16 Ekim 2016 Pazar

2092/BİRİSİ VATAN HAİNİ,DİĞERİ CUMHURBAŞKANIMIZ.


TC.                                                                                                                                                                                        OSMANTÜRKOĞUZ                                                          osmanturkoguz@gmail.com                                                                                                     TV.Çeşmealtı,16 Ekim 2016.

        Biri vatan Haini,diğeri de onun önerilerini uygulayan Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı?!

              TÜRKÜN KARA KİTABI, YUNAN MEZALİMİ.

                                 KADİR MISIRLIOĞLU, İLKİ:1966.

        “KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ?!AKEPEYE yakınlığı ile bilinen Kadir Mısırlıoğlu,28 Mayıs tarihli  videosunda:”Beni tefe koyarlar ama,keşke Yunan galip gelseydi.Ne hilafet yıkılırdı.Ne şeriat yıkılırdı.Ne medreseler lağvedilirdi,ne de hocalar asılırdı.”Aydınlık Gazetesi,15 Ekim 2016.Bu günkü yalakalığı.Geçmişine bir bakalım.”İstanbul Üniversitesinde verdiği bir konferansta,Çanakkale zaferi yoktur,İngiliz topçusu kendi birliklerini öldürmüştür…Eski yazı değil,eskimez yazıdır…Hezeyanlardan sonra Atatürk’e hakaretler yağdırmıştır.Kemalizm’in üç dayanağı vardır:1-LATİN ALFABESİ,Bay Recep ve ekibi:”Kuran harflerini değiştirdiler,bir gecede ülke cahil kaldı” buyurmuştu.-LAİSİZM,3—MEDENİ KANUN.Bunları yıkmadan Kemalizmi yıkamazsınız?!Demişti.Bay Recebin Kuran kursu yemini:”Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir. Hayatını Mustafa Kemâl dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiyye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, Kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dînim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem erderim." ,İspanya’dan LAİKLİK KALKACAKTIR beyanı,Ülkemizdeki medeni Kanun düşmanlığı bu Hainin önerilerinin uygulanmasıdır.Eşmede elimize geçen bandı üzerine hazırlık soruşturmasını ben yapmış,dosyayı da 25 Ocak 1972 tarihinde,Eskişehir Sıkıyönetim Komutanlığı Askeri Savcılığına teslim etmiştim.Yargılanması sonunda YEDİBUÇUK SENE HAPİS CEZASI ALMIŞTI.Hapisten çıktıktan sonra gittiği Suudi Arabistan’dan Turgut Özal getirterek Kültür ve  Turizm Bakanlığına müsteşar olarak atamıştı…Daha önceki durumuna bir bakalım:Garp Cephesi Komutanı Mirliva İsmet Paşa,içinde Halide Edip Adıvar’ın da bulunduğu Yunan Mezalimini Araştırma Komisyonu  kurmuştu.Bu komisyonun hazırlamış olduğu belgeler,çok sonraları, Genelkurmay Başkanlığı HARP TARİHİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ÜÇ CİLT OLARAK YAYIMLANMIŞTIR…Kadir Mısırlıoğlu,Yunan Mezalimi adlı kitabı,bu belgelerden yararlanarak yayımlanmıştır.Okuyalım:Evvel TÜRKLERDENDİ,şimdi de,KAÇ—AK  Saraydan ve Yunanlılardan…

Kitabının tanıtımı:“Gerçek Tarih:”


“Gerçek Tarih'in Müstesna Adresi:”


“Kadir Mısıroğlu, Yunan Mezalimi (Türk’ün Siyah Kitabı), Sebil Yay. 9.Baskı, İstanbul 1976 (1.Baskı 1966), 409 sayfa. “


“Tavsiye Edilen Kitap: Kadir Mısıroğlu, Yunan Mezalimi (Türk’ün Siyah Kitabı), Sebil Yayınevi, 16. Baskı, İstanbul 2009 (1. Baskı 1966), 409 sayfa.”

“Açıklama:

Türk’ün Siyah Kitabı (Yunan Mezalimi) adiyle ilk defa 1966 yılında umumi efkâra sunulmuş bulunan bu eserin muhtevasındaki acı gerçekler, derhal müthiş bir heyecan ve alaka uyandırmıştı. Çünkü yıllardan beri unutulmuş ve üzerine çok defa resmi ellerce sünger çekilmiş bulunan bu Yunan şekavet ve mezalimini hatırlayıp ders ve ibret almanın tam zamanı idi.

Gerçekten vaktiyle Anadolu’ da icra edilen hailevi cinayetler ve tatbik mevkiine konulan korkunç imha programı kırk yıl sonra aynı düşman tarafından bu defa Kıbrıs Türklüğü’ ne karşı sahneye yeniden çıkarılmış bulunuyordu.”

http://sebilyayinevi.com/index.php?route=product/product&product_id=88

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın, “Yunan Mezalimi, Türk’ün Siyah Kitabı” adlı eserinden dolayı Kadir Mısıroğlu’na takdir ve teşekkürlerini bildiren mektuplarından biri:

Sayın Kadir Bey,

Türk’ün Siyah Kitabı’nı büyük bir ilgi ve ibretle okudum. Yazılarınız Tercüman gazetesinde tefrika edilirken bunları her gün İngilizceye tercüme ederek muhafaza etmiştim. Temas ettiğim ecnebi diplomat ve gazetecilere bunlardan pasajlar okuyarak bütün bu vahşeti unutan bir millete aynı düşmanın aynı vahşeti 42 sene sonra Kıbrıs’ta yeniden reva gördüğünü anlattım. Yunanlılar ile, bu bakımdan, kat’i şekilde hesaplaşmak icab ettiğini ifade ettim. Türk’ü barbar bilen bu insanlar, bu ifşaat karşısında hayrete düşüyorlardı. Çünkü Anadolu’da Türklerin Yunanlılara karşı çok barbarca hareket ettiklerine inanmış kimselerdi. “Biz bunları bilmiyorduk” diyenler çok oldu. Yazılarınıza esas teşkil eden raporların İngilizce veya Fransızca olarak yayınlanıp yayınlanmadığını soranlar oldu. Kat’i bir cevap veremedim. Bu raporların İngilizce veya Fransızca metinleri mevcutsa veya bunlar kitap halinde neşredilmişse, bunların yeniden neşri yollarını aramak isabetli olacaktır. Bu hususta beni aydınlatırsanız memnun olacağım.

Eğer bu raporların İngilizce veya Fransızca metinleri mevcut değilse sizin kitabınızdaki kısımları İngilizceye neşretmekte de faide vardır kanaatindeyim. Eğer siz de aynı kanatta iseniz, kitabınızda bu raporlarla ilgili kısımları, Kıbrıs’taki vahşetle mukayeseli bir şekilde, İngilizce olarak kaleme almak ve bunların kitap halinde neşrini sağlamak istiyorum. Buna bir itirazınız var mı? Lütfen bana bildiriniz. Neşredilecek böyle bir kitap daha ziyade propaganda olarak dağıtılacağı için kitabın satışından bir kâr temin etmek bahis konusu değildir. Kitabın neşrini finanse edecek resmi veya gayri resmi teşekkülleri bulmak gerekecektir. Hariciyemizin böyle bir kitabın neşrini destekleyip desteklemeyeceğini bilmiyorum. Sizin de fikrinizi almadan temas etmek istemedim.

Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi bildirirseniz memnun ve müteşekkir olacağım. Dostu ve düşmanı yeni nesle tanıtmak yolunda attığınız bu değerli adımdan dolayı sizi candan tebrik eder, en derin saygılarımı sunarım.”

(Imza)

“Rauf R. Denktaş.”

 

 

İzleyiciler

Blog Arşivi