26 Ocak 2011 Çarşamba

253-DOĞRU SÖZE NE DENİR?

OSMAN TÜRKOĞUZ
İzmir; 26 Ocak 2011.
DOĞRU SÖZE NE DENİR!
Adaletten Kaçanlar Siyasi Partimizden bir Sayın Vekil Milleti, Eydirmiş ki:
“Sayın Recep Tayyip Erdoğan da, ATATÜRK gibi Türkiye’yi kurtarmıştır!”He Valla, Çok Doğri sülemiştir Arz edeyim:
*Atatürk, Türkiye’yi Düşman ordularından kurtarmıştı. Sayın Bay Recep Bey de, Türkiye’yi Türk Silahlı Kuvvetlerinden kurtarmıştır!
*Atatürk, Yüce İslam Dinini Hurafelerden ve Sömürücülerden kurtarmıştı. Sayın Bay Recep Bey de, Hurafeleri ve Din Sömürücülerini ATATÜRK’TEN kurtarmıştır.
*Atatürk, Türkçeyi diğer dillerin boyunduruğundan kurtarmıştı. Sayın Recep Bey de, Türk Milletini Türkçeden kurtarmıştır.
*Atatürk her türlü üretim araç ve gereçlerini ve toprak işgallerini Yabancılardan kurtarmıştı. Sayın Recep Bey de, her türlü üretim araç ve gereçlerini ve türlü çeşit toprakları Türk Milletinden kurtarmıştır.
Sayın Bay Recep Bey, Deniz Fenercilerini, Türkiye Büyük Milletvekilleri Meclisine sığınan Sanıkları, Devlet ihalesine giren Tanıdıklar ve tüm yakınlarını kurtarmıştır.
*Atatürk Tüm Türk Ulusunu ve Mazlum ulusları kurtarmıştır.
*Atatürk, ayakları zincirlerle yere bağlanmış, Tanrımızın ve O’NUN ONURLU Peygamberinin hışmına uğratılmış! Türk Kadınının zincirlerini kırmıştı. Sayın Bay Recep Bey de, ONLARI başlarından bir bezle yerlere bağlayarak Atatürk’ten kurtarmıştır!
*Atatürk Türk toplumunu Onursuzluktan kurtarmıştı. Sayın Bay Recep Bey de, Maskeli Tanıklar ve hazırlop iftira dosyalarıyla, Kahramanları hapsettirip, ötekileri Kahramanlık mertebesiyle kurtarmıştır.
*ATATÜRK, bir güruha Türklük bilincini vermiştir. Sayın Bay Recep Bey de, Türk olduğunu hiç söylemeden Ümmetçiliği aktarmıştır.
ATATÜRK; Türkçe şarkılar söylemiş ve dahi söyletmiştir. Sayın Bay Recep Bey de, çok dilli şarkılara sarılmıştı.Efendim; sayabildiğiniz kadar sayınız.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi