU,ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞINDA İÇ İSYANLAR, SAİT MOLLA’NIN RAHİP FREWE YAZDIĞI İHANET MEKTUPLARI GİBİ.Bir Kız öğrencim de benim kendilerini  Halifelik hakkında bilgilendirilmemi  önermişti.Altan alta Halifelik propagandası yapılmaktaydı.”KIRMIZIDAN  KIZILA,YEŞİLİN HER TONUNA”HAYIR SERİLİ KİTAPLAR YAZACAĞIM SÖZÜNÜ VERMİŞTİM.1972 senesinde    Halifelik/Hilafet adlı kitabımı yazdım.Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünü denetlemeye gelen bir Milli Eğitim Müfettiş,İl Milli Eğitim Müdürünün anlatılarına uyarak beni ziyaret etti.Kitabıma göz gezdirdikten sonra:Hemen Milli Eğitim Bakanlığına müracaat dilekçenize kitabınızın bir suretini de ekleyerek başvurun,size Dört ton kitap tahsis ettireyim.Geçen gün,bir komiserin trafikle ilgili kitabına bir kamyon kağıt tahsis ettik?”!Buyurdular.Dilekçeme ekli kitabımın bir duretini de yanlarına alarak Ankara’ya döndüler. On gün sonra M.E.Bakanlığının olumsuz yanıtına eklenmiş kitabım geri geldi.1972 senesinde;Antakya’daki 23’üncü bağımsız jandarma er eğitim  tabur komutanlığına tayinim çıktı.Kız Öğretmen Okulu,Antakya Lisesi ve Antakya Tiçaret Lisesinin MİLLİ GÜVENLİK DERSLERİNE         giriyordum.Antakya’da tüm gerici davrabışların altında,MEBAKANLIĞINA GENEL MÜDÜR OLARAK ATANAN BİR LİSE ÖĞRETMENİ VARDI.Uşak Ticaret Lisesini bitirerek Üniversiteye geçen öğrencilerimden özellikle de Sayın Adnan Cengiz’den Halifelik’in yayınlanması için sürekli mektuplar alıyordum. Evimizde para edecek ne varsa satarak doğruca Ankara’daki Şark Matbaasının yolunu tuttum. Elimdeki para kitabın tamamını yayınlatmaya yetmediğinden bir bölümünün yayınlanmasına karar verdim. Kitabımın basımı bitince de Büyük Komutanlarımıza birer suretini ilettim. Beğendiklerini yazdılar. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Orhan Yiğit,önerimi kabul ederek Kitabımın Jandarma dergisinin eki olarak yayınlanmasının yanı sıra Genelkurmay Başkanlığına sunulmasını istediğin de,Matbuat İşlerinden sorumlu devre arkadaşım Hasan illeez,”sizin adınızı da lekeler Komutanım?!Diyerek önerimin gerçekleşmesine engel olmuş.Jandarma Genel Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Sayın Ahmet Özcan’dan bir emir almıştım:”Kitabınızı okudum ve çok yararlandım.Jandarmanın rütbeli personelinin de  okuması için,ekli listedeki Jandarma Birlik ve Kurumlarına belirtilen miktardaki kitabınızın dağıtımının da tarafınızdan yapılarak bedelini Jandarma Genel Komutanlığından alınmasını…..”Emrin gereğini yaparak Jandarma Genel Komutanlığına gittim.Bir Kurmay Albay:”Sayın Yarbayım,kuruşlu belge kesilmediğinden Sen bu para yerine bir bardak Soğuk su iç?!”Emrini verdiler?!Kocabeyoğlu pasajındaki bir kitapçıya uğradığım da,şaşırdım,benim kitaplar raflarda dizilmişti.Bir tanesini aldım ve çok güldüm?!Kimliğimi göstererek  kitabın yazarının ben olduğumu kanıtladım.Gülmek sırası kitapevi sahibine gelmişti:”Bu kitapları  Genç bir Delikanlı getirdi,çok ta satılmaktadır.Neden şamasına geldi.satın aldınız?”Dedi.Herkesin değer verdiğine ben neden değer vermeyeyim?!Dedim.Ülkemizde Hilafet masalları fiiliyat aşamasına geldiğinde,bendeniz de çok dolduruşlara geldim.Kitabı yeniden yazdım.Yayımı için düşünürken oğlum Cansın Türkoğuz.anasına:”Bankadan kredi  çekeyim de babam bu kitabını yayım latsın?!”Demiş.Yayımlatılmasını bekleyen kitaplarımı alarak doğruca emekli maaşımı aldığım bankaya gittim.Kredi servisindeki bir Bayanın önüne kitaplarımı döktüm ve:”Yaşım gereği kredi vermiyorsunuz.Bu kitabı yayımlatmam şart oldu?!Dediğim de, ON DAKİKA İÇERSİNDE İSTEDİĞİM KREDİYİ,0N TAKSİTTE ÖDENMEK ŞARTİ İLE, HEMEN TAKTİM ETTİ?!Temmuz 2015’ten beri Yayımcının bilgisayarında bekleyen kitabım yayınlanma aşamasına girdi.Saygılarımla.
i.
 
ir
 
 
  
 
          
 
 
      
       
 
                 
 
 



 

 

      

       

 

                 

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi