31 Ağustos 2013 Cumartesi

1113/BEŞAR ESAT'I CEZALANDIRMAK!


               TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


İzmir;30Ağustos 2013


          BEŞAR ESAD’I CEZALANDIRMAK!

         “Halkına saygı duymayan Beşar Esat mutlaka cezalandırılmalıdır!”Amerikanın Mafia uşağı   BARAK OBAMA VE ONUN DA TÜM UŞAKLARI!

         “Halepçe’ye zehirli gaz atan ve gizlice atom silahları yapan Saddam Hüseyin mutlaka cezalandırılacak ve Irak’a demokrasi getirilecektir!”Baba Puşt!

         Amaç;Kuveytdeki 586 Petrol kuyusuna ve Iraktaki zengin petrol yataklarına el koymaktı.Bir buçuk milyon Iraklı Müslüman öldürüldü,Yüzbinlece kadın ve kızın ırzlarına geçilerek  Rahimlerine demokrasi yerleştirildi;Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurana dayalı duası tutarak,Amerikan askerleri sağ ve dahi salim evlerine döndüler.Şimdi de Sayın Beşar Esat mutlaka cezalandırılacakmış!Hadi canım sen de aşağılık adamlar,biz aptalmıyız?Ölecek olanlar Suriyeli müslüman insanlar! Yakılıp,yıkılacak olan yerler Suriyeli Müslümanlara ait tesisler ve binalar.Sonra da siz onaracaksınız,köpeklerinize de sus payları vereceksiniz!Irakta yaptığınız gibi. Hürriyet Mücahidi!Müslüman Savaşçılar!, şimdiden ,Kız kardeşlerinin ve en yakın kadınların ve torunlarının

ırzlarına geçerek onlara da cenneti garantilediler!

         Bu denli aptal yerine konulan Müslüman insanlar,

 Mustafa Kemal Atatürk’ün ışıklı yolundan yürümezlerse; aynı metotlarla ülkemizin de parçalanacağını görememek için  Vatan Hain olmak gerek!

        

1 yorum:

AHMET AVCI dedi ki...

Ne yazık ki görünen köy, kılavuz istemiyor... Ve hep kaybeden Müslüman geri kalmış halk oluyor... Kazananlar de Emperyalistler... Ve onların uşakları da paylarına düşen kemikleri belki alırlar...
Ahmet AVCI

İzleyiciler

Blog Arşivi