17 Kasım 2015 Salı

2017- POLİTİKA SOYTARILIK DEĞİLDİR... KAYPAKLIK TA HİÇ DEĞİLDİR?!

                    TC.
           OSMAN TÜRKOĞUZ
           osmanturkoguz@gmail.com
           TV. İZMİR;15 Kasım 2015.
                   POLİTİKA SOYTARILIK DEĞİLDİR,
                KAYPAKLIK TA HİÇ DEĞİLDİR?!

Hukuk Devletinin, olmazsa olmazlarından birisi olan/Sİ N’A QU’A NON/EŞİT İŞLEM İLKESİ YOKSA,ŞAHIS DEVLETİ SÖZKONUSUDUR?!OSTÜZÜ.
          Manisa’da AKP polisi,Fethullah Gülen’in Parelel Terör Örgütüne?!Başarılı bir baskın düzenleyerek,Çok Tehlikeli ve de Başörtülü Terörist Kadınları?! Yakalayarak, kelepçeleyip, Gözaltına aldı. Olayın fotoğrafları yazılı ve sözlü basınımıza yansıdığında; kimi yazarlarımız insani açıdan kimi Yalaka yazarlarımız da dini açıdan olayın üstüne gittiler. Sanki;ülkemizde ilk defa kadınların ellerine kelepçe takılıyormuş gibi bir hava yaratıldı.İç İşleri bakanı çok sert bir beyanat vererek Manisa İl Emniyet Müdürünü hırpaladı?!Manisa’nın Badem bıyıklı valisi de mensubolduğu iktidara yaranmak için konuşayım derken olayın içine Osurdu?!Başbakan devreye girdi,Manisa Emniyet Müdür açığa alındı ve Vali hakkında da inceleme başlatıldı…Olayın sosyal boyutu büyüyünce de Manisa Emniyet Müdürü görevinden alındı,Manisa’nın Manisa’ya lâyık olmayan Valisi de,ilk beyanatının Büyüklerince de beğenilmemesi üzerine,sağdan geriye dönerek Kadınlarımızdan özür dilediler?! AKP’nin büyükleri ve Yalaka Aydınlarımız, derin bir gaflet uykusundan uyanmışçasına, Kadınlara kelepçe vurulduğunu ilk defa görmüş oldular. Buna
Aydın ahlaksızlığı demek en doğru ve en yerinde bir söz olacaktır. Bakınız Sayın Yılmaz Özdil bu konudaki yazısına nasıl başlamış:

        “Benim başörtülü bacıma kelepçe taktılar filan,”

“Manisa’da cemaatçilere operasyon yaptılar, türbanlı kadınlara kelepçe vurdular… Türbansız kadınlara kelepçe vurulurken, türbansız kadınlar saçlarından sürüklenirken, türbansız kadınların suratına ateş edilirken gıkını çıkarmayanlar, bas, bas bağırarak, ortalığı ayağa kaldırdı. Asrın lideriyle, Ahmet Kiziroğlu filan devreye girdi, emekli bağırsak temizleme uzmanı Bülent Arınç isyan etti.
Akp’nin Manisa valisi, güya durumu düzeltmeye çalıştı. Suçluluğu sabit olmayan hiç kimsenin "hele de toplumda çok olumlu bir imajla algılanan başörtülü bayanların" böyle bir işleme tabi tutulmaları her kademede üzüntüyle karşılanmıştır”?!Dedi.Ve de ayvayı yedi?!
           Her Allahın günü, Kadınlarımız dövülür, bıçaklanır ve yerlere serilir …
           Anayasamızın vermiş olduğu gösteri hakkını kullanan kadınlarımıza yakın mesafeden gaz sıkılır, saçlarından tutularak sürüklenir, elleri arkadan kelepçelenir; bu yasadışı işlemi yapanlar ödüllendirilir.
           Her Allahın günü çok sayıda kadınımız cadde ortalarında öldürülür…
           Gün geçmez ki çok sayıda kız çocuğunun ırzına geçilir….
           Çocuk gelinlerimizin haberleri ve fotoğrafları dünya kamuoyuna yansıtılır…
           TÜRK CEZA YASASININ VE TÜRK MEDENİ YASASININ EVLİLİK İLE İLGİLİ HÜKÜMLERİ VE ANAYASAMIZ HERGÜN ÇİĞNENİR…
           Kadınlarımız süreklice aşağılanır, her iki âlemde de seks aracı oldukları,Din bilgini geçinen soytarılarca süreklice yazılı ve sözlü basınımızda tekrarlanır.Din uğruna ölenler de şehit sayılarak cennette sahibolacakları Kadın,Huri ve Gılman miktarı anlatılarak,BİR SÜRÜ GERİ ZEKALININ BEYNİ YIKANARAK  CANLI BOMBA OLMALARI SAĞLANIR?!Bu konuda aşağıda resimli haber verilmiştir…BU KONULARDA DA AKEPE İKTİDARI HEP SUSKUNDUR:SÜKÛT İKRARDANDIR?!
           13 Kasım 2015 tarihli bir haber ile ilgilenen devlet büyüğümüz ortalarda hiç gözükmez:”DEVLET ÇOCUK GELİNİ KURTARSIN?!”KORKSUZ GAZETESİNİN HABERİ:
           “Diyarbakır’da 09 Ekim’de 11 yaşındaki bir kız çocuğunun evlenmek için bir kişi tarafından kaçırıldığı öne sürüldü. Kardelen Eğitim Merkezi görevlisi Emine Aslan, olayın tüm yasal mercilere iletildiğini, ancak sonuç alınamadığını söyledi.Aslan:”Devletin tüm kurumları 11 yaşındaki çocuğun bulunması için tüm imkânlarını seferber etmelidir?1”Dedi(DHA).
                                                                                                                                                                                                AKEPELİ Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın, “
İmam ve Hatip Olan! Babası Ali Rıza Demircan’ın “islama göre cinsel hayat” adlı kitabında bahsettiklerini okuyanların yaptığı benzetmedir. Tüm paylaşım siteleri bu yazılarla kaynamaktadır. Çıldırmamak elde değil.
Aynen şu bilgiler yer almakta:
“”Cennette bekâr kişi kalmayacaktır.
Cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir. Tam mümin ise günde 100 bâkire ile cinsi münasebette bulunacaktır.
Cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bâkire olacaklardır.
Cennette erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir.
Cennete girenlr 33 yaşına döndürülecektir.
Cennetteki erkekler, cennette vücutları kılsız, yüzleri sakalsız, gözleri sürmeli olarak gireceklerdir.
Cennete giden kadın, dünyada din uğruna şehid olan erkeklere verilecek, fakat kadın orada beş erkek isteyemeyecek, sadece bir erkek isteyecek ama o adamın 5 erkek gücü olacak, ona her türlü zevki tattıracak.
Cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır.
Erkek, hem karısıyla, hem de hurileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima (seks).yapabilecektir.
“Namaz kılan Müslüman erkeklere, Cennette 72 Kadın, Yüz Huri ve Yüz Gılman verilecektir!” (Sakallı Ahmet Uğurlu Hocanın vaazları!)
            

“Hıristiyanlıkta evlilik ve cinsellik dünyevidir.”

           "İncil'de Luka 20: 27-36 arası ayete baktığınız zaman İsa'nın bu konudaki söylemi şudur: Yahudi din bilginleri İsa'ya sorarlar: "Bir kadın vardı, evliydi, kocası öldü. Yine evlendi, diğer kocası da öldü ve bu yedi kez tekrarlandı. Şimdi kadın da öldü. Öldükten sonra ne olacak? Orada kiminle evli olacak? Diye. İsa'nın anlatımı şu yöndedir: "Evlilik ve cinsellik dünyasal bir iştir. Kadın ya da erkek, öldükten sonra gökte ne evlenir, ne de evlendirilir. Meleksi bir görünüm alır ve Tanrı ile sonsuza kadar yaşar." Hıristiyanlıkta, cennette cinsellik ve evlilik söz konusu değildir."Demişti?!
           14 sene evvel, Gaziantep’te baklava çalmak suçundan arkadan kelepçelenen küçücük çocuğa dokuz sene hapis cezası verilmişti?!Ülkemizi soyup,soğana çevirenler,hırsızlıkları ve rüşvetleri ortaya çıkanlar ve bunları saklayan ve aklayanlar sizlerde hiç utanma yok mudur?MİLYON ÇALAN İZZETİ İKBAL İLE SEREFRAZ/”BİR KURUŞ ÇALANIN CEZASI CAYI KÜREK Mİ?”5237 sayılı/20 9 2004/Yeni Türk Ceza Kanunu:Madde -6 (1):Ceza kanunlarının uygulanmasında :
           b-Çocuk deyiminden henüz onsekiz yaşını doldurmamış kişi anlaşılır.”
           “Yaş küçüklüğü. MADDE.31:Fiili işlediği esnada oniki yaşını doldurmamış çocukların ceza sorumluluğu yoktur. Bu kişiler hakkında ceza takibatı yapılamaz; ancak çocuklara özgü güvenlik tedbirleri uygulanabilir.”

  
Yeni 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu. Üçüncü Bölüm. İşkence ve Eziyet. İşkence madde:94;(1) Bir kişiye karşı insan onuru ile bağdaşmayan ve bedensel veya ruhsal yönden acı çekmesine, algılama veya irade yeteneğinin etkilenmesine, aşağılanmasına yol açacak davranışları gerçekleştiren kamu görevlisi hakkında üç yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
(2)Suçun;
a)Çocuğa, beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye ya da gebe kadına karşı,
b)Avukata veya diğer kamu görevlisine karşı görevi dolayısıyla, işlenmesi halinde sekiz yıldan onbeş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.”



Neredeydiniz bu insanlık dışı uygulamalar olurken,bunlar insanların en mükemmeli Türk Kadınları değil mi?Bırakınız Hamile bir kadını,bir hayvana Türkiye Cumhuriyeti adına bu alçakça saldırı yapılır mı?!5237 Türk Ceza Kanunu, Ey AKEPELİLER SİZİN İKTİDARINIZ ZAMANINDA YAŞALAŞMADI MI?!Manisa gözaltına alınırken kelepçe takılan kadınlar,Fethullah Gülen Terör Örgütüne Mensuplar diye itham ve ilan edildiler.Bakınız Yeni Türk Ceza Kanunumuz ne diyor:”J-Örgüt mensubu suçlu deyiminden, bir suç örgütünü kuran,yöneten,örgüte katılan veya örgüt adına diğerleriyle birlikte veya tek başına suç işleyen kişi”.Güvenlik güçleri,bir güvenlik önlemi olarak , böylelerinin ellerine kelepçe takarlar.Paris’teki terör olayında,bir evin ikinci katına tırmanan  bir Genç Kadının:”Hamileyim yardım edin?!”Çağrısına ev sahibi bir kadın,hamile kadının ellerinden tutarak dairesinin içine çekmiştir.AKEPE KAFASI VE VİCDANI İLE,PARİSLİ HIRİSTİYAN BİR KADININ VİCDANI ARASINDAKİ İNSANLIK FARKI İŞTE BURADADIR?!


   İşte cenneti genelevine çevirmenin sonucu?!
           Bu polis ,Türkiye Cumhuriyetinin,kanunlarını yansız olarak uygulayacağına yemin etmişti?!Anayasal hakkını kullanan bu Kız da belki yarın Cumhuriyet savcısı ya da Emniyet müdürü olabilirdi de,amma her şeyden önce insandı.Bu polis benim kızıma bu iğrenç ve utanç dolu eylemi yapsaydı,ben de olay yerinde olsaydım, ne mi yapardım?!Sizin yapabileceklerinizi yapardım.                                                                                                                                                  Aşağıdaki elleri kelepçeli kadın bir İngiliz kadınıdır.Suçu da erkek rolüne soyunarak bir kızı, iki sene, lastik penisle şapmasıdır.Sadece Sanıktır da.Hükümlü bir Terörist te değildir.Amerika Birleşik Devletlerinde Sanık ve Suçlu kadınların ellerine kelepçe vurulduğu gibi,ayaklarına pıranga da takılmaktadır.Hiç bir A merikalı yetkili,seçilerek gelmiş olsa bile bu uygulama ile görevlilere hakaret etmemekte,basit gösterilere de kalkmamaktadır.Amerika’da Kadın Tutuklu uruır.lmaktad Suçluların elleri kelepçelendiği gibi,ayaklarına da pıranga vurulduğu halde,Amerikan kamu oyundan hiçbir tepki gelmemektedir.



tedir
“Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, “6 yaşındaki çocuklarla evlenebileceğini” söyledi.
Daha önce yaptığı açıklamalarla tepkilere yol açan Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız bir skandala daha imza attı.
Yıldız daha önce "çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor" ve "kadın haber sunduğunda erkeklerin ona bakmasında sakınca var ama haber sunan erkeğe kadınlar bakabilirler, bakmadan bakmaya fark var" açıklamalarıyla dikkat çekmişti.”Suudi Arabistan Baş müftüsü de,BİR YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUKLARI İLE EVLENEBİLECEĞİ HAKKINDA FETVA VERMİŞTİ.BİR SAPIK İMAM DA,KIZ KARDEŞLERLE,HALA,TEYZE GİBİ YAKINLARLA EVLENEBİLECEĞİNE DAİR FETVA VERMİŞTİ?!Aybaşı bile olamamış,henüz cinsellikten habersiz bir kız çocuğu işle evlenmeye sübyancılık/pedofili/denilmektedir.Yahu kardeşim,Türkiye Cumhuriyetinin Medeni Kanununun ve Ceza kanunun hükümlerini uygulayabilecek Müddeiumumi ve Hâkimler yok mu?!Bu kanunları çıkartan AKEPE neden bu   konularda Kör ve Sağırdır?!Bu konudaki yasal hükümleri okumaya ne dersiniz?!
Çocuk Evliliği: “Diyanet: Çocuk yaşta evlilik dinen tasvip edilmez”
Din İşleri Yüksek Kurulu çocuk yaşta evliliğin doğru olmadığı yönünde görüş belirtiyor.
Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet Keskin, İslam'a göre evlenecek eşlerde reşit olma şartı arandığını belirtti.
Keskin, evlenebilmek için reşit olmanın gerektiğini, İslam âlimlerinin bunu erkekte 18 kızda ise en az 17 yaşını doldurmakla olacağını belirttiğini aktardı.
Keskin, "Reşit olmadan insanları evlendirmenin doğru olmadığı ve Kur'an'ın ruhuna aykırı olduğu ayetlerden anlaşılmaktadır" dedi.
Keskin'in açıklamasına göre resmi nikahı olmayan kimselerin din görevlilerince nikahlarının kıyılması halinde kıyanların sorumlu tutulacağı da taşradaki personele gönderilen genelgelerde belirtiliyor.
Küçük yaşta evlenilmesi durumda bunların altından kalkılmasının mümkün olmayacağını vurgulayacağını Keskin, "İslam bilginlerinin çoğu küçük yaştaki evlilikleri tasvip etmedikleri açıkça belirtiyor" diye konuştu.
Keskin ayrıca resmi nikâh olmaksızın sadece dini nikâhla bir araya gelen çiftlerin gelecekte evliliklerini sonlandırmaları durumunda özellikle kadınların mağdur olduğuna, haklarını da adli mercilerde arama imkânından mahrum kaldığına dikkati çekti.”
TÜRK MEDENİ KANUNU, Kanun numarası:4721,K.T.22 11 2001.RG:8 12 2001,24607. BİRİNCİ BÖLÜM.
                        KİŞİLİLİK
                Madde:10-b—Erginlik
                Madde:11-Erginlik onsekiz yaşın doldurulmasıyla başlar. Evlenme kişiyi erginleştirir.
                a—Ergin kılınma.
                Madde.12—Onbeş yaşını dolduran küçük, kendi isteği ve velisinin rızasıyla mahkemece erkin kılınabilinir.
                        İKİNCİAYIRIM
               Evlenme Ehliyeti ve Engelleri
                A-Ehliyetin koşulları
                1-Yaş
                Madde 124-Erkek veya kadın onyedi yaşını doldurmadıkça evlenemez.
                Ancak, hâkim olağanüstü durumlarda ve pek önemli bir sebeple onaltı yaşını doldurmuş olan erkek veya kadının evlenmesine izin verebilir. Olanak bulundukça karardan önce ana,baba veya vasi dinlenir.
                B-Evlenme engelleri
                1-Hısımlık
                Madde 129—Aşağıdaki kimseler arasında evlenme yasaktır:
                1.Üstsoy ile alt soy arasında; kardeşler arasında, amca,dayı,hala ve teyze ile yeğenler arasında.
                2.Kayın hısımlığı meydana getirmiş olan evlilik sona ermiş olsa bile, eşlerden biri ile diğerinin üstsoyu veya altsoyu arasında.
                3.Evlât edinen ile evlâtlığın veya bunlardan biri ile diğerinin altsoyu ve eşi arasında.
        CEZAYI YAPTIRIMLAR:
        “ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI”
        MADDE 103-(1)Çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi,üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.Cinsel istismar deyiminden :         a)15 yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilen hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı  gerçekleştirilen her türlü cinsel davranış.”
        Reşit olmayanla cinsel ilişki
        MADDE 104-(1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmemiş çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
                        (2)Fail, mağdurdan beş yaştan daha  büyük ise, şikayet koşulu aranmaksızın, cezası iki katına çıkarılır.


  
GERÇEK İSLAM BU DEĞİLSE,HANGİSİDİR?!Hz.Muhammet,AYŞE ile nişanlandığında
 54 yaşındaydı. Nişan sonunda Ayşe’yi evine aldı. Sahihi Buhari, Muhtasar, c.2.S.79.İhya’u ulumittindin,1951 basımı birinci cilt.S.1451.”İyi bir kadın,Yüz kara karga içinde bir ak karga gibidir?!”Kadınlar,cehennem ehlidir?!Bu mu gerçek islam?!Yoksa altaki resim gibi mi?!
“Muhammet,Güzel bir kadın görse,akşama ayet hazırdır?!”Hz. Ayşe.
“Ya Muhammet, görüyorum ki Allah senin maslahatının zevki için çok koşturuyor?!Hz. Ayşe.
   Bu mu gerçek İslam?!Allah,tüm Müslüman kadınları her iki Dünyada da İslam erkeklerinin seks kölesi yapmıştır.Cennette fuhuştan başka bir şey yokmuş?!Bu mu Gerçek İslam?!
   “Büyük aptesinizi yaptıktan sonra,kıçınızı Üç ya da Beş taşla silerek temizleniniz?!Hadis.Hz.Muhammet,büyük aptesini yaparken,kölesi Ebu Hureyre bir etek  dolusu taşla,gerisinde beklerdi!?Bu mu gerçek İslam?!


B







Ko

Bu adam Konya

Selçuk Üniversitesinde din ile ilgili bir bölümün başkanı çağdışı bir yaratık. Bursa Uludağ Üniversitesindeki meslektaşı da aynı kafada. Türkiye Cumhuriyetinin yasalarından ve Atatürk Devriminden de habersizler.Şimdi de şu Sapığa bir göz atar mısınız?”Dokuz yaşındaki kızla evlenmek sünneti?!Diyor bu sapık.Sünneti de eksik biliyor.Arap peygamberi Hz.Muhammet,kendi yaşındaki Ebubekir’in ALTI yaşındaki kızı Ayşe ile nişanlanarak evine almıştı.Üç sene öyle idare ettikten sonra da AYŞE DOKUZ yaşına bastığın da,kendisine  nikâhlamıştı.İslam dini,çocuk yaştaki kızların ırzlarına geçmek mişdir?!

şİş





















































İzleyiciler

Blog Arşivi