8 Mart 2011 Salı

321-KADIN-LAR-LAR-VE LAR!

OSMAN TÜRKOĞUZ

osmanturkoguz@hotmail.com

İzmir;08 Mart 2011.

NEDEN KADIN-LAR-LAR-LAR?

Kadınlıklarını; erkeklerin hışmı ve her türlü zulüm ve işkencelere uğratılıp,”CEHENNEM EHLİ!”Oldukları da hatırlatılarak yaşattığımız İNSANLIĞIN EN BÜYÜKLERİ, BİZİM CANIMIZ KADINLARIMIZ. KÖR GÖZLERİMİZ VE SAĞIR VİCDANLARIMIZ ÖNÜNDE SİZE YAPILMAKTA OLAN HAKSIZLIKLARI DERLENMİŞ EFSANE ÖYKÜLERİNE BAĞLAYARAK GEÇİŞTİREN BİZLERİ AFFEDİNİZ. BİZLERİ DAHA BEBE İKEN; CEPHEYE TAŞIDIĞINIZ TOP MERMİLERİNİ OKŞAR GİBİ BAŞIMIZI OKŞIYAN O NASIRLI ELLERİNİZDEN ÖPERİM.

Günlük gazetelerimizde, kadın uzmanlarımızın!”kadınlar ne isterler!”Mavallarını okumakta iken;Eşim Sayın Hamret Türkoğuz,başıma dikildi ve:

“Sayın Beyim, neden KADINLAR? Kadınlar torba yasası mıdır, her maddeyi doldurasınız içine? Yoksa ucu açık Silivri suç dosyası mıdır? Tüm Kadınları ÇOĞUL EKİ ile teke indirgeyerek “KADINLAR NE İSTERLER!”Hadi canım sizdeler. Erkekleri kişilik olarak teke indiren sizlerin bu salaklıklarınız fena halde canımı sıkıyor. Bu dünya da,tek hamurdan tek ruh haline bizi neden ve niçin indirgersiniz.Cennete de her erkeğe 72 hemcinsimiz,cinselliklerini tatmin için verilecekmişiz.Kimseler de kızmasın;bu dünyada sıcak bir delik,öteki âlemde de sıcak bir delik miyiz biz!

Sayın Emine Hanım Türbanlı; Sayın Hayrünisa Hanım da Türbanlı.865 Rakımlı Tepeden geçen Hanımlarla hepisini “Kadınlar” sıfatı altına koyabilir miyiz? Bak, senden bizi irdeleyen bir seri yazı yazmanı istiyorum. AN-LA-DIN-IZMIII! Ne yapma

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi