29 Temmuz 2012 Pazar

771/BİR YARDIM ÇAĞRISIDIR!

OSMAN TÜRKOĞUZ
 Çeşmealtı;29 Temmuz 2012.

                            BİR YARDIM ÇAĞRISIDIR!
ESKİ TARİHLİ VE YENİ KALİGRAFİLİ ÇATMA DOSYA ÜRETİM MERKEZLERİMİZE!
         Belgelere dayanmayan ve Aydın Soyadlı, Hediye Akademik künyeye sahip, bir yazarımızın çok karanlık bir anlatımı Rahmetli ve Cennetmekân Mustafa İsmet’i yeter derecede hırpalayamadı. Size başvurmaya karar vermiş durumdayım! Beni lütfen kırmayınız. Siz ki,03 Kasım 2003 tarihli bir plan tatbikatını yeni baştan,2007’de kullanılıma sunulan  bir yazı karakteri ile yazmış kişilersiniz. Ve dahi 2007’de değiştirilen sokak isimlerini ve yeni adları da 03 Kasım 2003’e eklemiş, tüm Türk düşmanlarımızı da sevindiren sahtekârlarımızsınız. Sizin bu çatma dosyalarınızı, Başsavcımızı Sayın RTE’NİN müddei hususileri ve dahi Özel Ağır ceza Mahkemeleri kabul ederek, esirlerimizi salıvermekte de ağırca davranmışlardır. Sizden Allah ve din ile aldatan dini ve soygunları bütünlerimiz adına ricam şudur: “Tezelden,Ülkemizin Commonwalth the Nationel’e”girdiğimizi kanıtlıyacak çatma bir belgenin inşasını rica ederim.PS:Belge Latin harfleri ile de olabilir! Anlayan bulunmaz!Ülkemizdeki bilim adamlarımız mı? Hani neredeler!

770/CEHALET,İHANETLE BİRLEŞTİ!

            OSMAN TÜRKOĞUZ
          osmanturkoguz@gmail.com
          Çeşmealtı;29 Temmuz 2012.

                            CEHALET,İHAHETLE BİRLEŞTİ!
         Azerbaycan’dan hediye olarak almış olduğu akademik unvanlarını kullanarak yazılar yazan  Nurullah Aydın adlı bir yazarımız,karanlık bir fikir ortaya atarak gündemimize oturmuş durumdadır.Gerekli tepkilerin yanı sıra bir hayli destek te aldığı gözlemlenmektedir. Bu destekçilerinin birisinin yazısı kinini ve cehaletini ortaya koymaktadır. Şöyle ki:
         “İsmet Paşa, Lozan antlaşmasından iki gün önce,Ankara’da İngilizlerle bir anlaşma imzalamıştır…”
         Aslında ve gerçekte; o iki gün içersinde Lozan’daki otelinde, İsmet Paşa sıkıntılar içersindedir. Ankara’dan,Hükümetten  Antlaşmayı imzalaması yetkisi gelmemiştir.İntiharı bile düşündüğü anlar olmuştur.En sonunda;Başkomutan,Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Devlet Başkanı Mareşal Gazi Mustafa Kemal’e başvurmuştur.”Usûlü veçhile,antlaşmanın imzalandığını telleyiniz!”Emrini aldığında da şu telgrafı çekmiştir:
         “İki gündür çekmiş olduğum çileleri anlatamam. Büyük işler yapmış ve yaptırtmış bir adamsın. Sana olan bağlılığım bir kat daha artmıştır. Benim Aziz Şefim!”
         O tarihlerde Lozan ve Ankara arasında tarifeli uçak seferleri de yoktur.Büyük Millet Meclisi Hükümeti ve Başkomutanlık ta İsmet Paşa’ya bir uçak tahsis edememiştir.Çünkü eldeki uçakların kanatları patatesle kaynatılmış Amerikan bezindendir.Atlas Okyanusu bile henüz geçilmemiştir.Bir insan aynı anda iki yerde de olamayacağına göre,hadi hıyarlısı!Lozan Barış antlaşmasından sonra ,İsmet Paşa’nın Türkiye’ye ve Ankara’ya gelişleri büyük bir coşku ile karşılanmıştı.Bu iftira ve karalama aslında Gazi Mustafa Kemal’e yöneliktir.Din ve Allah ile aldatan herkes Debreli Hasan oldu,ellerindeki tek dolma tüfekle iftira mürekkebi saçıyorlar.Bilimin,  bilginin ve iftiracıların  sefaletine acıyoruz.

İzleyiciler

Blog Arşivi