10 Temmuz 2012 Salı

760/BİR KEMİĞE BİN İHANET!

OSMAN TÜRKOĞUZ
Çeşmealtı,10 Temmuz 2012.

                            FINDIK KADAR AKIL,İHANETLERE TAKILIR!
                            “Aklı az olan yerin yiğidi bol, yiğidi bol olan yerin aklı az demektir.”
“Fakirlik fikirsizliktir.Fakir’,in aklı olsa fakir olmaz!”Prof. Dr. Remzi Fındıklı,Polis Akademisi Başkanı.
“KAHRAMANLARI ÖLÜME BİR TUTAM ALKIŞ ATAR!”Fransız Atasözü.
“ÜLKEMİZDE AKILLILAR, İKTİDAR SAHİPLERİNİN BİR TAS ÇARBASI İLE VATANIMIIZI ATEŞLERE   ATAR!”OSTÜZÜ.
            “BİZ, YİĞİTOĞLU YİĞİT; YÜREĞİ SEVGİ DOLU.
            Biz, HAK OLAN HALKIMIZIN BÜKÜLMEZ ÇELİK KOLU.
            DÖRT KÖŞEYİ TUTSA DA ÇIKARIN KÖPEKLERİ,
            YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ,YOLUMUZ ATA YOLU.”
Aklı çok olan İstanbul politikacıları ve uleması İngilizlere köpek olmuşlardı. Aklı çok olan  mollalar ve dini bütünler de İngiliz casusu Rahip Frew’in altınları ile Anadolu’da Türk ve Müslüman kanı akıtmışlardı.
            Aklı olan İmam-Hatip mezunu bir dini bütünümüzün de bankadan aldığı kredi ile sucuk işine girerek,eşek etli sucuklar imal ettiğini de biliyoruz.
            Aklı olmayanların;yalın ayak ve
süngüsüz  düşmana hücum ederek bu vatanı kurtardıkları halde,aklı olanların da bu vatanı parsel,parsel,BABALAR GİBİ  SATTIĞINI DA  biliyoruz.
            Aklı kıt olanların beş kuruş maaş zammı için cop ve biber gazı yediklerini; aklı olanların da şefin komutu ile parmak indirip,parmak kaldırmakla 19.500 TL.Maaş aldıklarını da biliyoruz.
            Aklı olmayanların bir tas iftar çorbası karşılığında kendilerini sattıklarını,akıllı olanların da DÜĞÜN VE NİŞANLARDA ONLARIN PARASI İLE ALTIN TAKTIĞINI DA BİLİYORUZ.
            Aklı kıt olanlarımızın bu vatan için öldüklerini,akıllı olanların da bankalarda açılan hesaplara para yatırarak teskere ile döndüklerini de biliyoruz.
            Akıllı olanların,Allah ve Kuran ile aldatarak halkı soyduklarını,aklı kıt olanlarımızın da ilahi emre uyarak donlarına kadar soyulduklarını da görüyoruz.
            Akıllı olanların yalancı suç dosyaları ve maskeli gizli tanıklarla vatanseverleri esir kamplarına doldurduklarını,aklı kıt olanları da daracık odalarda soldurduklarını da biliyoruz.Ey!Fındık Profesörü sizin de kim olduğunuzu biliyoruz.tüm yalancı vatan hainlerimize de diş biliyoruz.
            15 yaşındaki kızlar için temenninizi de nefretle kınıyoruz ve sizi varsa şayet Cumhuriyet Savcılarına ihbar ve şikâyet ediyoruz.Yiğitliği enayilik sayan sizi de küfürle yadediyoruz.
           

İzleyiciler

Blog Arşivi