8 Mayıs 2015 Cuma

2028/CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU?!



    TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV.İZMİR,08Mayıs2015.                                                                                                          MERAK BU YA?!KAÇAK  SARAYIN HELALARINDA,CUMHURUN BAŞININ KULLANDIĞI HELANIN KAPISINDA NE İŞARETİ VARDIR?!

                    CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU?!

         İzmir sokakları, Yansız! Cumhurbaşkanını Seçim propaganda afişleri ile şenlendi. Afişlerin köşesinde Türkiye Cumhurbaşkanlığı forsunun da resmi var.Geçen günlerde,Sayın Bay recebimizin binmiş olduğu bisikletin gidonunda da Türkiye Cumhurbaşkanlığı forsu vardı.Hediye atlara da bindiğinde atın sağ böğrüne bu fors işlenmelidir.Benim merak ettiğim bir konu var:Sayın Bay Recep beyimizin Kaçak sarayında ş’aptığı helasının kapısında da  her hangi bir işaret ya da fors resmi var  mıdır?!

2027/KURANI SİYASİ ÇIKAR İÇİN KULLANMAK



    TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


         TV.İZMİR;08Mayıs2015.BirincisiBayraklıOrospu’nunoğlu                                     Amr ibnul’As ; ikincisi de Bay Recep Tayyip Erdoğan Beyimiz?! BU OYUN DA TUTMAZSA, TÜRKİYE SAVAŞA HAZIR OLSUN, ÖLECEKLER ONLARIN ÇOCUKLARI DEĞİLDİR!

             KURANIN POLİTİK ÇIKAR İÇİN KULLANILMASI?!

             MS.644 yılında, Halife Hz. Ömer’in bir köle tarafından bıçaklanması sonunda, Ömer tarafından halife seçilen, Emevilerden Muaviyenin Dayısı ve Hz. Muhammed’in iki kızının da kocası Osman ibn Affan,halife seçildikten sonra,/MS.575-580—17 Haziran 656/tüm önemli görevlere Emevilerden olanları atamasıyla şimşekleri üstüne çekmişti.İslamda ilk rüşveti de Osman’ın muhafızı,Halit bin Velit’ten,kendisini Osman’la konuşturmak için almıştı.Osman,Şam valiliğine de Yeğeni Muaviye’yi atamıştı.Halifelik mühürünü de sonradan Emevi halifesi olacak üçkâğıtçı bir ahlaksıza vermişti.           Mısır gönderilen bir halifelik emrinin altında Osman’ın mührünün çıkması ortalığı iyice karıştırmıştı.Ortalığın gerginleştiğini gören Hz.Ali,Halife

Osman’ın evinin önüne iki oğlunu da nöbetçi olarak koymuştu.Suikastçılar,Osman’ın evinin arka tarafından evden içeri girerek Osman’ı öldürmüşler,eşi Ümmü Gülsümün de parmaklarını doğramışlardı. Şam valisi Muaviye bu fırsattan yararlanarak Hz.Ali’yi, Halife Osman’ın öldürülmesinden sorumlu tutarak, halife seçilen Hz. Ali’ye isyan etmişti. Hz. Ali’nin ayaklanmayı sonlandırmak için tüm çabaları boşa çıktığın da iki taraf Fırat nehri kenarında Rakka’ya yakın bir yerde, SIFFİN’DE çarpışmaya başlamışlardı.26/27 Temmuz 657.Muharebeler Mayıs-Temmuz aylarına yayılmıştı. Anası 500 erkekle yattığı için, evinin önüne onur bayrağı diken bir Orospu kadının oğlu olan Amr İbnul’As, Muaviye tarafındaydı. Bireysel olarak Hz.Ali ile çarpışırken, aniden Hz. Ali’nin önüne domalıvermişti. Hz.Ali de onun yüzüne tükürerek kendisini öldürmemişti. İşte bu Orospu çocuğu, Muaviye yenilmek üzereyken, askerlerinin mızraklarının ucuna Kuran sahifelerini takmalarını önermişti. Hz.Ali, taraftarları bu oyunu yutarak muharebeyi kesmişlerdi. Hz. Ali’nin tüm ısrarlarına karşın muharebeden çekilmişlerdi. Ondan sonrası, Müslümanlığı bugünkü haline sokmuştu. Politika,savaşın başka araçlarla devamıdır.Savaşı yitiren taraf Kuranı ortaya sürmektedir.Türk toplumu Hz.Ali zamanının Arap toplumu mu,Göreceğiz!?

İzleyiciler

Blog Arşivi