27 Ocak 2011 Perşembe

262--NE BİZANS'A MELEKLER İNDİ,NE DE BİZE İNER!

OSMAN TÜRKOĞUZ
osmanturkoguz@hotmail.com
İzmir;03 Ocak 2010.

NE BİZANSA MELEK GELDİ; NE DE SİZE GELİR!
“Hitler, çok sevilen iki Alman Generalini, eşleri ile birlikte öldürttü. Polonya sınırındaki bir kasabada; Polonya ordusu silah ve teçhizatını kuşandırmış olduğu mahkûmları öldürterek; Polonya’nın üzerine attı. Adı, Alman Genelkurmay başkanının adına benzeyen bir homoseksüel emekli yarbayı Göring’e öldürterek, Alman Genelkurmay Başkanını lekeleyip emekli etti ve bilinen sona ulaştı!” ”Alman polisinin üçte ikisini atarak Nazi yanlılarını polis ve Gestapo yaptı. Ernest Roem’ü de öldürdü, SA’lARI, SS’LERE KATTI. Orduyu kuzuya çevirdi!”William I.Shırer, Nazi İmparatorluğu,3 cilt.
Tarihten ders alınsaydı, ruh hastalarına iktidarlar teslim edilmezdi. Bendeniz; Amerikan özel Kuvvetlere mensup yeşil berelilerle komando kursu gördüm.Eski metotlarda beyin yıkamayı da öğretmişlerdi.Fiziksel işkencelerle dayalı komünist Çin metotlarını da öğrenmiştik.Amerika bu işi daha ince bir ayara sokmuştur..Stalin’in tavuklarına uyguladığı metotları kalkınamamış,Üniter yapıdaki devletlerin halkına, dahili bedhahların da yardımı ile uygulamaya koymuştur.Hayatın her evresinde ŞOK!Maymundan bir üst seviyeye getirilen, ne düşünebilen ne de eylem yapabilen bir toplum yaratılarak SONUCA ulaşabilmek!Hiç merak etmeyiniz, planlanan oyun budur.

Şimdi burada, ilk defa bir istihbaratı açıklayacağım:1968Kara Harp Okulu çıkışlı bir PİYADE Binbaşısı, Amerika’da sivil olarak bir Profesör’ün konferansını dinler. Ol Profesör:
“ Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri dağılma sürecine girdi ve mutlaka dağılacaktır. Amerika için asıl tehlike; dağılma ile boşalan bu yere daha yetenekli bir ulusun girmesi endişesidir. Şimdi; bu oluşumu engellemek Amerika’nın başlıca politikası olmalıdır!”Der. Kahraman Türk subayı; ol Profesörün yakasına yapışır:
“Dağılacak olan ve Rusya’nın yerini dolduracak olan hangi ulustur? Söyle!” Der.
Ol Profesör:”Sizsiniz; Türk ulusudur !” Demek zorunda kalır.
Emekli Deniz Kurmay Albay VURAL VURAL;Silivri’ye de çekilmiştir.Güneydoğuda 3500 CİA ajanının görev yaptığını net olarak yazmıştı. Bir zaman önce de; MİT, Güneydoğu’da 3500 ajan olduğunu beyan etmişti. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Fatih Sultan Mehmed’in topları Bizans surlarından gedikler açarken, Bizanslılar; AYASOFYA Kilisesine dolarak; gökten gelecekler melaikeleri dua ile beklemişlerdi. NAFİLE bir bekleyişti.
Şimdi de; din, iman, cami, Allah, Bulgur Ergenekon, Deniz Feneri, imzasız ihbarlar, ucu açık yargılamalar, aklı başında olanları katıla, katıla güldüren hayali suikast masalları, DEVLETLERİN OLMAZSA OLMAZI OLAN DEVLET SIRLARININ SAKLANDIĞI YERLERİ MÜZE YAPMAK ÇILGINLIĞ!
Ey! Atatürk’ten Korkanlar Partisi, ne yaparsanız yapınız; yardımınıza ne melekler gelir ne de HARİCİ BEDHAHLARINIZ gelirler. Geliniz; tüm değerlerimizi yere sermeden, gelmiş olduğunuz gibi de gidiniz.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi