15 Aralık 2011 Perşembe

489-GUİNNES REKORLAR KİTABINA!

                                                     
            OSMAN TÜRKOĞUZ
             osmanturkoguz@gmail.com
              İzmir;15 Aralık 2011.

                                   GUİNNES REKORLAR KİTABINA!
            Büyük bir “BAKANIMIZ”:On yılda yüz yıllık iş yaptık!”Buyurmuştu. Doğru söz, Büyük bir BAKANIMIZ’IN ağzından çıkınca daha çok değer kazanmaktadır.
            Sözcü Gazetesinin 12 Aralık 2011 tarihinde yayınlamış olduğu bir istatistik,  bu Sayın BAKANIMIZI doğrulamaktadır:
                                   “DOKUNULMAZLIK DOSYASI REKOR SAYIYA ULAŞTI”
            “MECLİS dokunulmazlık dosyaları sayısı hızla artıyor. Geçtiğimiz dönemde milletvekillerinin 481 dokunulmazlık dosyasını devralan Meclis Başkanlığında,şu anda vekiller hakkında 551 fezleke bulunuyor.12 Haziran seçimlerinin ardından,bunlara 10 dosya daha eklendi.Meclis’te en çok BDP’Lİ vekiller hakkında fezleke bulunuyor.Bunları AKP’Lİ ve CHP’Lİ vekillere ait dokunulmazlık dosyaları takip ediyor.Meclis Başkanlığı’nda Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da hazırlanmış fezlekeler var.Hakkında fezleke olmayan tek lider ise Devlet Bahçeli.Meclisteki dokunulmazlık dosyaları 23’üncü dönemde rekor kırmış ve 789’a ulaşmıştı.Önceki dönemden kalan 481 dosyanın 390’ı BDP,44’ü CHP,35’i AKP ve 12’si MHP’Lİ vekillere aitti.            Bunlara yenileri eklendi.”
            TİME Dergisindeki kapak resmine karşın dibe vurmanın öcünü bu dosyalı Parlamentoyu Guinnes Rekorlar kitabına taşısak nasıl olur!

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi