14 Aralık 2011 Çarşamba

487-MAAŞALLAH!

                                                                                
OSMAN TÜRKOĞUZ
 osmanturkoguz@gmail.com  İzmir;12 Aralık 2011.

                                               MAAŞALLAH!
            Allah nazardan saklasın “BAKAN”’larımızdan birisi büyük bir itirafta bulunmuş. Hangi bakanımız olduğunu, adını belirterek yazmayacağım. Çünkü tüm “BAKAN”’larımız biribirine benzemektedirler. Hepisi de Sayın RTERDOĞAN’IN AĞZINA BAKMAKTADIRLAR! Yani “BAKAN’DIRLAR! Milletvekillerimiz için de aynı söz söylenebilir.
            “On senede yüz senelik iş yaptık!”Doğru söze ne denilir! Bendeniz, yuvarlak hesap yaptıkları işleri bir sayayım dedim. Hepsini saymağa kalkmak mümkün değildir.
            1-Babası küçük bir sandalla balıkçılık yaparak kiralık evde oturan ve Kasımpaşa’daki bakkaldan veresiye alış ve dahi veriş yapan bir gençten, milyarlık servet sahibi ve köşklerde yaşayan, Türkiye Cumhuriyetinin uçakları ile cümbür cemaat dünyayı turlayan, saraylarda beşbin polisin koruması altında çocuklarına düğün yaptıran, jammar öncülüğünde ve koruma polis alayı ile zırhlı araçlarda gezen bir Başbakan yaratmak! Cumhuriyetimizin kurucuları kara trenlerle yurt içinde dolaşmaktan başka ne yapmışlardı ki!
            2-Dedesini küçücük sandalına karşın torununu “Küçücük bir Gemicik!”Sahibi yapmak.
            3-Tüm sanayi ve ekonomik değeri olan ve Mustafa Kemal tarafından millileştirilmiş bulunan kuruluşlarımızı yabancılara “BABALAR GİBİ SATMAK!”
            4-Alanya’dan Mordoğan’a ve Urla’ya kadar, parsel, parsel arazilerimizi yabancılarımıza peşkeş çekmek!
            5-Bir gece yarısı operasyonu sayesinde tüm kahramanlarımızı, hayali suç dosyaları ve maskeli tanıklarla Silivri ve Hasdal Esir Kampında toplamak!
            6-Bilgisayar yazıcısı, kalem ve kâğıtla hükümet Darbesi yapacak hainleri! Bertaraf etmek!
            7-Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş yeteneğini hadım etmek!
            8-Türkiye Cumhuriyetinin tüm kurum ve kuruluşlarına yandaşlarını doldurmak!
            9-Avrupa’daki saf dindaşları dolandırarak büyük yayın kuruluşlarına ve servetlere sahip olanları devletin en üst katlarına taşımak!
            10-Mustafa Kemal Atatürk döneminde milletvekilleri öğrenci yatakhanesinde yatıp, karavanadan yemek yerlerken ve bir albayın maaşı kadar aylık alırlarken, milletvekillerini Meclisin lüks lokantasında ucuz yemeklerle tıka, basa doyurmak, parmak kaldırmaktan öte zahmetleri olmadığı halde on bin Türk lirası maaş ve beş bin Türk lirası emekli maaşı ile taltif etmek.
            11-Milletvekillerin sağlık harcamalarını Gaziliğe bağlamak.
            12-Devletin ve dahi Hükümetin asli görevinin halkı dinlemek olduğu ana kuralına uyarak tüm Türk vatandaşlarını tele kulakla dinlemek.
            13-Kahramanları koğuşlarda karavanadan, haini de bir adada lüks içinde beslemek.
            14-Açılım masalı ile üniter yapımızı bozmak. Tarihimizi yozlaştırmak, hainlerimizi de kahraman yapmak.
            Uzatmayayım, bayağı büyük ve Atatürk’ümüzün aydınlık çağına uymayan işler yapmışlar.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi