21 Ocak 2014 Salı

1218/SİZ KİMSİNİZ?YETTİNİZ GARİ!


                         TC.

            OSMAN TÜRKOĞUZ

            osmanturkoguz@gmail.com

            TV. İzmir; 21 Ocak 2014

                                     SİZ KİMSİNİZ? YETTİNİZ GARİ!

            Bay RTE’NİNO SAVCI ile daha işimiz bitmedi!”Oğlunun, Bakanlarının ve Bakanlarının oğullarının Rüşvet ve Vurgun skandalını ortaya çıkaran Cumhuriyet Savcımıza hakareti!

            CEZA MUHAKEMELERİ KANUNUNAVE Jandarma Teşkilat ve Vazife Nizamnamesine GÖRE, Cumhuriyet Savcılarımızın Hazırlık tahkikatına dair emirlerini, tüm meslek hayatım boyunca, canla ve başla yerine getirmiş, okur ve yazar bir Jandarma Subayıydım. Adana Hatay karayolu üzerinde üç Tır aracında arama yapan Jandarmamız, Tırlarda kaçak silah ve mühimmat bulduğunda  Bay Hüseyin Çelik’i ve Bay Recep Tayyip Erdoğanımız hafakanlar bastı! Sayın Recep Tayyip Erdoğan ateş püskürdü, bu ateşin kendisini mutlaka yakacağından eminiz.”Jandarmamızı da kullandılar!”Buyurdu. Dikkat edilirse hep “Kullanma” fiilini kullanmaktadır.Jandarmayı kimse kullanamaz.Yasal yetki sahipleri Jandarmadan bir görevin yapılmasını ister.Fransız jandarmasına hiçbir makam emir veremez,yasa maddesini göstermek suretiyle jandarmadan talepte bulunabilir.Fransız jandarma subayları,asayiş saatine giderlerken sivil elbise giyerler.Başbakanımız! Şöyle buyurdular:”Savcı, benim iznim olmadan böyle Tırlara müdahale edemez. MİT’İN ne getirip ne götürdüğüne bakamaz. Bu paralel yapının bir başka devamıdır! Yahu bir insan tırlatırsa bu biçimde sözler söyleyebilir ancak ve dahi ancak!

            Tutturdular bir paralel yapı, halkımıza bunu yutturup durmaktadırlar. Kuvvetler ayrımında Erkler paralel olarak çalışırlar.Sayın Recep Beyimiz kendisini hâlâ Türkiye Cumhuriyetinin Erkler üstü Başsavcısı sanmaktadır!Rahmetli Margereth Tchacer da ölüm döşeğindeyken kendisini hâlâ İngiltere’nin Başbakanı sanıyordu da!Sayın Hüseyin Çelik te boş duramadı:Herkes haddini bilsin.MİT’İN taşıdığından sana ne,devlet sırrı,rutin görevi,Savcı da kim, sen kimin savcısısın?”Sayın Hüseyin Bey,hâlâ öğrenemediniz mi !O Savcı Türkiye Cumhuriyetinin Savcısıdır!Başsavcınız Bay Recep Beyimizin Silivri’deki müddei hususisi de değildir!

            Evli olduğunuz halde,emrinizin altında çalışan bir kadına tecavüz edeceksiniz Savcı görmezden gelecek!

Ülke Başbakanımızın

Hempaları tarafından soyulacak Savcı görmezden gelecek! Banka müdürü rüşvet paralarını ayakkabı kutularında toplayacak;Banımızın oğlunun yatak odasında para sayma makineleri çıkacak Savcı görmezden gelecek.Benim bildiğim MİT haber ve belge taşır, başka bir ülkeye

Bay Recebimizin paralel olarak müdahale etmesi için kaçak silah ve mühimmat taşıyamaz. MİT; TIRLARDA  çıkan silah ve mühimmat için,”Mal bize aittir!”deyince dosya kapanacak!Hadi canım sende!MİT ayrı bir devlet miki silahlar ve mühimmat kendisinin malı olsun?MİT’İN kulandığı her şey Türkiye Cumhuriyetinin malıdır.MİT’İN Suriye’deki Meşru Devlete isyan etmiş yabancı İtlere silah ve mühimmat taşıma fikri bile çok utanç verici.Bay Recep Tayyip Erdoğan Anayasamıza aykırı bir devlet kurmanın uğraşını verirken Cumhuriyet Savcılarımız  bunları görmezden gelecek. HADİ CANIM SENDE!

 

           

 

                                       

                                                                

                    

 

İzleyiciler

Blog Arşivi