24 Şubat 2011 Perşembe

301-ÖRTÜLÜ HOMOSEKSÜELLİK.

OSMAN TÜRKOĞUZ
İzmir;25 Şubat 2011.
ÖRTÜLÜ HOMOLUK!
Benim yaşımda olupta, hafızası da örselenmemiş olanların unutamayacakları aktrisler ve filimler vardır.”Batı Yakası Hikâyesi”,Şerburg Şemsiyeleri,””Bisiklet Hırsızı,”Acı Pirinç,”Aşk Hikâyesi”,Ağa Düşen Kadın”,”Oyun Bitti,”—Fini de joue— “HARP VE Sulh”.Hepsi de bir tarafa; ŞEYTANIN KIZI GİLDA!”
Charles Vidor’un,1946 tarihini taşıyan bu görkemli yapıtında Ünlü İspanyol asıllı Rita Hayworth ve Aldo Ray oynamışlardı. Dans sahneleri aklıma geldikçe hâlâ içim ısınır.
Başka adada çalışan bir randevuevi kızı komşu adaya gelir. Buradaki Amerikan birliğinde askerlik hizmetini yapmakta olan Er Aldo Ray, bir jeep ayarlayarak Gilda adındaki bu Afetle adada tur atar ve dans gösterileri de yaparlar. Adadaki tüm erkeklerin gözleri ve gönülleri bu kızıl saçlı Afete takılır kalır. Adadaki Papaz bu duruma çok içerler, ahlak elden gidiyor diye bu dünyalar Güzeli Genç Kadını hunharca öldürür. Herkesin aklı Rita Hayworth ile Aldo Ray’ın ölümsüz danslarında kalır. Cinayetin arkasındaki saik ile de ilgilenen olmaz. Papazı Katil eden, tüm erkeklerin bu Kızıl afet ile ilgilenerek Papazı unutmasıdır. Bir bakıma da bu Kızıl Afet, Papazın elinden erkeklerini almıştır. Açıkçası Papaz Homoseksüeldir. Pasif Homodur. Bu saikle “Şeytanın Kızı Gilda” olarak adlandırdığı Genç Kadını paramparça ederek öldürür.
Kadınların açık giyimlerine, çok katı, dine dayalı kurallarla hücum eden erkeklerin! Bu davranışlarının arka boyutunda affedersiniz, Türkçe İpnelik dürtüsü vardır.
Bu dünyada kadınlarla normal seks ilişkisi kuramayanlar, hayalî bir inançla kadınlardan intikam alırlar. Öteki dünyada, sürekli otuz beş yaşındaki erkeğin durumunda, erkeklik organı hiç inmeden günde 100 Bakire Huri ve 72 kadına ilave olarak sayısız Gılman’la başarılı bir seks ilişkisini yürütür. Bunun anlamı şudur:”Oh olsun! Dünya hayatında benim elimden koç gibi erkekleri alır mıydınız? İşte sıra şimdi bende, intikamımı da böyle alırım!”
Türk kadınının giyimini ceset taşıma torbasına döndürmek istemini dine ve Tanrı’ya dayayarak ısrarla öne sürmenin gerisinde pasif Homoseksüel eğilimleri vardır. Kadınlarımızın ve Kızlarımızın kıyafetlerini kapattırmak isteğinin arkasında:”Sizin yüzünüzden erkekler bana bakmıyor. Evlerinizden dışarıya çıkmayın, insan gibi giyinip, süslenmeyin de beni de sokaklardaki erkeklerimden etmeyin feveranı yatmaktadır.’
Her birisi bir demet çiçek olarak Tanrımızın yeryüzüne armağanı olan Kadın ve Kızlarımızın bu gibi ruh hastalarına kızmaları yerine, toplumumuzun önüne düşerek, bunları tedavi ettirmelerini öneririm. Batı toplumlarında olduğu gibi Homoseksüellik normal sayılsaydı, bugün olduğu gibi, birçok Nonoş ta karşımıza Kahraman ve Dindar olarak çıkmazdı. Sayın dizi film seyircilerimiz!

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi