25 Ekim 2013 Cuma

1167/BAĞIRAN KİMSE RECEP BEYİMİZ'


 

              TC

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;25 Ekim 2013

BAĞIRMAK, ÇARESİZLİĞİN VE BİTİŞİN EN BELİRGİN İŞARETİDİR SAYIN RECEBİMİZ, BİTTİNİZ ARTIKIN!

                     BAĞIRAN KİMSE, BAY RECEP BEYİMİZ!

         Sayın Hidayet Tuksal, Başı Bağlı Vicdanı Hür bir Bayanımızın basınımıza yansıyan çok önemli bir saptaması var:

         “GEZİ DİRENİŞİNDEN SONRA BAŞBAKAN BAĞIRAN İNSANA DÖNÜŞTÜ!” Sayın Hidayet Han’ım, burada yine yumuşak bir sıfat kullanmış! Görünen odur ki “Bağıran bir canavara! Dönüşmüş olmaktır!”

         Temel, bir Sarraf Dükkânını açtığı günün sabahı, bir soyguncunun saldırısına uğramış;Soyguncu ile boğuşurlarken,Soyguncu var gücü ile:”İmdaaat!Can kurtaran yok mu,göz göre,göre adam öldürüyorlar!”Diye bağırmaya başlamış!Çarşı esnafı ile birlikte yoldan geçenler Temele hücum ederek onu bayıltıncaya kadar dövmüşler,Soyguncu da onlara teşekkür ederek bir torba dolusu altını alarak kayıplara karışmış.Temelin elini ve dahi ayaklarını bağlayan Çarşı Esnafı, Onu oradan geçmekte olan Recepkolara teslim etmişler.Temel:”Ula bu ilkgün kârı mıdır!”Diye düşünürken polis arabasında da iyice bir parpılanmış!

         Adamın birisi, okuluna götürmek üzere aracına aldığı 12 yaşındaki Kız Çocuğunu ıssız bir ormana götürerek ırzına geçmiş! Aracın numarasını ezberleyen Kız çocuğu doğruca Polise giderek Mütecavizi yakalatmış. Mütecaviz, sürekli olarak:”Ben onu şaparken gıkı bile çıkmadı, o bu işe dünden razıymış!”Diyerek savunmasını yapmış. Hâkim, neden bağırmadın a kızım?”Diye sorduğunda, zavallı Kız Çocuğu:”Hâkim Bey; beni in ve cin dahi olmayan  ıssız bir yere götürdü.Tabancasını da yanıma koydu.Ne yapabilirdim?”Dediğin de Ol Hakim kükreyerek;” bunu bana mı soruyorsun? Bağırsaydın belki bir duyan olurdu da yardımına gelirdi! Arabadan neden atlamadınız? Yaz kızım,mağdurenin sesini bile çıkarmayışı rızasına delalet sayıldığından,

Dokuz yaşından yukarı olan kızların da erkeklerle birleşmeye Dinimizce de yaşları ehil olduklarından ırza geçme sanığının beraatına karar verildi!”Diye kararını vermiş!

         Sarayının bodrumunda masumları işkenceden geçiren Zalim ve zulmünün adamları danalar gibi böğürürken, dışarıdaki avam, sesi çıkmayan mazlumlara küfreder.

         Şimdi ülkemizdeki durumlara bir bakar mısınız? Anayasal tepki hakkını kullananlar, ölürler,yaralanırlar,Recepkolar tarafından her türlü zulüm ve işkencelere uğradıkları halde sesleri bile çıkmaz!Recep Beyimiz,Televizyonlarda ve meydanlarda bangır,bangır bağırır onu dinleyen Gafiller Zulme uğrayanlara küfürler ve beddualar yağdırırlar!Her türlü hukuk dışı organizasyonlarla esir alınan Komutanlarımızın  ve Aydınlarımızın sesleri çıkmaz;avaz,avaz YALAN  bağıran Sayın  Bay RECEBİ DİNLEYENLER BU MASUMLARIMIZI SUÇLARLAR.Recep Beyimizin bağırır hale gelmesi inandırıcılığının bittiğinin işaretidir.Yalancılar,yüksek seslerle herkesi susturacaklarını sanırlar.Ama BİZ O BAĞIRMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLENLERDENİZ,MASALLARA DA İNANALARDAN HİÇ DEĞİLİZ! Bizler bunu MAVALLARI yemeyiz!

 

1166/KENDİMİZLE BİRLİKTE ÜLKEMİZİ YİTİRMEK!


 

 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;25 Ekim 2013

              KENDİ İTİBARINI YİTİRMİŞ OLAN TOPLUMLAR, LAİK OLMAYANLARI İTİBARLI YAPARAK YIKILIRLAR!                         

                    KENDİMİZLE BİRLİKTE ÜLKEMİZİ DE YİTİRMEK!

     “Birine gereğinden fazla değer verirsen, ya o’nu ya da kendini yitirirsin!”La Edri=Anonim!

Mustafa Kemal’in Dinsiz LAİK Rejimini!? Yıkmak için Kuran ve Allah üzerine Yemin ve kasem etmiş olan bir imam eskisine gereğinden fazla değer vererek O’NU SÜREKLİ OLARAK başınızda tutarsanız, Ülkenizi de, Bağımsızlığınız da, Çağınızı da ve en sonunda da Üniter yapınızı ve insan olma onurunuzu da YİTİRMİŞ OLURSUNUZ!

                                       

 

İzleyiciler

Blog Arşivi