11 Mart 2010 Perşembe

11. "BİRLİK VE BERABERLİK" AMA NİYE VE NİÇİN?-1

OSMAN TÜRKOĞUZ
İzmir
28 Kasım 2009


“BİRLİK VE BERABERLİK!” AMA NİYE VE NİÇİN? -1


“Dağlara ve taşlara NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE Basitliğini yazdılar!”Sayın Abdullah Gül.

“Dinsiz ve laik Kemal Paşa rejimini yıkarak, yerine Kur’an’a dayalı şeriat devleti kurmak için, var gücümle çalışacağıma, namusum ve şerefim üzerine yemin ve kasem ederim!”Sayın RTE.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”MUSTAFA KEMAL

“ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞINI YAPAN TÜRKİYE HALKINA, TÜRK MİLLETİ DENİR!”MUSTAFA KEMAL.

“VATANA HIYANET: Eski TCK. Madde 125,Hıyaneti Vataniye Kanunu no:2

“Demokrasi treni, istediğimiz istasyona gelince ineceğiz!”Sayın RTE.

“Devlet adamları gelecek nesilleri; politikacılar da gelecek seçimleri düşünürler.”Prof. DR. Maurice Duverger


Bayram nedeniyle, iktidar sahipleri ulusumuza önemli mesajlar verdiler. Şahsen, bendeniz ol mesajları gözlerim yaşararak dinlemişimdir! ”Birlik ve Beraberlik” potasında eriyerek, Ulusal Kurtuluş Savaşını kazanmış; Birinci Dünya Savaşının yeniği olarak, gittiğimiz Lozan’dan da zaferle ve şerefle çıkarak, köhne bir imparatorluktan bir CUMHURİYET yaratmış, ümmetçilikten MİLLİYETÇİLİĞE geçmiş bir neslin çocukları olarak başımız dimdik olarak yaşamaktayız.

Mustafa Kemal’in peşinden; KONSENSUSUNU, ulusal kongreleriyle tamamlayarak, ölüme birlik ve beraberlik içersinde meydan okuyup, devrimleri ve atılımları tamamlamış; kadınını cariyelikten ve itilip, kakalanmaktan kurtarmış bir ulusun çocukları olarak çağdaşlığa ONUR BAYRAĞIMIZI açmışız.
Mareşal Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ve BİRLİKveBERABERLİK İÇERSİNDE emperyalizmi de yenmek onuruna ulaşmışızdır.

Bir DİSENSUS yaratabilmek için; ulusal birliğimizi ve ulusal ülkümüzü
Bozanların her biri,”BİRLİK ve BERABERLİK!”Masalları anlatmaktadırlar. Hiç bir Tanrının kulu ve CUMHURİYETİN özgür vatandaşı çıkıp ta:”Birlik ve beraberliğimizi bozan sizler; bizlerden nasıl ve nerede bir birlik ve beraberlik istiyorsunuz?” Sorusunu sormamaktadırlar. Şimdi; Mareşal Gazi Mustafa Kemal’in bir askeri olarak ben soruyorum:
*Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti rejimini yıkarak; şeriata dayalı çağdışı ve insan onuruna yakışmayan; kadınlarını bir bezle öteki âlemlere bağlayan bir rejim için mi Birlik ve Beraberlik?

*TÜRKİYE BÜYÜK MİLLETVEKİLLERİ MECLİSNDE BEKLEYEN BEŞYÜZOTUZ SUÇ DOSYASININ KEENLEMYEKÛN EDİLMESİ İÇİN Mİ, BİRLİK VE DAHİ BERABERLİK?

*Parasızlıktan, Remzi Ağabeylerinin desteğinde, Amerika’da okuyan evlatlara bir gemicik almak için mi Birlik ve dahi Beraberlik?
*Bizim çocuklarımız, Tanrımızın dört mevsimi, vatanımızı korumak için, sınırlarımızda ve dağlarımızda şehit olurken, bazı ayrıcalıklılara 28-yirmi sekiz-gün askerlik yaptırmak için mi Birlik ve dahi Beraberlik?
*T.B.M.Meclisi'ni dolduran, dört senede emeklilik hakkını ve gazilik sıfatını kazananlara astronomik maaşlar verilirken, gazilerimizi açlıktan öldürecek sadaka kabilinden para vermek için mi Birlik ve dahi Beraberlik?
*Türk Ceza Kanununun 302’nci maddesine ve Terörle mücadele Kanununun 1.2.3’üncü maddelerine rağmen; BOP As BAŞKANI olduğunu çekinmeden ilan eden SAYIN RTE’NİN başarısı için mi, Birlik ve dahi Beraberlik?
*Irak’ı işgal ederek(1.000.000) Müslüman Iraklıyı şehit eden Amerikalı askerlerin, sağ ve dahi salimen ülkelerine dönmeleri için, islam dinine göre, yürekten dua eden SAYIN RTE’NİN duasının kabulü için mi Birlik ve dahi Beraberlik?
*”NE MUTLU TÜRKÜM!” DEMEYİ BASİTLİK VE FAŞİSTLİK SAYMAK İÇİN Mİ Birlik ve dahi beraberlik?
*Açılım masalları ile üniformaları ile Habur’dan geçenleri davul ve dahi zurnalı törenlerle karşılayarak ve ayaklarına bağımsız yargıyı göndermek için mi Birlik ve Beraberlik?
*Bir torba kömür, bir torba yiyecek maddesi ve iftar çadırlarına mahkûmiyeti onaylamak için mi birlik ve dahi Beraberlik?
*DİLİMİZİ, DİNİMİZİ VE ULUSAL BİRLİĞİMİZİ AYAKLAR ALTINA ALAN, AKIL HASTANESİ VE CEZAEVİ KAÇKINI SAİT’İ NORSİ’NİN PEŞİNDE Mİ BİRLİK VE DAHİ BERZBERLİK?

Uzun sözün kısası; ÇAĞDAŞ VE EVRENSEL MUSTAFA KEMAL REJİMİNİ YIKMAK İÇİN Mİ BİRLİK VE DAHİ BERABERLİK? Açıkça söylemelisiniz Sayın Büyük Türk Büyükleri: NİÇİN VE NEDEN VE NEREDE BİRLİK VE BERABERLİK! SİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERSİNDE BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALMAMIŞ MIYDINIZ?




Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi