17 Mayıs 2013 Cuma

1040- İKİ ŞAŞKIN POLİTİKACI- İKİSİ DE HATALI!


                                   T.C.
                        OSMAN TÜRKOĞUZ
                   T.C.osmanturkoguz@gmail.com 
                        İzmir;17 Mayıs 2013
                   İKİ ŞAŞKIN POLİTİKACI,
                   İKİSİ DE HATALI!
Yeni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Bay Kemal Kılıçddaroğlu, Brüksel’e Avrupa Parlamentosuna giderken Bay Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Esad’ın  bir karşılaştırmasını yapmış: ”Erdoğan ile Esad arasında bir fark yoktur, sadece ton farkı vardır!” Buyurmuş, Salı günkü Grup toplantısında.
Ve doğruca, Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkanı Ekselans! Hannes Swoboda’nın kapısını çalmış!
Hannes Swoboda, Bay Kemal’i kapısından yüz geri etmiş!
Bay Kemal’e göre de O konuşmayı iptal etmiş!
Ekselans Swoboda da şöyle buyurmuş:
         “Kabul Edilemez: Erdoğan, Suriye halkına yönelik savaş ve teröre devam eden Esadla kıyaslanamaz. Sivilleri katleden bir diktatörün Erdoğanla kıyaslanması bizim savunduğumuz ilkelere terstir. Erdoğan’ın politikasını kabul etmeyip eleştirebilirsiniz. Ama, diktatörle halkın oyu ile gelen arasında büyük fark olduğunu bilmelisiniz. Bizim için Esad eli kanlı bir diktatördür. Logomuzun önünde böyle bir açıklama kabul edilemez. Misafirsiniz, kurallara uymak zorundasınız!”
         Bay Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Esad aynı kefeye konularak karşılaştırılamaz; Esad, Amerika’nın ve emperyalist çevrelerin ve Bay Erdoğan’ın her türlü desteği ile ülkesine saldıran, askerinin ciğerini sökerek yiyen bir haydut sürüsüne karşı ülkesini ve gerçek Suriye halkını korumak için savaş vermektedir!
Ya Bay Erdoğan ne yapmaktadır: BOP AS BAŞKANI olarak ülkesinin üniter yapısını bozmak ve ülkesinin topraklarını bölmek için Amerikanının planını uygulamakta; Türk’e, Türklüğe ve Türkiye Cumhuriyetinin tüm ulusal değerlerine ihanet etmektedir.
         Avrupa Parlamentosu, PKK Teröristlerini Aktivist olarak değerlendirmiştir. Devletler hukukunda böylesine bir tanım da yoktur. Ekselans! Hannes Swoboda; Türkiye’nin parçalanıp, bölünmesini ve çökertilmesini istediği için, bu işle görevlendirilmiş olan Bay Erdoğan’a laf söyletmemektedir!
Suriye Cumhurbaşkanı Esad da seçim ile, Suriye halkının oyu ile seçilmiştir. Kaldı ki, Onbaşı Adolf Hitler ve İrandaki gerici ve çağdışı softalar da seçimle gelmişlerdir.
Türk halkını aptal yerine koymak!
Çüş! Derim bu politikacılara!
                  

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi