21 Kasım 2011 Pazartesi

469--BU DOSYALARA NE BUYURULUR?

                                                                              
            OSMAN TÜRKOĞUZ
            osmanturkoguz@gmail.com
            İzmir;20 Kasım 2011.

                        BU DOSYALARA NE BUYRULUR
                        BÜLENT ARINÇ BEYEFENDİMİZ?
                                   İskilipli Atıf Hoca dosyası açılmalı!”Bülent Arınç Bey.
“Türkiye’de tabular da yok artık. Dolayısıyla herkes, herşeyi tartışabilir.”Sayın Abdullah Gül. Not: Gülme sırsı sizde!
            Hürriyet gazetesinin13 Şubat 1977 Pazar günkü sayısında bir mevlit haberi yayımlanmıştı. Bu mevlit haberi Yeni Çorum gazetesinin 23 Ağustos 1976 tarihinde yayımlamış olduğu:”Kimin Mevlid’i bu?”Haberine de yer vermişti.
            Mevlit ilanı şöyleydi:
            “Mevlide davet”
            “Memleketimizin yetiştirdiği, Mümtaz sima Büyük Âlim, Frenk mukallitliğini reddeden İslâm Mücahidi, İstiklal Mahkemesi tarafından suçsuz yere Asılan rüyasında peygamber efendimizi gören müdafaa hazırlamayıp Allahın rahmetini isteyen 3 Şubat 1926’da idam edilen İslam şehidi İskilipli Atıf Hoca (merhum) için 3 Şubat Perşembe(1977) günü yatsı namazını müteakip şehit edilişinin 52 yılı münasebetiyle Çorum Ulu cami ve İskilip ulu camiinde Mevlidi şerif okunacaktır.
                                   Bütün Müslüman Kardeşlerimiz
                                   Bu Mevlide davetlidir.
                                               AKINCILAR. Kaynak, Osman Türkoğuz; Akla, Bilime, Dinimize ve Dilimize Aykırı bir Hezeyan, Nurculuk.
            Biz, burada bu olayı tartışacak değiliz. İskilipli Atıf Hoca’nın Ulusal Kurtuluş Savaşımızdaki tutumu neydi ve İstilacılara karşı da ülfeti ne idi! Bu Akıncılar, Milli Selamet Partisinin Gençlik Kollarıydı ve bu işin arkasında da Cenazesine Türk Bayrağı örttürmeyen Necmettin Erbakan vardı.
            Şimdi de bu irtica bayrağının Bursa Milletvekili ve Rahmetli Asteğmen Mustafa Kubilayımızın başını kesen Derviş Mehmed’in torunu Bülent Arınç Beyin elinde olduğunu görüyoruz. Bu Büyük İslam Büyüğümüz, “İskilipli Atıf Hoca’nın dosyası da açılmalı!” Buyurmuş. Bundan kolay ne vardır. İstiklal Mahkemeleri kararları Türkiye Büyük Millet Meclisinin arşivindedir. Bu arşive giren Profesör Doktor Sayın Ergün Aybars iki ciltlik İstiklal Mahkemeleri adlı kitap yayımlamıştır. AKP partisinin Cumhurbaşkanı da, televizyonların önünde tarihi! Bir beyanat vermiştir. Bu beyanatlarını da önemine mebni, sayfamın başına almış durumdayım.
            “Tabular ortadan kaldırıldı, herkes istediği gibi konuşabilir!”Sait’i Norsi, Şeyh Sait ve Dersim ayaklanmasını çıkartan Şeyhler gibi tabulara dokunmak saklı kalmak şartıyla.
            1*İkinci Sultan Mehmet; Rahmetli Cennetmekân Veziriazam Çandarlı Halil Paşayı; Oğlancılık Hocası ve Damat Rum Zaganoz Paşa, Rum Mehmet ve Rum Mahmut Paşaların kışkırtması ile haksız olarak 40 gün zindanda tuttuktan sonra, boğdurtmuştur. Dosyasının yeniden açılarak itibarının iadesini istemekteyim. Ferman buyurula.
            2*Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyimizin dedeleri, Sultan Abdülmecit’in Serfiraz adlı Hafif meşrep tabiatlı kadınlarından birisi Beyoğlu sarraflarına 125,000 kese altın borç yaparak, çok yakışıklı sevgilisi Ermeni asıllı bir gence yedirdiği; Dolmabahçe sarayındaki özel odasına bu genci uluorta aldığını duyan Sultan Abdülmecit’in emri fermanıyla bu Ermen, Gencinin Serfiraz’ın odasından çıkarken bıçaklanarak öldürüldüğü tarihi bir gerçektir. İstanbul halkı ve bu Ermeni gencin ailesi bu cinayetin Sultan Abdülmecit tarafından işletildiği inancındaydılar. Bu dosyanın yeniden açılarak, BAŞIMIZA YENİ BİR GAİLE AÇILMASINA FERMAN.
            Ayrıca Sultan Abdülaziz’in ağzından Ağabeysi Sultan Abdülmecit’in Gulamlara da düşkün olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bu Gülamların adlarının da açıklanmasını dilemekteyiz.
            3*-Bütün vatan hainlerimize ait dosyaların; özellikle de ihanetinin anlaşılması nedeniyle adamları tarafından öldürülen Delibaşın dosyasının da açılmasını, yeni hainlerimize ibret olması nedeniyle ferman.
            4*Rahmetli Parti Pehlivanın anlattığı bir olayın da aydınlığa kavuşmasını dilemekteyim:”Rahmetli ve dahi cennetmekân Parti Pehlivan, Yunanlılar İzmir’e çıktıklarında; Manisa’nın Yunt dağındaki köylere gerilla teşkilatı kurmak için gittiğinde, tüm köylüler:”Biz, şeyhimize danışmadan silahlı eylem yapamayız!”Derler. Akıl vermek üzere köylere gelen Şeyh; saçı, sakalı biribirine karışmış, yeşil cübbe içinde Derviş Mehmet adlı, Manisa asker hastanesi imamlığından emekli ve Menemen’de Mustafa Kubilay’ın başını testere ile kesen dedeniz olduğunu görür.Derviş Mehmet:”Bizim inancımız düşmana silahla karşı koymayı kabul etmez!” Der. Yunt dağlarındaki köyler de; düşmanla savaşacak bir tek adam vermezler. Sonrası da var: Manisa şehir merkezinde; Teğmen Nuri Bey’in; Yunanlılara vermemek için kaçırmaya kalktığı 16 otomatik ateşli topu kimlerin kışkırtmasıyla halk Rahmetli Nuri Beyimizin elinden alarak Yunanlılara teslim etmiştir. Yunanlılara karşı silahlı eylemlerin dini inançlarında olmadığı hususunda halkımızı uyutan Derviş Memedin, Asteğmen Mustafa Kubilay’a ve iki gece bekçimize karşı hangi inançla silah kullandığı da merakımız içindedir. Bu dosyanın da açılmasını istemekteyiz.
            5*-Gelibolu Akbaş cephaneliğinde; Gelibolu’daki Çarlık Rus Kolordusundan alınarak depolanmış silah ve cephaneleriAnadoluya kaçıran, Edremit Kaymakamı Kahraman Köprülü Kâzım Beyi, İngilizlerin emri ile yakalayarak, bir değirmen damında, hayâlarını burarak öldüren Vatan hainlerimize ait dosyanın da açılmasını dilemekteyiz. Eşim Sayın Hamret Han’ım da aynı dilektedir.
            6*-Kuvayımilliyeci Rahmetli Dıramalı Rızanın Galata Köprüsü üzerinde, İslam Halifesi ve dahi Osmanlı imparatoru Altıncı Mehmet Vahidettinin onayıyla idam edilmesine dair dosyanın da açılmasını istemekteyiz.
            7*-Boğazlıyan Kaymakamı ve Yozgat Mutasarrıf vekili Rahmetli Kurmay Yarbay Kemalettin beyimizin Beyazıt meydanında asılmasını da Sultan Mehmet Vahidettinin onayladığı idam dosyasının da açılmasını istemekteyiz.
            8*-Urfa Mutasarrıfı Mehmet Nusret Beyin de Aynı Padişahızülcelal tarafından onaylanan idam dosyasının da açılmasını dilemekteyiz.
            9*-Kurmay Binbaşı Mahmut Beyi şehit eden Hendekli hainlere ait dosyadan haberiniz varsa onun dahi açılmasını istemekteyiz.
            10-Bolu ayaklanmasında; bıçaklayarak bir su birikintisine atılan, bir doktorumuzun sağ olduğunu görerek hastaneye aldırdığı Kahraman Asteğmenimizi, hastaneyi basarak şehideden vatan hainlerine ait dosyanın da açılmasını. PS: Bolu isyanını çıkartan Bolu Müftüsünün oğlu ve Demokrat Parti milletvekili ve İsmet İnönü düşmanı Zuhuri Danışman hakkında da bilgi verirseniz iyi olmaz mı?
            Bendeniz; Mustafa Kemal ve arkadaşlarının ölüm kararlarına esas olan Dürrüzade Abdullah Efendi köpeğinin ve Nemrut Kürt Mustafa Mahkemesinin kararını verebilirim.
            11-Konya’da Kuvvayı Miliyeci Ai Beyi şehidederek –
-Mezarı Konya mezarlığına girişte hemen sağ taraftadır-- elbiselerini soyma olayının ve Bozkır Askerlik Şubesi Başkanı ile İlçe Jandarma Komutanını Jandarma Yüzbaşısını bıçaklıyarak öldüren hainlere ait dosyanın da açılmasını istemek, Ne Mutlu Türküm diyen biz Türklerin hakkı değil midir? Ps: Öldürülen Jandarma Komutanı Yüzbaşının Eşinin ikinci kocasından olan oğlu,1980 senesinde, Zonguldak Devlet Hastanesinde dâhiliye uzmanıydı. Babaannesinin, her gün Rahmetli şehit kocasının iyi birisi olduğunu anlattığını anlatırdı.
            Efendim; şimdilik istek ve dahi dileklerimiz bu kadardır. Saygılarımla.”Tepkisiz bir topluluğun mezarlıklarda yatanlardan tek farkı; beleş yiyecek kuyruklarına girmektir. OsTüzü.
 

İzleyiciler

Blog Arşivi