1 Eylül 2013 Pazar

1114- HAYDA, SURİYELİSAPIK İMAMLAR YİNE BAŞA DÖNDÜLER!




                  TC.
OSMAN TÜRKOĞUZ
TV.osmanturkoguz@gmail.com
İzmir;31 Ağustos 2013

ALINTIDIR;


Şeyh Nasır el Ömer, Şia karşıtı yayınlar yapan “Visal” kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Selefi Şeyhi Nasır el Ömer, Suriye’de “cihat nikâhının kıyılması” ve yaygınlaştırılması için her yerde konuşmalar yapıyor.
Şimdi de Suriye’de savaşan muhaliflerin
“kendi kız kardeşleri ve mahremleri ile nikâhlanabileceklerine dair bir fetva” yayınladı.
ŞAM- Selefi şeyh Nasır el Ömer, Şia karşıtı yayınlar yapan “Visal” kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Silahlı mücahitler, namahrem kadınlar bulamıyorlarsa, o zaman kendi mahremleri (ailesinden kadınlar) ile evlilik akdi kıysınlar…”
Tekfirci Selefi Şeyh Nasır el Ömer, konuşmasını şöyle sürdürdü: Yorgunluk bilmeyen mücahitlerin küfür karşıtı ve Suriye – İran zulüm rejimlerine karşı savaştıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.”Bu ırza geçmeler, toruna, halaya, teyzeye ve hatta anaya kadar, Müslümanlık adına dayanır. AKP. Kimleri destekliyor görünüz!
    SELEFİYECİLİK NEDİR? SELEFİYE DİYE BİR MEZHEP VAR MI?
“Selefiyecilik, vehhabiliğin gizlenmiş adıdır. Vehhabiler, bu isim altında kendilerini gizliyorlar. Hatta kendilerine hakiki ehl-i sünnet anlamında Ehl-i sünneti hassa diyorlar. Selef, önceki demektir. Istılahta Sahabe ve Tabiine Selef veya selef-i salihin denir. Selef-i salihinin yolunda bulunan Müslümanlara (Ehl-i sünnet) denir. Müslümanlıkta beş mezhep vardır:
1+HANEFİ,
2+ŞAFİİ,
3+MALİKİ,
4+HANBELÎ,
5+ALEVİ(ÇEŞİT KOLLARI VARDIR!”




İzleyiciler

Blog Arşivi