30 Mayıs 2015 Cumartesi

2040/NENE HATUNLAR ÖLMEZLER EY SAPIKLAR!



                TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. ÇEŞMEALTI,30 Mayıs 2015.

                   NENE HATUNLAR ÖLMEZLER?!

                   EYÖLÜMLÜSAPIKLAR?!                                                                          ATATÜRKÜMÜZÜN GONCA’SINDAN ERZURUMDA GÜLLER AÇACAKTIR1

             1877/1878—1293—Osmanlı—Rus savaşında,8/9Kasım1877gecesi, Ruslar Aziziye Tabyasını basarak, uyuyan askerlerimizi kılıçtan geçirmişti. Olayın duyulması üzerine; Erzurumlular, Aziziye Tabyasını geri alma yarışına girmişlerdi. Bir gün önce, hasan isimli Ağabeyi Şehit olan 20/Yirmi/yaşındaki Nene Hatun/1857/22 Mayıs 1955/ çocuğunu emzirerek, Ağabeyinin tüfeğini alıp, çocuğuna:”Seni bana Allah verdi, seni Allaha emanet ediyorum!”Diyerek Aziziye Tabyasına koşmuştu. Aziziye Tabyası Ruslardan geri alındığı gibi, Ruslar Erzurum’a da sokulmamıştı.

               Sene 2015,Aylardan Mayıs ayı; Erzurum’dan bir Nene Hatun daha çıktı: Adı Gonca Aktaş, Yirmibir yaşında bir MUSTAFA KEMAL KIZI, bu MİLLETVEKİLLER GENEL SEÇİMİNDE, ERZURUMDAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ ADAYI. AKEPE/ŞEYTANIN OCAĞI/NI-İN kulağına kar suyu kaçtı.Propaganda için Erzurum’a gelen Sayın Gonca Aktaş’ın TIRI Erzurum’a Polis tarafından sokulmadı.AKEPE;ATATÜRK GONCASINDAN GÜLLER AÇILMASINDAN KORKTU.Erzurum halkı hayatları pahasına,Rusları Erzurum’a sokmamıştı?!Sayın Başkanlık Sevdalısının polisleri de Türk bayraklı bir Türk TIRINI Erzurum’a sokmadılar.TÜRK,TÜRKÜLERİYLE GİRER VATANINA EY GAFİLLER!BUYURUNUZ?!

                “Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa/Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa/Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan Sağa Al Da Bayrağı Düşman Üstüne/Cephede Süngüler Ayna Gibi Parlıyor Azeri Türkleri Bayrak Açmış Bekliyor/nArş, Arş, Arş İleri, İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan Sağa Al Da Bayrağı Düşman Üstüne/Parlayan Yıldızın Alemi Tenvir Eder Cumhuriyet Bayrağın Semalar İçre Süzer/nArş, Arş ,Arş İleri, İleri Arş İleri ,Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan Sağa Al Da Bayrağı Düşman Üstüne../nKars – Yöresi.

İzleyiciler

Blog Arşivi