9 Ocak 2012 Pazartesi

528/CENNETİ GENELEVİNE ÇEVİREN ULEMAMIZA!

                                                                       
            osmanturkoguz@gmail.com
            İzmir;09 Ocak 2012.

                        CENNETİ ERKEKLERİN ŞEYİNE BAĞLAYANLARA!
         Bizim Ulemamızın Cennet yorumunu dinledik ve Müslümanlıktan soğuduk. Bir Arap Vaizin cennet yorumu ise bizi istifra ettirdi. Bu ne kepazelik; Allah’a inanmanın, ibadeti yerine getirmenin sonucu Cenneti Geneleve çevirmek midir? Cennette başka etkinlikler yok mudur? Allaha yürekten inanarak ibadet eden kadınlarımıza öteki âlemde de düzülmek farz mı edilmiştir.
         Benim, öteki âlemde de sevdiğimle olmak bana yeter!”Fikrime bir Kadınımız:
         “Eşinizi çok mu seviyorsunuz!”Diyerek dudak bükmüştü. Ona daha başka bir şey söylememiştim. Şimdi herkese her inancımı alenen söylemek durumundayım:
         Nihâh bu dünyada yapılmış olan hukuki bir işlemdir. Ölümle beraber nikâhın yaşamsal işlevi sona erer, hukuki yükümlülükleri kalır. Dul kalan eşler de başkaları ile evlenebilirler. Eşimle ben, bu dünyada bir ve beraber olmak için birbirimizi seçmiştik. Ölüm bağımsızlığımız da geri getirmişti. Öteki âlemde eş seçme hakkı ikimizde  de  eşit olarak vardır. Eşim öldüğü zaman, O da beni eş olarak seçerse neden birlikte olmayalım. Sonrası da var: Bir çift Müslüman kadın ve erkek cennette İmam nikahı kıydırmak istemişler.Baş Melaike altı ay sonra gelmiş.Cennette nikâhınızı kıyacak  imam bulamadık bir imamı da sizin nikâhınızı kıydırmak için cehennemden bir saatliğine çıkardık.Sakın boşanmaya kalkmayın;çünkü tüm Hükema,Silivri’de demiş.
                   Ben, bu gibi sapıklara tüm kadınlarımıza adadığım şu şiiri yazdım. O sevgili kim mi diye sormayınız, O kendisini bilmektedir ve seçimini de bu dünyada yapmış olandır.
                            SEVMEK
         Sevmek dinimdir benim, SENİ Kâbe bilmişim,
         Yıllardır etrafında tavaf edip durmuşum.
         Huride ve Gılmanda gözüm de yoktur BENİM,
         Öteki âlemde de SENİ sevmek dileğim.

3 yorum:

dan scarfo dedi ki...

This article helps me a lot. Nice work!

neurologist nj dedi ki...

This information is really useful! It's just what I was searching for

lawsuit funding dedi ki...

Thank you for such interesting information. I'm gonna use it!

İzleyiciler

Blog Arşivi