29 Nisan 2012 Pazar

708/VAY TÜRKİYEM VAY!

            OSMAN TÜRKOĞUZ
            osmanturkoguz@gmail.com
             İzmir:29 Nisan 2012.

                        VAY BÜYÜK AĞABEY VAY!”
                        VAY TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAY!,    
Hem maaş alacaksınız, hem de kafanıza göre tiyatro  yapacaksınız! Yemezler!”SN.RT Erdoğan, TC: Başbakanı’nın ağzı!.
Jozef Stalin döneminde de SSCumhuriyetler birliğinde, Tiyatroda oynanacak oyunları ve çevrilecek filmleri Komünist Partisi seçerdi. Potemkin Zırhlısı ve Korkunç İvan Filminin bir bölümünün oynatılmasını bizzat Jozef Stalin menetmişti. Komünizm, Nazizm ve Faşizm tek doğru uygulamasından gitmişti. Hitler, Mussolini ve Stalin göklere çıkartıldığından çok derinlere düşerek kaybolmuşlardı.Sayın Recep Tayyib Erdoğan Beyimiz de “Büyük Ağabeyliğe” soyunmuşa döndürüldü (1984) .Öyle ya;TBMMECLİSİ,mahkemeler ve dahi Müddeiumumiler ve Polis ve Gizli İstihbarat emre hazır beklemede.Sipariş kanunlar anında hazır.Sayın RTE Beyimiz,sizin yaptıklarınızı beleşçiler ve yağdanlıkçılarınız yerler de bizler yemeyiz.Sanatsız kalan bir milletin şahdamarlarından birisinin kopartıldığından da haberiniz olmadığını sanıyorum.Ünlü İngiliz Aktörü Rus asıllı Peter Üstinov’un çok güzel bir tanımlaması vardır.Sizin sürekli rol yaptığınızı söylememize de gerek görmüyorum:”Bir soytarı başbakan olsa mükemmelen ve yıllarca bu görevini sürdürür.Bir başbakan soytarılığa kalksa bir haftada rezil olur!”Herkes başbakan ve dahi cumhurbaşkanı olabilir.Sanatkâr olamaz.Size istirahat öneriyorum.Cartla,Curtla ve korku salmakla  bir yere varılmaz.Saygılarımla.
        

2 yorum:

OSMANTURKOGUZ dedi ki...

İNGİLİZ KOMİSERİ YAZAR GEORGE ORWEL,1949'DA "BÜYÜK AĞABEY 1984" ADLI BİR BİLGİ KURUM ROMAN YAZDI.SAYIN RTE.BURADAKİ BÜYÜK AĞABEYİ AYNEN VE DAHA ŞİDDETLE OYNAMAKTADIR.

GÜLSEV EYÜBOĞLU dedi ki...

Peki ya kendilerine verilen en büyük Tiyatro oyunculuğunun"TÜRK DEVLETİ Türkiye Cumhuriyeti"ni yıkma Senaryo'sunun baş rol oyuncusu ve rol arkadaşlarının(muhalefet dahil)TÜRK tarihine "Yıkıcılar"olarak yazılacağını biliyorlar mı?..
Ve bugün panikle sıranın kendilerine geldiğini görenler 1991 yılında Belediye Seçimlerinde Belediye"lerin ele geçirildiği görünce ne yaptılar?Ben korkunç bir üzüntüyle ağzım'ın aft(uçuk)olduğunu ve 15 gün yemek yiyemediğimi hiç unutmuyorum..

En derin Hürmet ve Saygılarımla..

İzleyiciler

Blog Arşivi