21 Nisan 2013 Pazar

1032/SAYIN RECEP DOĞRİ SÖLİR!






                          T.C.
            OSMAN TÜRKOĞUZ
            T:C:osmanturkoguz@gmail.com
            İzmir;21 Nisan 2013

                        SAYIN R.T.ERDOĞAN DOĞRİ SÖYLİR!
            T.C.yazılı isim levhalarının bazı Tayyiban yanlılarınca devlet kurumlarından indirilmiş olmaları üzerine, Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı Sayın R.T.Erdoğan, hayretle:”Hiç haberim yok!”Buyurmuştu. Nasıl olur?Diyerek şaşkınlık içinde kalanlarımıza arz ediyorum:
            Bir kere Polis ve Çandırma; hak arayanlarla,Anayasal gösteri hakkını kullananlara lastik kaplı cop,biber gazı ve tazyikli Terkos suyu ile insan hakları dersi vermekte ve yeni suçlamalar için de ülkemizi dinlemekteler ve ayrıca da Tayyipleşmekteler.Çok meşguller.,       MİT,haber toplama,casusluğu , sabotajları ve yıkıcı faaliyetleri önleme işi dışında bir Tayyiban yan kuruluşu olarak PKK ile diz,dize ve yüz yüze oturarak Açılım işini kotarmakta.
            Sayın Bay R.T.Erdoğan Beyimiz de hiç gazete okumadıklarını övünerek ve gerinerek itiraf etmekteler.Kendi yayın kuruluşları da aynı türküyü ısrarla söylemekteler.
            CİA’DAN DA bir haber yok! Çünkü USA’NIN istekleridir indirmeler ve bindirmeler. Nereden haber alsın Sayın RTE!Sulu gözlü firari de aynı telde,bu şartlarda haber gelir mi Sayın Tayyibe!
           
           

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi