2 Şubat 2011 Çarşamba

273-KENDİ VERİR TALKINI..

OSMAN TÜRKOĞUZ

osmanturkoguz@hotmail.com

İzmir;02 Şubat 2011.

KENDİSİ VERİR TALKINI,

KENDİSİ YER VATANDAŞIN ANAYASAL HAKKINI!

Sayın Recep Bey, kendisini mihrapta zannederek ne güzel vaazlar vermekte! Mısır halkına ve o’nun 30’uz senelik değişmez ve dahi değiştirilemez Başkanına vermiş olduğu vaazları bir kere daha okuyalım:

1-“Halkının demokratik taleplerine hiçbir iktidar duyarsız kalamaz!”

2-“Demokrasi, halkın sesine, gönlüne sahip çıkmayı gerektirir. Halka gözünü, gönlünü kapatan yönetimler, bilesiniz ki uzun ömürlü olamazlar.”

3-“halkın hiçbir çağrısı karşılıksız kalmaz. Halka rağmen hiçbir iktidar yerinde duramaz.”

4-“TÜRKİYE, MISIR VE TUNUS HALKLARININ YANINDA OLACAKTIR!”

Dikkatinizi önce bir noktaya çekmek isterim:”Sürekli olarak “HALK” sözünü kullanmaktadır. Halk, beirli bir yerde toplanmış olan ve ortak yönleri duygu ve his olan kuru kalabalıktır.”TÜRK HALKI” dediğimizde de TÜRK MİLLETİ anlaşılmaktadır. Milletin; geçmişi, şimdiki hali ve geleceği vardır. Millet, Geçmişten geleceğe taşınan değerlere sahiptir.

Sayın Bay Recep Bey, Mısır’daki “Ah yallemci” bir kalabalığa sahip çıkarak görkemli bir demokrasi nasihati çekmiştir. Yıllardır El Esher imamlarını dinleyen bu kalabalık onun nasihatlerini dinler mi bilemem. Yalınız, içlerinden birisi Sayın Bay Recep Beye şu soruları sorsa:

1*-Bundan senelerce önce; Türkiye’de, TÜRK ULUSUNA MENSUP BEŞ MİLYON AYDIN TÜRK, ANAYASAL HAKLARINI KULLANARAK SİZİN İKTİDARI BIRAKMANIZI İSTEDİKLERİNDE; SİZ:” BİNDİRİLMİŞ KITALAR DEMİŞTİNİZ!

2*-Gece yarısı çıkarmış olduğunuz Anayasanıza, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına aykırı bir yasa ile de yargılama yetkilerini alt ve üst etmiştiniz!

3*-Gece yarıları ülkenizin en onurlu Aydınlarının evlerini ve iş yerlerini Genç Polis! Ordunuzla aratarak, insanlarınızın onurlarını hiçe saymıştınız!

4*-Postadan almış olduğunuz ne idiği belli suç dosyalarıyla Askerlerinizi, Gazetecilerinizi ve Aydınlarınızı tutuklatmıştınız!

Anayasanıza ve evrensel hukuk kurallarına ve insan haklarına aykırı daha sayılacak çok eylemleriniz var!

Siz; Demokrasi’den bahseden siz Sayın Recep Bey:” Bizim için Demokrasi gaye değil bir araçtır ve “Demokrasi treninden varmasını istediğimiz istasyonda ineceğiz!” Demediniz mi? O zaman mı perhizinizi bozdunuz şimdi mi?

5*-Demokrasiye bağlılık gösterisi yapan TÜRK ULUUSUNA karşı yaptıklarınız ortada. Sizi huzursuz eden Milletçe yapılan gösteriler mi?

6*-Ermiş ilan ettiğiniz Dinimize ve Dilinize düşman bir Ajitörün “BATİNİLİK” metodu ile Kur’anı Kerim’i yorumlayarak kendisini Peygamber ilan ettiği, Başkan Hava Mareşali Hüsnü Mübarek’inde malumlarıdır. Bu söylemlerinizin, Batini metotlarını kullanarak, sizin eylemlerinizin aynısının yapılması anlamını çıkartacaktır. Mısır’da Aydınlar için hapishaneler çoktur. P.S.Bizim Generallerimiz sizinkiler kadar şekilci ve saf değillerdir. Sizin için kaygılarımla.

İzleyiciler

Blog Arşivi