2 Şubat 2011 Çarşamba

272-TÜM DELİKLER TIKANIRSA GÜMMM!

OSMAN TÜRKOĞUZ

osmanturkoguz@hotmail.com

İzmir;02 Şubat 2011.

TÜM DELİKLER TIKANIRSA!

Cenevre’de “Barbitürük maddeler kursunda”;İngiliz ordusundaki bulaşıkçı onbaşı idi Âmin’in Mareşalliğinden söz ederken:”Marechall dela Veysel”-Bulaşıkçı Mareşal-sözüme Afrikalılar çok gülmüşlerdi. Bendeniz de Hösnü na Mübarek’in Hava Mareşali! Unvanına çok gülmekteyim. Rivayet bu ya; bendeniz ölüm halindeki Temel’in anlattığının yalancısıyım:

Hava Mareşali,27’inci Firavunlar zincirinin en son halkası ve Patlamamış Mısır’ın son Böyük Diktatörü Hösnü Na Mübarek’in Galli Eşleri Suzan Kadınefendi, İngiltere’den, tepesinde iki emniyet deliği olan bir düdüklü tencere getirmiş. Hösnü Na Mübarek, düdüğü Mısır halkını düdüklemek için almış, deliklerin ikisini de kaynakla kapattırmış. Buna itiraz eden Majeste Suzan ‘a da:

“Burası İngiltere değil. İki delikten çıkan ses Mısır halkına da örnek olur!” Demiş. Son iki Güvercinin acele kaynatılması için Aşçı Başı Temel’e emir vermiş. On dakika sonra da, Tencere büyük bir gürültü ile patlamış. Hastane yolundaki Temel gazetecilere:

“Bu patlama benim için çok iyi bir ders oldu. İnşallah Türk Böyüklerine de ders olur da Horozlara ve Güvercinlere dokunmazlar inşallah!” Demiş; herkes Mısır’ı terk ederken o Zavallı da terki hayat etmiş.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi