30 Mart 2010 Salı

62- TINGIR MINGIR YALANLAR VE İFTİRALAR

OSMAN TÜRKOĞUZ

İzmir 24 Haziran 2008

62- TINGIR, MINGIR YALANLAR VE İFTİRALAR.

Anayasamızın (102)inci maddesi: ”Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tam sayısının üçte iki çoğunluğu ile ve gizli oyla seçilir.” Hükmüne uygun karar veren Anayasa Mahkemesi’nin bu kararına : ”Yüzkarası karar,” dediler. Yüksek Yargı kararlarına Gerçek ve Tüzel Kişilerin uyacağını düzenleyen Anayasa kuralını da yok saydılar.” Dar'ül Harp bölgesi ilân edilen devletin kanunlarına ve kurallarına uymamak, onların inançları ise, bu kuralları uygulamak ta devletlinin inancı olmalıdır.” dedik, yutkunduk.

“Demokrasi amaç değildir, araçtır ,” dediler, canımız boğazımıza geldi.

“Demokrasi treninden, istediğimiz istasyona geldiğimizde; ineceğiz”, dediler; “konuşma hürriyeti vardır”, dediler, yutkunup, kalakaldık.

“Dağlara taşlara, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” basitliğini yazdılar”, diye, bir İngiliz gazetecisine beyanat veren Büyük Türk Büyüğü, ayıpladığı sözü söyleyen KİŞİ’NİN kurduğu Cumhuriyetin başına geçip oturtuldu. O kişinin Bağ evini saraya çevirdi, nutkumuz tutuldu.

Bu sefer de DMMF’NİN bir Amerikan gazetecisine: ”TÜRK TOPLUMU TRAVMA GEÇİRDİ. Bir gece içinde giysilerini ve dillerini değiştirmeleri istendi. Dini âdetleri ortadan kaldırıldı. Böyle vuruk geçirmeyen toplumlar, insanların nasıl giyindiğine daha az ilgi göstermez”

Bu kadar yalan beyan ve iftira, değil bir devlet adamına, bir insana yakışmaz. Bakınız DMMF. Ne demek istiyor:

1- EY! ABD Ve AB, gözünüzü dört açın. Biz iktidardan düşersek, ne BOP kalır ne de HOP kalır. Sevr anlaşması gittin gider.

2- Ey! Tarikatlar, İslam Dinine aykırı oluşumlar, gözünüzü dört açın yakında seçim olabilir. Oyunuzu bizden esirgemeyin.

3- Ey! Kavun, Karpuz, Bakla, Pirinç ve Şeker dağıtanlar, gözlerinizi açabildiğiniz kadar açın; seçim zamanı AŞÜRE yapma zamanıdır.

4- Ey! Bölücüler ve Böğürücüler, sesinizi kesiniz; uyuyanları uyandırabilirsiniz.

5- Ey! Anadolu’nun parsellenmesinden yararlananlar, elinizden gelmeyeni de yapınız. Bize, Aşure iradesine karşı gelenleri n uslandırılmasında, Mesih aşkına bize yardım ediniz.

Şimdi, şu DMMF’NİN yalan ve iftiralarını yüzlerine çarpalım:

1- ATATÜK DEVRİMİ, bir evrimleşmenin sonunda gerçekleştirilmiştir. 4.Ekim. 1926 Tarihinde yürürlüğe giren Türk Medeni Kanunu, yürürlük tarihinden ALTI AY ÖNCE kabul edilmişti.

2- Devrimden önce; Türk’ü esir etmek isteyenler; İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Amerikalılar, Yunanlılar ve yerli VATAN HAİNLERİ AĞIR BİR SARSINTI GEÇİRMİŞLERDİ.

3- Vatan Haini Damat Ferit Paşa, Vatan ve TÜRKLÜK DÜŞMANI HAİNLER, İngiliz Casusu SAİT MOLLA ve dahi Anzavur gibileri ağır bir sarsıntı geçirmişlerdi.

4- Musul ve Kerkük’ün İngilizler lehine çözümlenmesi için Türk’ü geriden vurmak isteyen Bölücü ve İngiliz Maşası Hainler de Büyük bir Sarsıntı geçirmişlerdi.

5- HATAY’IN Fransızlarda kalmasını desteklemek için isyan eden hainler de, büyük bir sarsıntı geçirmişlerdi.

6- ATATÜRK İLKELERİ 1937 tarihinde, 1924 Anayasamızdaki yerini almıştır.

7- Ey! DMMF. Kafalılar, 1961 Anayasamızın (153) üncü; 1982 Anayasamızın (174) üncü maddelerini açıp, okuyunuz. Devrim Yasaları bir gece içinde mi yapılmış, görünüz.

8- Ey! DMMF. Kafalılar, Türkiye Cumhuriyetini YABANCILARA şikâyet eden sizlerin, Damat Ferit’ten ne farkınız var? Utanmadan ve sıkılmadan söyleyin. Sizleri, içeride ve dışarıda tedavi ettirecek paramız var; korkmayın, söyleyin. Bu ülkenin toprağını, limanlarını, denizini satabilirsiniz. AMMA, VELÂKİN ATATÜRKÜMÜZÜ kimselere şikâyet edemezsiniz; sizi bu melânetinizden men ederim.

Sizlere hak vermiyor da değilim; alışık olduğunuz kölece ve ÇAĞDIŞI YAŞANTIDAN, ÖZGÜRCE ve ÇAĞDAŞ YAŞANTIYA geçişe ayak uyduramamışsınız.

Sadece ve sadece SİZLERE ACIYORUM. YİNE DE GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM; BENİM ÇAĞDIŞI VE YABANCI AŞIĞI KARDEŞLERİM.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi